ייעוץ משקל גוף ביחס לגובה

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
היי אנשים, רציתי לדעת משהו בנוגע למשקל גוף ביחס לגובה.
אני עושה את תוכנית ה-SS , כרגע אלה הנתונים שלי: בן 26, שוקל 84, גובה 1.71.
אני כרגע לא בשלבי סיום של התוכנית ויש לי זמן עד שאסיים אותה, בזמן הזה אני כנראה אשמין עוד ואני רוצה לדעת מתי כבר המשקל שלי באמת יהיה מוגזם/לא בריא ביחס לנתונים שלי, בשביל לעצור את התוכנית ולעבור לחיטוב.

תודה ! 😃

זה נראה לי טיפה יותר מדי
יש הרבה שומן? כי אתה אמור לעלות במשקל וגם מעט בשומן, אבל אין צורך להגזים, ככה שאם אתה רואה שאתה צובר שומן מהר מדי תוריד מעט את הקלוריות

• פותח/ת השרשור
זה נראה לי טיפה יותר מדי
יש הרבה שומן? כי אתה אמור לעלות במשקל וגם מעט בשומן, אבל אין צורך להגזים, ככה שאם אתה רואה שאתה צובר שומן מהר מדי תוריד מעט את הקלוריות
בעיקרון עם חולצה אני לא נראה כמו אחד ששוקל 84 (אולי כי תמיד הייתי בחור רזה) בגלל זה זה לא מפריע לי, אבל בלי חולצה כן רואים את השומן, בעיקר בצדדים.
לגבי ההורדת קלוריות, אני מגיע בערך כל יום ל3000 קלוריות פחות או יותר.. לאכול פחות מזה בתוכנית כמו SS זה בעייתי לא?

בעיקרון עם חולצה אני לא נראה כמו אחד ששוקל 84 (אולי כי תמיד הייתי בחור רזה) בגלל זה זה לא מפריע לי, אבל בלי חולצה כן רואים את השומן, בעיקר בצדדים.
לגבי ההורדת קלוריות, אני מגיע בערך כל יום ל3000 קלוריות פחות או יותר.. לאכול פחות מזה בתוכנית כמו SS זה בעייתי לא?
זה לא משנה איך אתה נראה, זה משנה האם אתה צובר שומן בקצב מהיר יחסית
אתה יכול להוריד איזה 200 קלוריות ביום, בסופו של דבר רואים שלגוף שלך אין מה לעשות עם הקלוריות האלה חוץ מלצבור שומן, אז אתה יכול בשקט להוריד טיפה

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה איך אתה נראה, זה משנה האם אתה צובר שומן בקצב מהיר יחסית
אתה יכול להוריד איזה 200 קלוריות ביום, בסופו של דבר רואים שלגוף שלך אין מה לעשות עם הקלוריות האלה חוץ מלצבור שומן, אז אתה יכול בשקט להוריד טיפה
תודה, אבל נגיד אני יתקדם בתוכנית והמשקל יעלה לא בהכרח בגלל השומן, אלא בגלל שאני מתחזק?
אני פשוט רוצה להבין באיזה משקל אני אמור להגיד טוב חלאס זה כבר מוגזם ולעצור.. הראש שלי אומר גג עד 90 ק"ג אבל גם זה נראה לי מטורף ..

תודה, אבל נגיד אני יתקדם בתוכנית והמשקל יעלה לא בהכרח בגלל השומן, אלא בגלל שאני מתחזק?
אני פשוט רוצה להבין באיזה משקל אני אמור להגיד טוב חלאס זה כבר מוגזם ולעצור.. הראש שלי אומר גג עד 90 ק"ג אבל גם זה נראה לי מטורף ..
שוב, אם אתה רואה שהמשקל עולה אבל השומן לא, או כמעט שלא, אז אין גבול לכמה אתה יכול לעלות, אבל אם אתה עולה גם לא מעט בשומן בקבוע, אז כבר משהו לא בסדר, אבל זה לא אומר שבהכרח צריך להפסיק עם המסה, אלא אפשר פשוט לשנות קצת כמה דברים
אל תשכח שכל עניין הקלוריות זה לא אבסולוטי, זו הנחייה כללית, אבל כל אחד הוא שונה

• פותח/ת השרשור
שוב, אם אתה רואה שהמשקל עולה אבל השומן לא, או כמעט שלא, אז אין גבול לכמה אתה יכול לעלות, אבל אם אתה עולה גם לא מעט בשומן בקבוע, אז כבר משהו לא בסדר, אבל זה לא אומר שבהכרח צריך להפסיק עם המסה, אלא אפשר פשוט לשנות קצת כמה דברים
אל תשכח שכל עניין הקלוריות זה לא אבסולוטי, זו הנחייה כללית, אבל כל אחד הוא שונה
תודה רבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית