הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר מ SS ללינארית

• פותח/ת השרשור silan
  • פורסם בתאריך

silan

משתמש מתחיל
63
10
נק' מוניטין:
85
63
10
היי, אני מתכוון סוף סוף לעבור ביום ראשון ללינארית. עכשיו קראתי במאמר עליה שצריך לעשות ריסט של 4 שבועות לפני ששוברים שוב שיאים.
לא הבנתי אבל בכמה אחוזים בדיוק הריסט אמור להיות?(לא ברור מהמאמר) האם ריסט של 4 שבועות באמת הכרחי או שאפשר פחות מזה?
נגיד אם היה לי סקוואט 125 3x5 איך אני אמור לתכנן איתו את השבועות הראשונים?

אם אתה ממשיך במסה אין צורך בריסט.
לדעתי יש תוכניות טובות יותר מהלינארית אחרי SS, בספר של ריפטו יש הסבר מפורט

• פותח/ת השרשור
אם אתה ממשיך במסה אין צורך בריסט.
לדעתי יש תוכניות טובות יותר מהלינארית אחרי SS, בספר של ריפטו יש הסבר מפורט
כן קראתי את הספר. הבעיה היא שאני תשוש ברמות מהתוכנית ולא סיימתי אותה על משקל גוף גבוה והמשקלי סיום בהתאם. לכן אני רוצה ללכת על משהו פחות תובעני בנימוק שעם 125 סקוואט אפשר להתקדם עם הלינארית שהיא בעלת תכנון פשוט יותר מטקסס. כדי להדגים בערך את הרמת תשישות שהגעתי אליה זה משהו כמו ביום חמישי עשיתי 125 3*5 וביום ראשון שניסיתי 127.5 עלו בסט הראשון 3 חזרות ובשני אחת וכולן בגריינד מטורף האם בהינתן המידע הזה לדעתך כדאי לי לקפוץ ישירות לטקסס במקום לנסות להתקדם בתוכנית קלה יותר? האם לדעתך לדלג על הריסט בלינארית, להתקדם בה במידת האפשר ואז לעבור לטקסס עם ריסט זה רעיון טוב יותר?

אם יש לך את הספר practical programming יש לו הצעה להתאמן מתחיל-מתקדם לדעתי זה מתאים יותר בדרך לטקסס.
אם בכל זאת בא לך על הלינארית, תוריד משקל לכזה שיש לך בוודאות חמישיה ומשם תתקדם

• פותח/ת השרשור
אם יש לך את הספר practical programming יש לו הצעה להתאמן מתחיל-מתקדם לדעתי זה מתאים יותר בדרך לטקסס.
האם הכוונה לss advaced novice עם הסקוואט הקל באמצע השבוע? כי כבר עשיתי את זה או שהכוונה לווריאציה. שבה אתה עושה סט כבד ואחריו שניים של 80%?
אוקי עיינתי שוב בספר וראיתי את ההצעה. אם הבנתי נכון זה עם סקוואט קל באמצע שבוע ודדליפט פעם בשבועיים. הקטע שאת הסקוואט קל
אני כבר עושה ודדליפט פעם בשבועיים זו התקדמות איטית יותר מבלינארית(בלי קשר לא נראה לי שזה יעזור) והלחיצות שכבר לא עולות לא מקבלות איזשהוא שיפור מיוחד.
כנראה שאלך על הלינארית בכל זאת שהמטרה שלה זה יהיה להעלות את הסקוואט ל 140ish לכל הפחות כדי שאוכל להתחיל טקסס מנקודת פתיחה גבוהה יותר ועם שבועיים(או לפי העצה שלך-משקל שיש לי בוודאות לחמישייה) לפני שבירת שיאים בגלל העייפות שצברתי. תודה על הסיוע.

הבעיה היא שאני תשוש ברמות מהתוכנית
זאת כבר סיבה טובה להתחיל עם ריסט את התכנית החדשה.
נגיד אם היה לי סקוואט 125 3x5 איך אני אמור לתכנן איתו את השבועות הראשונים?
תתכנן ככה שבשבוע הרביעי תעשה סקוואט 125X5 ומהשבוע החמישי תתחיל לשבור שיאים. אני במקומך הייתי מתחיל מ 110 בשבוע הראשון, מתקדם ב 5 קילו לשבוע עד 125 (שבוע רביעי כאמור) ומשם מוריד ל 2.5 בשבוע.

• פותח/ת השרשור
זאת כבר סיבה טובה להתחיל עם ריסט את התכנית החדשה.

תתכנן ככה שבשבוע הרביעי תעשה סקוואט 125X5 ומהשבוע החמישי תתחיל לשבור שיאים. אני במקומך הייתי מתחיל מ 110 בשבוע הראשון, מתקדם ב 5 קילו לשבוע עד 125 (שבוע רביעי כאמור) ומשם מוריד ל 2.5 בשבוע.
אוקי אני ילך על זה. עדיף התקדמות בטוחה מאשר עכשיו להמר על ריסט קטן מידי ולהתקע מהר. תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית