הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבחירת טעם של אבקת חלבון

ChupChick

משתמש מתחיל
48
0
נק' מוניטין:
0
48
0
היי, אני רוצה לקנות אבקה חדשה ואני מתלבט בין שלושה חברות.
OPTIMUM NUTRITON
DYMATIZE ELITE
BPI הרגיל
אני הולך לקנות בבודי פארם והמחירים שם ממש זולים אז אין לי בעיה לקנות את החברות האלו.
אני מתלבט בין החברות רק בגלל הטעמים אני יודע שהחברות האלו איכותיות אז אני מתלבט נטו טעמים.
בOPTIMUM חשבתי:
דאבל ריץ שוקולד- שמעתי ממש טעים רוצה לשמוע את דעתכם.
מוקה קפוצינו- גם שמעתי שטעים ממש, השאלה אם זה מזכיר DYMATIZE ELITE קפה מוקה? כי זו האבקה הישנה שלי ואני רוצה לגוון בטעם.
קרם בננה- שמעתי נחמד מה אומרים?
ותות בננה גם חשבתי אבל חסר במלאי אז לא רלוונטי.
אם אפשר שתתנו לי ביקורת על הטעמים האלה ואם יש לכם עוד טעמים טובים שטעמתם של OPTIMUM אז אשמח שתציעו.

בדימיטייז חשבתי:
גורמה וניל
קאפקייק וניל
שוקולד פודג'
תות.
על כל הטעמים האלה של דימיטייז לא שמעתי אבל הם נראים מעניינים אז גם אשמח לשמוע את דעתכם פה. (לא רוצה קפה מוקה זה היה הטעם הישן שלי ואני רוצה לגוון)

BPI :
לא שמעתי הרבה חוות דעת על הטעמים שלהם אז אני פתוח להצעות ואשמח שתגידו את דעתכם (חוץ מהשוקולד עוגיות, לא באלי אותו)

אני רוצה לציין שיש הרבה טעמים שהרבה המליצו לי על טעמים ממש מצליחים ודווקא לי זה היה מגעיל ולאחרים טעים, אז אני מחפש טעם בסיסי כזה ורגיל שקשה לטעות בו ולא ללכת על משהו מסוכן..

אז חברים, אשמח אם תציינו פה טעם שטעמתם ותגידו איך הוא היה, ואם טעמתם שניים מהטעמים או שלושה אז שתשוו בניהם ותדרגו אותם, תודה רבה 😃

נערך לאחרונה:
ממליץ לחשוב גם על חברת פיור,חברה איכותית באותו מידה עם החברות שציינת.
ההיתרון שאתה יכול ללכת לסניף של אמינושופ ולטעום איזה טעם שאתה רוצה לפני הקניה.
(גם יותר זול מהחברות שציינת)

• פותח/ת השרשור
ממליץ לחשוב גם על חברת פיור,חברה איכותית באותו מידה עם החברות שציינת.
ההיתרון שאתה יכול ללכת לסניף של אמינושופ ולטעום איזה טעם שאתה רוצה לפני הקניה.
(גם יותר זול מהחברות שציינת)
כבר היה לי פיור שוקולד קוקוס שהיה בשבילי זוועה ומכרתי אחרי 5 מנות ששתיתי.
אני רוצה להיות כמה שיותר בטוח לגבי הטעם כי הרבה מאוד ניסו את הטעמים של החברות שציינתי ויש יותר ביקורות עליהן בגלל שהן יותר מוכרות ויש את הטעמים שלהם הרבה זמן.
אז אני לא רוצה להסתכן בטעם, גם אם אני יכול לטעום, הסניפים די רחוקים ממני

אופטימום לא מוצלחים בגזרת הטעם בעיניי
ו-BPI מרגיש לי מלאכותי מאוד. אם חשוב לך הטעם דימטייז עדיפים בגדול.
טעמי וניל בכל האבקות הם סטנדרטיים וחלשים, הייתי ממליץ על השוקולד פאדג'.

• פותח/ת השרשור
אופטימום לא מוצלחים בגזרת הטעם בעיניי
ו-BPI מרגיש לי מלאכותי מאוד. אם חשוב לך הטעם דימטייז עדיפים בגדול.
טעמי וניל בכל האבקות הם סטנדרטיים וחלשים, הייתי ממליץ על השוקולד פאדג'.
אתה יכול להגיד איזה טעמים של החברות האלה טעמת ולדרג אותם?

הBPI סמורס טעים מאוד, יש לו טעם של בסקוויט עם קצת דבש להבדיל מחברות שיש להם טעם של סוכר או ממתיק
בקשר לאופטימום אני אהבתי את התות בננה, יש לו טעם מלאכותי אבל לי זה לא הפריע זה היה ממש דומה למרשמלו
היה לי גם דיימטיז מוקה, בהתחלה היה טעים מאוד אבל אחרי 20-30 מנות נמאס ורק חיכיתי שיגמר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית