הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנגלית

• פותח/ת השרשור YoH
  • פורסם בתאריך

YoH

משתמש מתחיל
98
8
נק' מוניטין:
8
98
8
אהלן אנשים רציתי לדעת אם יש פה כמה שיכולים לספר על איזה קורסים שעשו \ אתרים שראו שעזרו לאנגלית שלהם, אני בן 16 והאנגלית שלי ברמה של 5 יח"ל אבל זה עדיין לא מספיק , אני רוצה להעלות את הרמה שלי באנגלית שתהיה כמו שפת אם, אשמח להצעות

במצבך הכי טוב זה לדבר על בסיס יומי עם מישהו

• פותח/ת השרשור
במצבך הכי טוב זה לדבר על בסיס יומי עם מישהו
אין לי כל כך עם מי.. אני מוריד כל מיני קורסים על נושאים שמעניינים אותי באנגלית הכוללים סרטונים ומאמרים לדעתך זה טוב ?
בקשר לאנגלית בדיבור אני יכול להגיד לך שהאנגלית המלומדת בבית ספר לא כל כך תורמת (כן גם 5 יחל) למרות שהמורה מדברת איתנו רק באנגלית, אנחנו מתרכזים בדברים כמו ספרות באנגלית שזה לא עוזר בכלום לדעתי במקום להתעסק בדקדוק והעשרת אוצר מילים .

אהלן אנשים רציתי לדעת אם יש פה כמה שיכולים לספר על איזה קורסים שעשו \ אתרים שראו שעזרו לאנגלית שלהם, אני בן 16 והאנגלית שלי ברמה של 5 יח"ל אבל זה עדיין לא מספיק , אני רוצה להעלות את הרמה שלי באנגלית שתהיה כמו שפת אם, אשמח להצעות
תקרא ספרים, אפשר ספרים שכבר קראת בעברית ואתה יודע בגדול מה קורה שם. הארי פוטר למשל זה מעולה
בנוסף תראה סדרות עם תרגום באנגלית

מצטרף בעיקר לחלק השני, את רוב האנגלית שלי למדתי מסדרות וסרטים באנגלית
אם יש לך יכולת לקרוא ספרים זה גם עוזר
אבל לשמוע מילים עם הקשר עזר לי מאוד

תקרא ספרים, אפשר ספרים שכבר קראת בעברית ואתה יודע בגדול מה קורה שם. הארי פוטר למשל זה מעולה
בנוסף תראה סדרות עם תרגום באנגלית
מסכים מאד, אבל שיהיה ברור - זה ייצור הבדל גדול בין היכולת להבין לבין היכולת לדבר. כשתתחיל לדבר תיתקע מהר מאד.
אז בנוסף להמלצה המצוינת לקרוא המון ולראות סדרות בלי תרגום, כדי להגיע לרמת שפת אם חייבים למצוא עם מי לדבר באופן שוטף.

אני אוסיף על מה ש @stitch אמר. כשמדברים בסביבה מעורבת של דוברי עברית וגם של דוברי אנגלית, נהיה "סלט בראש" ואז נתקעים. עדיין לא מצאתי פתרון קסם לזה. ואני מדבר אנגלית שוטפת.

תראה סרטים וסדרות עם תרגום באנגלית ולאט לאט תוריד את התרגום לגמרי.
היכולת לדבר באופן שוטף מצריכה תרגול.
תכין רשימה של נושאים שמעניינים אותך ותקליט את עצמך מדבר עליהם, אחכ תקשיב ותנסה למצוא טעויות ומקומות שבהם אתה יותר מתקשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית