הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עזרה וחוות דעת לab

אוראל זמיר

משתמש פעיל
454
1
נק' מוניטין:
1
454
1
שלום לכולם! אז ככה אני מתאמן חצי שנה בן 15.3גובה- 1.70 משקל 59 במסה עם תוכניתab רציתי חוות דעת על הנפח של כל השרירים, לתרגלים עם צריך להחליף משהו או שאולי להוסיף ועל החלוקה ועם יש עוד משהו.
אז זאת התוכנית שלי:
A
רגליים, גב ויד קדמית
רגליים: סקוואט:6-8×4
מכרעיים: 10×2
לג פרס: 8×3
כפיפת ברכיים: 10×2

גב: מתח:4×מקסימום חזרות
פולאובר בקרוס:8-10×3
פולי עליון משיכה באחיזה צרה:8×3
חתירה בקרוס מלמטה בישיבה:8×3

יד קדמית: כפיפת מרפקים בדבליו: 10-12×2
כפיפת מרפקים בדאמבלים: 10-12×3
כפיפת מרפקים במוט ישר בפרוניציה 10×3

B
חזה , כתפיים ויד אחורית.

חזה: בנץ פרס:5-6×4
דחיקת חזה בשיפוע עליון: 8-10 ×3
פרפר בקרוס: 10×3

כתפיים: דחיקת כתפיים בכיסא רומי: 8-10×3
הנפה בדבליו לפנים לכיוון החזה: 10×3
כתף אחורית בקרוס: 10×3

יד אחורית: דחיקת חזה באחיזה צמודה:8-10×3
לחיצה צרפתית: 8-10×3

* לגבי טרפזים מתלבט עם להוסיף מה אומרים?
*ועוד שאלה מתי צריך להוסיף נפח?

תודה, אשמח עם תעזרו לי תודה לכם.

שמע, באמת שבא לי מאוד לעזור לך, אני בטוח שאתה מתייעץ כי אתה רוצה ללמוד ואתה סומך על הדעה של חברי הפורום, אבל ראבק (וסלח לי מראש שזה כאילו נופל עליך) - כל חצי שעה נפתח פה שרשור על המלצה לתוכנית AB, אז למה שלא תריץ חיפוש ותחסוך לכולם לחזור על עצמם?
החיפוש פה בפורום די נוח, אתה יכול לחפש ולחקור קצת בדיונים פה ואני מבטיח לך שתמצא את כל התשובות, ובמידה ולא - תחזור ונשמח לעזור לך.

ולשאלתך - התוכנית שלך גרועה, בחיפוש שתבצע תראה למה.

הנפח גדול מידי, החלוקה לא מאוזנת בכלל, בחירת התרגילים לא מספיק טובה..
תקרא בשרשורים, תוריד נפח, תעשה רוטצית עצימות לחזה וכתפיים, תוסיף תאומים

• פותח/ת השרשור
שמע, באמת שבא לי מאוד לעזור לך, אני בטוח שאתה מתייעץ כי אתה רוצה ללמוד ואתה סומך על הדעה של חברי הפורום, אבל ראבק (וסלח לי מראש שזה כאילו נופל עליך) - כל חצי שעה נפתח פה שרשור על המלצה לתוכנית AB, אז למה שלא תריץ חיפוש ותחסוך לכולם לחזור על עצמם?
החיפוש פה בפורום די נוח, אתה יכול לחפש ולחקור קצת בדיונים פה ואני מבטיח לך שתמצא את כל התשובות, ובמידה ולא - תחזור ונשמח לעזור לך.

ולשאלתך - התוכנית שלך גרועה, בחיפוש שתבצע תראה למה.
שמע אחי נכון אתה צודק אבל לפני שפריסמתי את התוכנית אני חיפשתי לפני ותיקנתי קצת איפה שצריך ורק אז פירסמתי חיפשתי גם תוכניות כמו שלי ולא כלכך מצאתי אז פירסמתי. תודה בכל מקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית