הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ press בעמידה חייב עזרה..

just3man

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
טוב אז ככה אני עושה press בעמידה ובמכון לא מסכימים לי!!(תוכנית SS)

מסכימים לי לעשות רק בישיבה
עכשיו בישיבה אני עושה אותו דבר בעיקרון?
לוקח תראש אחורה בזמן הרמה ומוציא את הראש אחרי שאני עובר את הראש עם המוט?

אל תגידו לי לעבור מכון כי כבר עברתי 2

• פותח/ת השרשור
לקחת את הכסף+פיצוי על זה שלא רשום בתקנון שלהם עד משקלים מעל הראש.
אם רשום נדפקת.

רעיון טוב אבל
רשום בתקנון שצריך להקשיב למדריכים

coldfire- רשמת לי או רק לאיש הזה ואם זה בסדר בישיבה תסביר איך עדיף עם מוט או בישיבה עדיף כבר עם דאמבלים?

יש עוד חמישים סיבות למה פרס בעמידה עדיף על פרס בישיבה, עזוב את הלחץ על הגב, זה לא מה שישבור לך אותו.

אני יודע בכל תרגיל שעושים אותו בישיבה יש יותר לחץ על הגב מאשר בעמידה....

וכשעשים פרס לדוגמה 60 קילו אז הרבה יותר עדיף לעשות בעמידה לדעתי....

לא חקרתי את זה לעומק, אבל בוינגייט אמרו לנו באמת שבעמידה יש פחות לחץ על הגב, אבל נדרשת יותר טכניקה ויציבות לכן עדיף להביא תרגילים בישיבה 🤡

לא חקרתי את זה לעומק, אבל בוינגייט אמרו לנו באמת שבעמידה יש פחות לחץ על הגב, אבל נדרשת יותר טכניקה ויציבות לכן עדיף להביא תרגילים בישיבה 🤡
אחי עוד מגיל 6 שהלכתי ליסודי עם ילקוט הייתי לוקח איתי תמיד ספה בשביל לא לפשל בקטע של טכניקה ויציבות, זה מאוד מסובך לעמוד עם משקל.

זה תמיד היה משעשע לראות מרצים שלא ממש מבינים איך התנועה צריכה להיראות מלמדים תרגיל ב 5-10 דקות ואח"כ אומרים שהוא טכני מידי.

כמו שאמרתי, לא חקרתי את זה לעומק כי זה לא ממש עניין אותי, להביא לבן אדם פרס בישיבה זה כמו לתת לבן אדם לנסוע באיילון על רוורס.

עצתי אלייך , דבר עם המדריכים , תראה מאיפה נובע האיסור על כך שאסור לעשות את התרגיל בעמידה ותנסה להביא מאמרים ותגובות על איך, כדאי וראוי לבצע את התרגיל. במידה והמדריכים אצלך בחדכ"ש פתוחים לדעות חדשות ולרעיונות חדשים אז אולי הם יישמחו גם ללמוד דברים חדשים (אני בספק). במידה והם אותם מדריכים שכולנו בפורום הזה מכירים (מסדרי המשקולות למיניהם) תצטרך להתגמש ולעשות את התרגיל בישיבה (למרות כל החסרונות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית