הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון המהפכה

• פותח/ת השרשור
הדדליפט נראה יותר טוב, והגב קצת פחות בחזרה האחרונה. אבל זה מובן.
ממש בלגן טכני שלם אצלי. פשוט מיד כשנהיה קשה אני בורח אל האינסטינקטים הישנים. ואגב אני חושב שיותר קשה לי לנעול ככה את הדדליפט
את השניה פחות אהבתי
מה לא אהבת בה? דווקא השלישית מתחילה עם גב לא ישר

ממש בלגן טכני שלם אצלי. פשוט מיד כשנהיה קשה אני בורח אל האינסטינקטים הישנים. ואגב אני חושב שיותר קשה לי לנעול ככה את הדדליפט
היום ולאד הוכיח לי שכמה שאני יודע - אני לא תמיד יודע
לקחנו מתאמנת שלי שתקועה בדדליפט כבר תקופה (ארוכה נורא, מבנה לא נוח בעליל) והוא יצר לה סטאפ עם תחת ממש נמוך, איכשהו זה עבד יפה.
בקיצור מה שאני בא לומר זה אל תהסס לשנות לתקופה ולראות מה עובד לך, הסקווט שלי השתנה כמה פעמים, הדדליפט שלי קצת פחות אבל גם שם היו שינויים, אם אתה מצליח להתקדם ונוח לך, אני לא רואה שום בעיה טכנית בביצוע. קצת יותר מכווץ...
מה לא אהבת בה? דווקא השלישית מתחילה עם גב לא ישר
פחות שימוש ברגליים בניתוק

@Matty שינית שם למייק?
שינית את השם שלך לאדם היחיד עם בלעדיות למענה בפורום?
בעיקר תשים לב לגב (לא שאתה עושה את זה יותר מידי בכוונה) ולרגליים בחזרה השנייה כמו שמייק ציין.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 190? 😲 מתקדם יפה.
יש עוד נצח עד השיא (245x3).
בשבועיים הקרובים מתכנן 200 140 220 לשלשות.
נראה מה הלאה. אולי אחזור למאזן שלילי קל

• פותח/ת השרשור
על 110, 115 קילו מ.ג?
120
הבעיה אבל בגדול היא יותר בלחיצות. בפלג העליון איבדתי הרבה יותר מסת שריר.
אני מאמין שיכול לעשות 260 סקוואט על פחות ממאה קג משקל גוף, לעומת 180 לחיצה שזה לא מרגיש לי הגיוני בעליל

120
אני מאמין שיכול לעשות 260 סקוואט על פחות ממאה קג משקל גוף, לעומת 180 לחיצה שזה לא מרגיש לי הגיוני בעליל
כמה שקלת בשיא החיטוב וכמה היום?

120
לחיצות תמיד עפות לפח בחיטוב..

• פותח/ת השרשור
זה לא החיטוב אלא איבוד מסת שריר
כן, אבל בגלל שהאיבוד מסת שריר בגוף במידה ואתה מתאמן בצורה טובה בסה"כ הוא זהה. לחיצות יותר תלויות במסת שריר, אז אתה מאבד יותר מהמשקלים בלחיצות מאשר בסקוואט ודדליפט.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול לרדת מ 120 ל 94 בלי לאבד מסת שריר, על אחת כמה וכמה ללא חומרים, ואם אני זוכר נכון אתה לא בקטע.
רוב התקופה לא אימנתי רגליים בכלל. פלג עליון כן, ובו איבדתי הרבה יותר שריר.
אגב החלק הכי מעניין בסיפור, זה שבירידה מ120 ל100 איבדתי 20 קג בבנצ,
ובירידה מ100 ל94 איבדתי 15.
ממש מאמת את העניין של האיבוד המואץ של מסת השריר באחוזים נמוכים.

עוד עניין זה התחושה הפיזית והמנטאלית שאתה חלש כשאתה באחוז שומן נמוך. מעניין
כן, אבל בגלל שהאיבוד מסת שריר בגוף במידה ואתה מתאמן בצורה טובה בסה"כ הוא זהה. לחיצות יותר תלויות במסת שריר, אז אתה מאבד יותר מהמשקלים בלחיצות מאשר בסקוואט ודדליפט.
מה ההסבר ל"תלות" או אי תלות במסת שריר?

שינית את השם שלך לאדם היחיד עם בלעדיות למענה בפורום?

בעיקר תשים לב לגב (לא שאתה עושה את זה יותר מידי בכוונה) ולרגליים בחזרה השנייה כמו שמייק ציין.
כששאלה מופנית ישירות אליי וספציפית אליי? אתה חצוף וזו לא הפעם הראשונה.

ניסיון שלי, של אנשים אחרים וקריאה של חומרים פה ושם.
כששאלה מופנית ישירות אליי וספציפית אליי? אתה חצוף וזו לא הפעם הראשונה.
אם אתה קורא לתיוג= בלעדיות למענה ולא בקשה ש*גם* אתה תביא את דעתך כי לא ענית לו עד שהוא לא תייג.
אז כן, אני מאוד חוצפן.

ניסיון שלי, של אנשים אחרים וקריאה של חומרים פה ושם.
החומרים האלה אומרים ספציפית שהלחיצות תלויות במסת שריר יותר מסקוואט ודדליפט? כי אני יכול להסביר את זה בכך שכשאתה יורד במשקל זה אומר שאתה מרים פחות בסקוואט ודדליפט גם עם אותו משקל על המוט (אתה מרים את עצמך הרי) לכן ההורדה במשקל יכולה "להתקזז" חלקית עם המשקל על המוט. לעומת הלחיצות שם אתה מרים רק את הידיים שלך שהמשקל ובטח השינוי במשקל שלן בחיטוב הוא די זניח.
בכל מקרה אני עם ירידה של 12 קילו איבדתי רק 2.5 בבנץ' ובפרס (בפועל כנראה פחות אבל זה הקפיצות היחידות במשקל על המוט) ככה שהנסיון שלי אומר אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית