נק' מוניטין:
1,554
- 1,837
- 648
שחזור השיא מהלינארית בסקוואט ושיא חדש לדאבל. איך הטכניקה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול לנסות ספוטו פרס. למרות שלשלב את זה בטקסס זה מיותר. כל עוד אתה מתקדם שבועית אין ממש צורך להתחיל להכניס תרגילי עזרלא אפתח אשכול חדש ואשמח אם מישהו יענה לי כאן. איך אני מחזק את הנקודה החלשה שלי שזה באמצע הלחיצה? איך אני מוסיף את זה לטקסס ואיזה תרגיל יכול לעזור בזה?
מה זה ספוטו פרס? אתה חושב שבנתיים אין צורך בזה? לא יודע עד כמה אני מתקדם כי מ127.5 לדאבל עד 132.5 לדאבל זה לא ממש התקדמות.אתה יכול לנסות ספוטו פרס. למרות שלשלב את זה בטקסס זה מיותר. כל עוד אתה מתקדם שבועית אין ממש צורך להתחיל להכניס תרגילי עזר
זה 5 קילו התקדמות.מה זה ספוטו פרס? אתה חושב שבנתיים אין צורך בזה? לא יודע עד כמה אני מתקדם כי מ127.5 לדאבל עד 132.5 לדאבל זה לא ממש התקדמות.
את האמת אני בעצמי לא יודע. פשוט כל כך רציתי להרים את המשקל שהשתמשתי בכל דבר שיכול לעזור. אין לי מושג אם היא באמת עוזרת או שזה רק מנטלית נותן לי הרגשה של בטיחות.תותח!!
שאלה ,לא מזלזול חס וחלילה, רק למה החגורה בבנץ' ? (מעניין אותי לדעת)
אצלי באופן אישי בלי חגורה אני לא יכול ללחוץ. אני לא מצליח לשמור על מספיק כיווץ בזוקפים עם הקשת ואז אני יכול למתוח זוקףתותח!!
שאלה ,לא מזלזול חס וחלילה, רק למה החגורה בבנץ' ? (מעניין אותי לדעת)