עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אכן ) תודהנראה לי שעניתי על זה בפייסבוק. התשובה:
לא, לפחות לא ידוע למדע על כך. הסט פוינט זה קונצפט ביולוגי שכנראה מורכב על המטען הגנטי (בסבירות גבוהה Methylation/אפיגנטיקה אבל אלו ספקולציות כי זו יכולה גם להיות תוכנה גנטית משתנה בהתאם לנסיבות). סבירות נמוכה שמבחינה פיזיולוגית שאיבה/המסת שומן תשנה את הסט פוינט. המסת שומן יכולה בתאוריה לגרום לאגירה מסיבית באזור או פלג גוף אחר, אבל זה לא שכיח.
יש דרך לשנות את הסט פויינט לסט פויינט חדש וחטוב יותר? נניח מישהו שהגוף שלו מרגיש "בנוח" בסביבות ה15-20 יהפוך את הסט פוינט שלו ל10-12?נראה לי שעניתי על זה בפייסבוק. התשובה:
לא, לפחות לא ידוע למדע על כך. הסט פוינט זה קונצפט ביולוגי שכנראה מורכב על המטען הגנטי (בסבירות גבוהה Methylation/אפיגנטיקה אבל אלו ספקולציות כי זו יכולה גם להיות תוכנה גנטית משתנה בהתאם לנסיבות). סבירות נמוכה שמבחינה פיזיולוגית שאיבה/המסת שומן תשנה את הסט פוינט. המסת שומן יכולה בתאוריה לגרום לאגירה מסיבית באזור או פלג גוף אחר, אבל זה לא שכיח.
יש דרך לשנות את הסט פויינט לסט פויינט חדש וחטוב יותר? נניח מישהו שהגוף שלו מרגיש "בנוח" בסביבות ה15-20 יהפוך את הסט פוינט שלו ל10-12?
מה ההשפעה של פסיכולוגיה על כל הדבר הזה אם בכלל קיימת?נראה לי שעניתי על זה בפייסבוק. התשובה: