הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית חוות דעת תכנית ABC מסה

• פותח/ת השרשור Takila
  • פורסם בתאריך

Takila

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אהלן חבר'ה, התחלתי להתאמן השבוע במכון חדש באזור המרכז ואשמח לחוות דעת בנוגע לתכנית שהמאמן בנה לי.
נתונים כללים: גיל-20, גובה 1.67 , משקל 61 ק''ג , אחוז שומן לא מדדתי אבל אני רזה אין הרבה שומן.

תכנית למסה 3-4 אימונים בשבוע (לא ציינתי תרגילי בטן אבל אני משלב בסוף כל אימון):

A
רגליים
פשיטת ברכיים במכונה 4X15
כפיפית ברכיים במכונה 4X10
סקוואט 4X10
לחיצת רגליים במכונה 4X10
הרמת עקבים בישיבה 3X20

כתפיים
הרחקת ידיים לצדדים עם משקולות 4X10
לחיצת כתפיים כנגד משקולות 4X10
משיכת כתף אחורית במכשיר 4X10

B
חזה
לחיצת חזה עם מוט (בנצ' פרס) 4X10
לחיצת חזה בשיפוע חיובי 4X10
פרפר בשכיבה עם משקולות 3X15

יד קדמית
כפיפת מרפקים עם משקולות 3X12
כפיפית מרפקים עם מוט W 3X12
פטישים 3X10

C
גב
משיכות לסנטר 4X10
חתירה בישיבה במכשיר 4X10
חתירה (יד אחת) עם משקולות 3X15
מתח 3X12
הרמת שכמות עם משקולות 4X15
גב תחתון 3X12

יד אחורית
מקבילים 3X15
פשיטת מרפק לאחור על ספה 3X15
פשיטת מרפק בעמידה עם חבל 3X12

האם התכנית מתאימה לי? מה הייתם משנים אם בכלל?

נערך לאחרונה:
תראה..לדעתי מדריכים נותנים לך תוכניות כאלה "שתרגיש" שאתה עושה הרבה, כדי שתהיה מרוצה ,שתרגיש שהייתה מספיק זמן במכון ותחזיר את ההשקעה או כדי שתקבל יותר פאמפ ותחשוב שאתה מתקדם או לא יודע מה כי אני עדיין לא מבין איזה עוד סיבה יש למאמנים לתת תוכניות עם נפח גבוהה למתחילים טריים.. תעשה fbw ותקרא באינטרנט לבד אל תסתמך על המדריך שנתן לך את התכנית

• פותח/ת השרשור
קראתי את המדריך הזה כבר מליון פעם בעבר. אני יודע שיש שם תוכניות וגם יש את תכנית הss, אך רציתי לדעת איך התכנית שבנו לי במכון כי היא נראית לי סבבה לגמרי ואני מעדיף ללכת לפיה . אם היא לא טובה אשמח לדעת למה
תראה..לדעתי מדריכים נותנים לך תוכניות כאלה "שתרגיש" שאתה עושה הרבה, כדי שתהיה מרוצה ,שתרגיש שהייתה מספיק זמן במכון ותחזיר את ההשקעה או כדי שתקבל יותר פאמפ ותחשוב שאתה מתקדם או לא יודע מה כי אני עדיין לא מבין איזה עוד סיבה יש למאמנים לתת תוכניות עם נפח גבוהה למתחילים טריים.. תעשה fbw ותקרא באינטרנט לבד אל תסתמך על המדריך שנתן לך את התכנית
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית