הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בברכיים

• פותח/ת השרשור kamoui
  • פורסם בתאריך

kamoui

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
0
46
0
היי,
אטמול דפקתי ריצה לאוטובוס של הלייף. עכשיו כואב לי הברכיים כשאי מתקופף וכאלה. זה קרה לי בעבר בתופות מסה פשוט לא הייתי יכול לרוץ מכאבים. יש מצב שהסקוואט והדדליפט דפק לי תברכיים וכל פעם שאני ארצה לרוץ יהיה לי כאבים?
תודה, וחשוב לציין שביום יום אין כאבים אבל אחרי ריצה אינטנסיבית יש כאבים.

אם זה בגלל סקוואט ודדליפט, זה אמור לכאוב לך בזמן או אחרי הביצוע שלהם. זה בגלל הריצה. בכל מקרה אף פעם לא מזיק לבדוק את הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
אם זה בגלל סקוואט ודדליפט, זה אמור לכאוב לך בזמן או אחרי הביצוע שלהם. זה בגלל הריצה. בכל מקרה אף פעם לא מזיק לבדוק את הטכניקה.

בזמן ואחרי אין לי כאבים. את הטכניקה אני בודק עם המדריך מדי פעם,אבל הטכניקה שלי נכונה לפי הערות המדריכים. הקטע שפעם שהייתי רץ לא היה זכר לכאבים מסוג זה. ומאז שהתחלתי מסה ומשקלים וזה ניהיה לי קשה בריצות אינטסיביות.

בזמן ואחרי אין לי כאבים. את הטכניקה אני בודק עם המדריך מדי פעם,אבל הטכניקה שלי נכונה לפי הערות המדריכים. הקטע שפעם שהייתי רץ לא היה זכר לכאבים מסוג זה. ומאז שהתחלתי מסה ומשקלים וזה ניהיה לי קשה בריצות אינטסיביות.
אז כנראה שיש אימפקט גדול מדי(מכה של הרגל עם המשטח שעליו אתה רץ). אתה משתמש בנעלי ריצה מתאימות?

אחרי שראיתי איך מדריכים בחדר כושר מחמיאים על טכניקה של אנשים שעושים כל טעות אפשרית בתרגיל, למדתי לא לסמוך עליהם.
תעלה סרטון שלך מבצע את התרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית