הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אנגלית ופסיכומטרי.

John Snow

משתמש מתחיל
171
51
נק' מוניטין:
51
171
51
אני בדיוק מסיים בגרות במתמטיקה 5 יחידות, והצעד הבא הוא פסיכומטרי.

לצערי הרב ביותר האנגלית שלי איננה ברמה גבוהה, ואני חושש מהפרק הזה בפסיכומטרי, אני אמנם מתכנן לקחת קורס ולא ללמוד עצמאית אבל הפרק הזה מדאיג אותי יותר מהמתמטיקה והמילולי (למרות שאני יודע שאין קשר בין מתמטיקה בבגרות לבין פסיכומטרי, עדיין זה שיש לי בקיאות מסויימת נותן מעט שקט).

השאלה שלי היא האם הצלחה בפסיכומטרי בפרק האנגלית דורשת אנגלית ברמה גבוהה? אני מעוניין גם לשפר את האנגלית שלי בלי שום קשר, ככה שאם יש לכם המלצה לקורס איכותי שבאמת נותן תוצאות טובות אשמח לשמוע.

בעיקרון השאלה כאן היא אם לשפר את האנגלית קודם ע"י קורס ואז לעשות פסיכומטרי, או ישר לגשת לקורס בפסיכומטרי.

(אציין שרמת האנגלית שלי היא רמה תיכונית, 4-5 יחידות ולא מעבר).

למיטב זכרוני פרק האנגלית הוא הפשוט ביותר מבחינת ההוראות. תתחיל לפתור כל יום פרק אנגלית מבחינה כאשר בסיום אתה עובר על התשובות ולומד את המילים שלא הכרת.
קורס הכנה לבגרות או קורס שפה לא יתרום לך לבחינה

תקרא כמה שיותר ספרים (אני קראתי במהלך הקורס שלי כל יום שעתיים וזה שיפר לי את האנגלית באופן משמעותי), ותלמד אוצר מילים של הקורס.

קנה kindle(ספר אלקטרוני, עם דיו מגנטי-ככה שזה לא לקרוא ממסך, אלא כמו לקרוא עיתון או ספר רגיל. לא כואב בעיניים ונוח נורא).
המחיר הוא באזור ה350 מכל מיני אתרי שילוח, תוריד לו ספרים באנגלית ותקרא כמה שיותר. קריאה זו הדרך הטובה ביותר לשפר אנגלית. אפשר להוריד למכשיר מילון ולתרגם בזמ"א תוך מספר שניות כל מילה שאתה לא מבין. הזמינות של הספרים וההורדות שוות את מחיר המכשיר, מושלם למי שרוצה לשפר אנגלית. קח בחשבון שאין ספרים בעיברית כמעט.
(אחרי שמונה חודשים עם קינדל, ו15 ספרים שקראתי +-).

מומלץ גם להתחיל לראות כל תוכן בטלוויזיה באנגלית עם כתוביות באנגלית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית