הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' 130*2 וסקוואט 147*4

• פותח/ת השרשור
לא אפתח אשכול חדש ואשמח אם מישהו יענה לי כאן. איך אני מחזק את הנקודה החלשה שלי שזה באמצע הלחיצה? איך אני מוסיף את זה לטקסס ואיזה תרגיל יכול לעזור בזה?

לא אפתח אשכול חדש ואשמח אם מישהו יענה לי כאן. איך אני מחזק את הנקודה החלשה שלי שזה באמצע הלחיצה? איך אני מוסיף את זה לטקסס ואיזה תרגיל יכול לעזור בזה?
אתה יכול לנסות ספוטו פרס. למרות שלשלב את זה בטקסס זה מיותר. כל עוד אתה מתקדם שבועית אין ממש צורך להתחיל להכניס תרגילי עזר

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות ספוטו פרס. למרות שלשלב את זה בטקסס זה מיותר. כל עוד אתה מתקדם שבועית אין ממש צורך להתחיל להכניס תרגילי עזר
מה זה ספוטו פרס? אתה חושב שבנתיים אין צורך בזה? לא יודע עד כמה אני מתקדם כי מ127.5 לדאבל עד 132.5 לדאבל זה לא ממש התקדמות.

• פותח/ת השרשור
תותח!!

שאלה ,לא מזלזול חס וחלילה, רק למה החגורה בבנץ' ? (מעניין אותי לדעת)
את האמת אני בעצמי לא יודע. פשוט כל כך רציתי להרים את המשקל שהשתמשתי בכל דבר שיכול לעזור. אין לי מושג אם היא באמת עוזרת או שזה רק מנטלית נותן לי הרגשה של בטיחות.

תותח!!

שאלה ,לא מזלזול חס וחלילה, רק למה החגורה בבנץ' ? (מעניין אותי לדעת)
אצלי באופן אישי בלי חגורה אני לא יכול ללחוץ. אני לא מצליח לשמור על מספיק כיווץ בזוקפים עם הקשת ואז אני יכול למתוח זוקף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית