נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש כל כך הרבה דברים לא נכונים שאני לא יודע מאיפה להתחיל... תצפה בסרטונים האלו וצלם את הטכניקה החדשה.
אם זה משתחרר זה בעיה. זה שאתה מנסה זה חמוד והכל, אבל כל הקטע לשמור על זה. כמו שאמרו אתה מרקד עם הרגליים ואם היית רואה את הסרטון של אלן היית מבין שלכווץ את התחת ולהשאר tight בכל הגוף זה דבר חשוב.נו צפיתי אתה מוזמן לפרט לי כי כמה כבר דברים נכונים לא יכול להיות .. חוץ מהכיווץ שכמות שבסט אפ אני כן מכווץ אבל זה משתחרר לי...
לא ידעתי שצריך לכווץ את התחת אני ינסה את זה היום ויצלם, אני לא יודע איך לשמור על הכיווץ הוא פשוט בורח באזור החזרה השלישית נראלי?אם זה משתחרר זה בעיה. זה שאתה מנסה זה חמוד והכל, אבל כל הקטע לשמור על זה. כמו שאמרו אתה מרקד עם הרגליים ואם היית רואה את הסרטון של אלן היית מבין שלכווץ את התחת ולהשאר tight בכל הגוף זה דבר חשוב.
אני חייב להודות שפעם ראשונה שאני נתקל ב"לכווץ את התחת".לכווץ את התחת
זה אחד מהדברים שצריך לעשות בשביל לג דרייב (?) אני מכווץ את התחת שאני על הספסל זה גורם לי להיות יותר יציב וגם לעשות לג דרייב בצורה יותר יעילה. אני לפחות עושה את זה ככה, זה פשוט מרגיש לי הרבה יותר נוח. לא יודע אם מישהו אמר את זה אבל אני עושה...אני חייב להודות שפעם ראשונה שאני נתקל ב"לכווץ את התחת".
אלן אמר את זה? 😳
אין בזה שום היגיון כשאתה שוכב על הספה.
כפי שאמרו אולי זה משהו שלא עושים, אני עושה את זה כי להיות מכווץ בכל הגוף ופתאום בתחת לא מרגיש לי מוזר ואני לא יציב ככה, אולי אני היחידי שעושה ככה...לא ידעתי שצריך לכווץ את התחת אני ינסה את זה היום ויצלם, אני לא יודע איך לשמור על הכיווץ הוא פשוט בורח באזור החזרה השלישית נראלי?
לא ממש, אבל אם זה עובד לך אז נחמד לדעת 😃זה אחד מהדברים שצריך לעשות בשביל לג דרייב
דווקא בסרטון של אלן על הלג דרייב הוא אומר שבזמן הלג דרייב מה שעוזר זה כיווץ של התחת, זה נותן סוג של דחיפה לרגל ועוזר לכיווץ.לא ממש, אבל אם זה עובד לך אז נחמד לדעת 😃
טוב, לא כל מה שאלן אומר קדוש 😃דווקא בסרטון של אלן על הלג דרייב הוא אומר שבזמן הלג דרייב מה שעוזר זה כיווץ של התחת, זה נותן סוג של דחיפה לרגל ועוזר לכיווץ.
לא כל הזמן לכווץ התחת אלא רק בשניה של הלג דרייב.
בסדר זה כי כבר קשה לשלוט בזה במשקל הזה בלי רצועות אבל דווקא בסרטון כן רואים שהזווית יד יחסית מעולה למשקל.עזוב את שכף היד שלך עקומה ככה שהעומס לא באמתא אלא יותר לכיוון הגוף, זה יכול להחליק וליפול לך על הראש. כדאי שתתקן את זה דחוף.
בתמונה האמצעית רואים איך זה אמור להיות:
הועברת לדף אחר
דווקא מהבחינה הזאת בסרטון זה בסדר גמור, כף היד שלו לא עקומה.עזוב את שכף היד שלך עקומה ככה שהעומס לא באמתא אלא יותר לכיוון הגוף, זה יכול להחליק וליפול לך על הראש. כדאי שתתקן את זה דחוף.
בתמונה האמצעית רואים איך זה אמור להיות:
הועברת לדף אחר
המוט לא באמצע כף היד.דווקא מהבחינה הזאת בסרטון זה בסדר גמור, כף היד שלו לא עקומה.
בחזרה הראשונה יש כיווץ או לא?אתה עדיין לא מכווץ.
תנסה לשים את הרגליים על הספה איך ששמת בהתחלה, ואז סוג של להשען על הטרפזים והצוואר כשאתה מכווץ כמה שיותר, ורק אז תוריד לאט רגל רגל למטה ואחורה כמה שיותר, זה יעזור לך להכנס כמו שצריך לכיווץ.
לפני כל חזרה קח נשימה עמוקה ותחזיק.