עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבדוק את הנושא, האם מדובר על אתר או מתכונת מסוימת ? זה בתשלום ?Romwod.. אחד הדברים הטובים ביותר שאתה יכול לעשות לעצמך ולגמישות שלך
זה חברה , שמעלה כל יום סרטון של 25 דקות בערך של מתיחות לאתלטים , ספורטאים או סתם אנשים שרוצים להשתפר בגמישותם או אנשים שרואים את זה כזמן רוגע.. פעם בשבוע יש סשן של 45 דקות שנכנס לגמריי לכלשריר.. מלמדים אותך על הדרך איך לנשום טוב יותר בתוך מתיחות ומחוץ להם . זה עולה בערך 13 דולר לחודש .. אני משתמש בזה כמה חודשים וזה עשה אצלי פלאים.. בהתאוששות אחרי אימון.. מניעת פציעות .. סתם להירגע ל20 דקות מאיזה יום.. וכמובן הגברת הגמישו.אבדוק את הנושא, האם מדובר על אתר או מתכונת מסוימת ? זה בתשלום ?
זה באמת שונה כל שבוע ? אי אפשר להרשם לזמן מסוים ואז פשוט להריץ את אותו השבוע כל שבוע מחדש ?אני מנוי לromwod בערך חצי וזה מעולה , זה מבאס שזה 14 דולר לחודש אבל עצם העובדה שאתה משלם על זה כסף תגרום לך לעשות את האימונים. וזה באמת פותח טווח תנועה
זה באמת שונה כל שבוע ? אי אפשר להרשם לזמן מסוים ואז פשוט להריץ את אותו השבוע כל שבוע מחדש ?
בכל מקרה אני לא מתכנן לשלם על זה, אחפש משהו אחר.הרוב דומה, זה פשוט משאיר אותך בשגרה ויש פרוגרמינג מסויים שמסתבר עובד.
גם אם תעשה רוטינה קבועה זה יעבוד אבל להגמיש את עצמך לבד, ככה סתם ולעשות רוטינות של 30 דקות מתיחות והחזקות של 3-4-5 דקות נמאס בשלב מסויים אבל שאתה רואה את הסרטונים ויודע שזה חלק מהיום שלך וכל יום יהיה משהו אחר קצת זה נהפך לשגרה ומקל עליך אשכרה לשבת לעשות את זה.