הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
מדוב נמלים לדוב גריזלי

מדוב נמלים לדוב גריזלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-6/1/17
  • פותח/ת השרשור
Logan עדכן/ה את הלוג ״המסע שלא נגמר״:

עדכון לוג: 12/02/17

סקוואט HB 70*12*3
בנץ' 115*2*4
בנץ 115*3*4
בנץ' 90 7,7,8
משום מה הסטים האחרונים מרגישים לי קלים יותר מהראשונים. התבלבלתי בסטים וכנראה שעשיתי 4 דאבלים ו5 שלשות כי אחרי שעשיתי את ה4 שלשות לא ידעתי אם עשיתי 4 או 3 דאבלים אז נתתי עוד שלשה ליתר ביטחון. בכל מקרה זה לא הרגיש קשה מדי אז בסדר.

מתח רחב 10*3
חתירה במשקולות יד 17.5*11*3
בייספס 10*3

קרא את שאר עדכון הלוג...

ראיתי את העדכון על המעבר ל531 וזה רעיון דיי רע. תבין שטקסס עובדת לכל אחד פשוט צריך למצוא את הטווח הנכון. אתה באמת חושב שעם 115 נפח אתה יכול לתת 150*5? במקרה הטוב דאבל או שלשה. בעצימות של חמישייה הייתי ממליץ על טווח של 17-20. (לדוגמה 120 נפח 140 עצימות)

• פותח/ת השרשור
ראיתי את העדכון על המעבר ל531 וזה רעיון דיי רע. תבין שטקסס עובדת לכל אחד פשוט צריך למצוא את הטווח הנכון. אתה באמת חושב שעם 115 נפח אתה יכול לתת 150*5? במקרה הטוב דאבל או שלשה. בעצימות של חמישייה הייתי ממליץ על טווח של 17-20. (לדוגמה 120 נפח 140 עצימות)
אני פשוט חושב שדיי מיציתי את ההתקדמות השבועית עם הלינארית וה531 הרבה יותר גמישה וגם תהיה לטווח הארוך. בזבזתי חודשיים על טקסס ולא השתפרתי בכלום וגם נפצעתי. אני לא חושב שכדאי לבזבז עליה עוד כמה חודשים עם ריסטים ומשחקי נפח עצימות אם אני יכול פשוט לעבוד ב531 שגם תהיה יעילה לפחות לשנה שנתיים. לבנץ' אני עושה הפבורן ומרגיש מעולה. חוץ מזה זה גם לא כיף לעשות רק אימון עצים אחד בשבוע ואני רק אחכה ליום חמישי. כשאני עושה הפבורן אני לוחץ פעמיים כבד בשבוע כמו שאני אוהב ועוד ימיים כבדים אחד לסקוואט ואחד לדד. בנוסף לעשות סקוואט בנץ' ודד מקסימליים באותו יום לחזרות דופק לי את הדדליפט. בקיצור מלא סיבות בעד לעבור. לא יודע איך אתה אבל כשאני מתאמן 4 פעמים בשבוע וכל פעם זה כבד ומאתגר אני נהנה ממש. אימונים גם לכיף בסופו של דבר לא רק לתוצאות.

אני פשוט חושב שדיי מיציתי את ההתקדמות השבועית עם הלינארית וה531 הרבה יותר גמישה וגם תהיה לטווח הארוך. בזבזתי חודשיים על טקסס ולא השתפרתי בכלום וגם נפצעתי. אני לא חושב שכדאי לבזבז עליה עוד כמה חודשים עם ריסטים ומשחקי נפח עצימות אם אני יכול פשוט לעבוד ב531 שגם תהיה יעילה לפחות לשנה שנתיים. לבנץ' אני עושה הפבורן ומרגיש מעולה. חוץ מזה זה גם לא כיף לעשות רק אימון עצים אחד בשבוע ואני רק אחכה ליום חמישי. כשאני עושה הפבורן אני לוחץ פעמיים כבד בשבוע כמו שאני אוהב ועוד ימיים כבדים אחד לסקוואט ואחד לדד. בנוסף לעשות סקוואט בנץ' ודד מקסימליים באותו יום לחזרות דופק לי את הדדליפט. בקיצור מלא סיבות בעד לעבור. לא יודע איך אתה אבל כשאני מתאמן 4 פעמים בשבוע וכל פעם זה כבד ומאתגר אני נהנה ממש. אימונים גם לכיף בסופו של דבר לא רק לתוצאות.
תוצאות = כיף אין מה להתווכח
ראשון נפח סקוואט עם נפח פרס שלישי בנץ הפורבן עם עזר חמישי עצימות שישי הפוברן הנה 4 פעמים בשבוע סודר.
אתה תתחרט על זה, יש לך כלכך הרבה להוציא מהטקסס ובמקום זאת אתה עובר ל531 (תוכנית שבקושי ראיתי התקדמות איתה בפורום על ידי מספר אנשים שעשו אותה)
תנסה לתת טקסס בצורה נורמלית עם יחס נפח עצימות נורמלי, ריסט ותראה שזה יעבוד (אם זה לא עובד סימן שמשהו לא בסדר בשאר הפרמטרים תזונה שינה וכו)

• פותח/ת השרשור
תוצאות = כיף אין מה להתווכח
ראשון נפח סקוואט עם נפח פרס שלישי בנץ הפורבן עם עזר חמישי עצימות שישי הפוברן הנה 4 פעמים בשבוע סודר.
אתה תתחרט על זה, יש לך כלכך הרבה להוציא מהטקסס ובמקום זאת אתה עובר ל531 (תוכנית שבקושי ראיתי התקדמות איתה בפורום על ידי מספר אנשים שעשו אותה)
תנסה לתת טקסס בצורה נורמלית עם יחס נפח עצימות נורמלי, ריסט ותראה שזה יעבוד (אם זה לא עובד סימן שמשהו לא בסדר בשאר הפרמטרים תזונה שינה וכו)
אני לא מאלה שמנסים להחליף תכנית כל שבועיים כי הם מצאו תכנית מגניבה. עשיתי הכל לפי הספר והמאמרים שקראיתי בכמה אתרים בנוסף לאשכולות של אנשים פה שאלו דברים על התכנית. גם פתחתי אשכולות וחפרתי לאנשים והורדתי נפח ועברתי לשלשות ומה כבר לא עשיתי. הלוואי והיא הייתה עובדת לי כמו שצריך.

אני לא מאלה שמנסים להחליף תכנית כל שבועיים כי הם מצאו תכנית מגניבה. עשיתי הכל לפי הספר והמאמרים שקראיתי בכמה אתרים בנוסף לאשכולות של אנשים פה שאלו דברים על התכנית. גם פתחתי אשכולות וחפרתי לאנשים והורדתי נפח ועברתי לשלשות ומה כבר לא עשיתי. הלוואי והיא הייתה עובדת לי כמו שצריך.
אם לא ניסית הבדל של 20 קילו בין הנפח לעצימות אז לא ניסית את הכל
יותר נכון אזור ה85% נפח מהעצימות

• פותח/ת השרשור
אם לא ניסית הבדל של 20 קילו בין הנפח לעצימות אז לא ניסית את הכל
יותר נכון אזור ה85% נפח מהעצימות
זה בדיוק האחוזים שעבדתי איתם אתה יכול לראות. ניסיתי גם 80 אחוז וגם 90 ומה שבינהם. מה שכן שמתי לב שסט אחד כבד לא עובד לי טוב. לדוגמא אם אעשה חימום ו120 לחמישייה או חימום, 110 למישייה ואז 120 לחמישייה מתי החמישייה תעלה יותר טוב? דווקא אחרי סט כבד לפני. משהו מוזר. גם בהפבורן הסט הראשון והשני קשים שנראה שאני הולך להכשל ואלה שאחריהם מרגישים הרבה יותר טוב למרות שזה אותו משקל בכל הסטים.

זה בדיוק האחוזים שעבדתי איתם אתה יכול לראות. ניסיתי גם 80 אחוז וגם 90 ומה שבינהם. מה שכן שמתי לב שסט אחד כבד לא עובד לי טוב. לדוגמא אם אעשה חימום ו120 לחמישייה או חימום, 110 למישייה ואז 120 לחמישייה מתי החמישייה תעלה יותר טוב? דווקא אחרי סט כבד לפני. משהו מוזר. גם בהפבורן הסט הראשון והשני קשים שנראה שאני הולך להכשל ואלה שאחריהם מרגישים הרבה יותר טוב למרות שזה אותו משקל בכל הסטים.
האמת בלוג התחלת אותו שהנפח באזור ה76% (עדכון ראשון זה 110 נפח ואחריו 147*4)
יש פתרון לזה, 2*2 עם החימום האחרון ע"פ אליהו (נגיד סט של 150*5, אז לפניו אתה יכול לעשות 135 2*2) וישמצב שזה יעבוד וירגיש יותר טוב
אולי אתה לא נכנס מנטלי מספיק לסט כבד

• פותח/ת השרשור
האמת בלוג התחלת אותו שהנפח באזור ה76% (עדכון ראשון זה 110 נפח ואחריו 147*4)
יש פתרון לזה, 2*2 עם החימום האחרון ע"פ אליהו (נגיד סט של 150*5, אז לפניו אתה יכול לעשות 135 2*2) וישמצב שזה יעבוד וירגיש יותר טוב
אולי אתה לא נכנס מנטלי מספיק לסט כבד
יכול להיות. אבל הנפח של ה76 זה הורדת הנפח שעשיתי. בשבוע הראשון כשרק נכנסתי לתכנית היה סקוואט 135 עצימות ו110 לנפח.

יכול להיות. אבל הנפח של ה76 זה הורדת הנפח שעשיתי. בשבוע הראשון כשרק נכנסתי לתכנית היה סקוואט 135 עצימות ו110 לנפח.
זה עדיין דיי משמעותי. אתה נשמע לי כמו מישהו שצריך נגיד באזור ה120 נפח ו140 עצימות עקב העובדה שסט כבד קשה לך, להתחמם יותר כמובן (2*2)

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה אני כרגע לא עושה שום תכנית לסקוואט ודד בגלל הפציעה. יש לי כאבים בהאמסטרינג בזמן מתיחה. בנתיים עובד סקוואט קל. אחר כך אראה לאיזה תכנית כדאי להמשיך.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/02/17

טוב היום החלטתי לקפוץ ב3 חזרות במקום אחת והצלחתי. מה שכן בסט האחרון היה מאוד קשה ונתתי ממש הכל ככה שהצלחתי רק 3 חזרות בו.
סקוואט HB 100*6*3
בנץ' 115*3*8
בנץ' 90*8*3
מתח רחב 10*3
חתירה במשקולות בשכיבה 12*3
כפיפת מרפקים 10*3.
אימון שובר לגמרי, נתתי פשוט כל מה שהיה לי.
אני לא אעשה יותר קפיצות כאלה גדולות בתכנית כמו הפעם בעתיד כי עדיף להתקדם לאט ובטוח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/02/17

בחדר כושר שהתאמנתי הפלטות היו שונות ובטעות שמתי 125 במקום 115. אם רק הייתי יודע מה המשקל האמיתי על המוט זה לא היה עולה 🤣.
Squat HB 125*5*3
Bench 117*2*6
Bench 117*3*2
Bench 92*6*3
מתח רחב 3 סטים
חתירה עם משקולת 3 סטים
בייספס 3 סטים

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 05/03/17

טוב היה מאוד קשה כנראה כי הפסקתי עם הקריאטין וגם הורדתי הרבה בקלוריות. לא אסחוב את ההפבורן בבחיטוב (8 סטים כבדים ועוד 3 גם קשים). אעבור מיום חמישי ללינארית הישנה והטובה בשביל החיטוב ואחריו אחזור להפבורן.
בנץ' 117*2×3
117×3×5
92×7×3
מתח 10×3
חתירה במכונה 10×3
כפיפות מרפקים 10×3

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית