הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לגרום לגוף לא להתרגל לחלבון?

מצב
השרשור נעול

תנין

מושעה
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
אהלן רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי..
אני יודע שבמידה ולוקחים תוסף כולשהו לא משנה אם זה חלבון, אומגה3 או אפילו כדורים כולשהם באופן קבוע אז הגוף בעצם סוג של מתרגל לאותו תוסף ובעצם יודע שהוא לא צריך לייצר את אותו התוסף כי הגוף התרגל לקבל אספקה יום יומית של זה.

עכשיו השאלה, אנשים שלוקחים חלבון במשך שנים הגוף שלהם מתרגל בעצם לכמות מסויימת של חלבון עד שזה נכנס לנורמה של הגוף ובעצם כדי שיהיה תוצאות הם צריכים להוסיף עוד חלבון ועוד ועוד ובהיגיון בריא אחרי בוא נגיד 5-10 שנים ככה צריך איזה 10-20 סקופים ביום שזה פסיכי, זה באמת ככה? אשמח להסבר.. וגם מה קורה ברגע שמפסיקים לקחת את התוסף? זה לא דופק את הגוף?

אני יודע שבמידה ולוקחים תוסף כולשהו לא משנה אם זה חלבון, אומגה3 או אפילו כדורים כולשהם באופן קבוע אז הגוף בעצם סוג של מתרגל לאותו תוסף ובעצם יודע שהוא לא צריך לייצר את אותו התוסף כי הגוף התרגל לקבל אספקה יום יומית של זה.
זה לא נכון.

בכל פעם שאתה שומע "סקופ חלבון" תחליף את זה בראש ב"מאה גרם חזה עוף". האם הגוף מתרגל ל100 גרם חזה עוף?

זה לא נכון בשום צורה שהיא, אתה מדבר פה על אוכל, לא תרופה

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז בעצם אתם רוצים להגיד שאם אני לוקח 10 שנים ומעלה חלבון הגוף לא יתרגל? לא עדיף להחליף את המקור חלבון מדי פעם?

אוקיי אז בעצם אתם רוצים להגיד שאם אני לוקח 10 שנים ומעלה חלבון הגוף לא יתרגל? לא עדיף להחליף את המקור חלבון מדי פעם?
מה שהוא אמר:
בכל פעם שאתה שומע "סקופ חלבון" תחליף את זה בראש ב"מאה גרם חזה עוף". האם הגוף מתרגל ל100 גרם חזה עוף?

אם אתה אוכל 10 שנים ומעלה חזה עוף הגוף לא מתרגל? הוא מפסיק לייצר חזה עוף בעצמו?

😆
פותח האשכול כתב:
הגוף בעצם סוג של מתרגל לאותו תוסף ובעצם יודע שהוא לא צריך לייצר את אותו התוסף כי הגוף התרגל לקבל אספקה יום יומית של זה.

אז ניסיתי להמחיש כמה אבסורדי זה נשמע כשמחליפים "אבקת חלבון" ב"חזה עוף"

מדהים איך אנשים לקחו את עיקרון המשוב השלילי, הסיקו שהוא פועל על מטבוליזם של קריאטין כמו שהוא פועל במערכת האנדוקרינית (ע''ע מיתוס הפסקה מקריאטין) ועכשיו זה הגיע גם לכל תוסף אחר משום מה.
נהדר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית