הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 28 רזה עם כרס נרשמתי היום למכון כושר רוצה להיות בודי בילדר - מה עושים?

the sniper

משתמש מתחיל
40
3
נק' מוניטין:
3
40
3
בן 28 גובה 1.76 שוקל 76 גוף רזה עם כרס אכלתי המון בורקסים ג'חנון פיתות המבורגרים וכל הבא ליד.

נמאס לי להראות כמו אישה בהריון ועכשיו רוצה לעשות שינוי ענקי ורוצה להיות עם שרירים.

בן 28 רזה עם כרס נרשמתי היום למכון כושר רוצה להיות בUדי בילדר - מה עושים?

מוכן לעשות הכל רק תגידו לי מה ואיך? תפריטים של אוכל לקנות את כל התוספי המזון רק תגידו לי איזה תוספי מזון לקנות מתי לקחת אותם?

תודה מראש לכל העוזרים!

5751072.jpg

תרשם ליעוץ כלשהו אחי או שתחרוש תאינטרנט במידע ... אף אחד לא ילמד אותך ככה מאפס בחינם

ללמוד מהאינטרנט או שתקח יעוץ אישי מהפורום בתשלום.

יש לך פה מאמרים בפורטל שמסבירים מאפס על הכל.

1. אתה לא הולך להיות "בילדר" (לא חלילה מזלזול, פשוט כדי להיות בילדר באמת אתה צריך יותר מלהתאמן ולאכול)
2. קבע לעצמך מטרות קצרות טווח זה יקל על התהליך.
3. תתחיל מלקרוא מהפורטל ("קילוגרם) כל מה שאתה יכול לקורא.
4. קח דף ועט ותרשום לעצמך נקודות חשובות מכל מה קראת.
5. אם יש לך יכולת כלכלית, קח לך מאמן (טוב!) שיתן לך בסיס טוב להתחלה, זה שווה המון!
6.נסה לשמור על מוטיבציה ולעשות הכל לאט ובשכל, אל תגיע למכון ותנסה לאכול את העולם במכה! תזכור שזה תהליך, וזה תהליך ארוך מאוד!
7. קח בעירבון מוגבל את כל הדברים שאתה תשמע בחדר כושר ואל תאמין לכל אחד העולם הזה מלא בדושבגים שלא מבינים חצי דבר.
8. לא כל מי שנראה שרירי יודע מה הוא עושה אל תקח דוגמא מכל אחד.

שיהיה לך בהצלחה וכמובן שהפורום פה בשבילך לכל שאלה רק אנא ממך תקרא קודם ותלמד ורק אחר כך תבוא לשאול שאלות.

תציב לעצמך מטרות קרובות ולא מטרות שרוחוקות.

בשביל ההתחלה תיקח תכנית fbw ותפסיק לאכול שטויות. הכי טוב זה שתפנה לייעוץ אישי פה באתר ויתנו לך תכנית מסודרת להכל.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על העזרה

תתחיל חדר כושר ותזונה בריאה ונכונה ולאט לאט תתחיל להרגיש ולראות שינוי
הכי חשוב זה כוח רצון והתמדה כי זה תהליך
שיהיה בהצלחה!

Back
למעלה תחתית