הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צבא

• פותח/ת השרשור יהב2
  • פורסם בתאריך
זה נחמד, אבל לי בשירות הצבאי לא הייתה היכולת ללמוד לתואר, גם לא מכספי המשפחה שלי.

תנאי כליאה טובים שממומנים מהכסף שלי לרוצחים/רוצחי המונים מבזים כל מדינה.
לרוצח לא מגיע לחיות, על אחת כמה וכמה לחיות טוב.
אני בטוח שאם תחשוב חזק, תמצא מקום ראוי יותר לLCD 50" מחדר של רוצחים.
אני מבין את ההשוואה, אני רק אומר שהבעיה היא בצה"ל, לא בשב"ס.

צהל זה לא חלק מהמדינה?
זה בכל מקרה מבזה את המדינה,שרוצח שיושב בכלא על רצח אנשים,וזה לא משנה את העובדה שמגיע לו לחיות או לא,הוא רוצח והוא מקבל תנאים יותר טובים מהחיילים שמגנים על המדינה שהוא בא לתקוף,ומי נותן לו את התנאים האלו? המדינה שצריכה להגן על האזרחים שהוא בא לפגע ..

אתה עוד ילד כולה צו ראשון מה אתה שובר את הראש על זה לעזעזל תלמד ותסיים בית ספר אחר כך תשבור את הראש על זה.
אמרת יש לך פרוטקציות? יופי דבר איתו לפני גיוס כנראה יארגן לך להכין קפה עד 12.

שלום
יש לי חבר שיש לו בעוד שבועים צו ראשון והוא סיים אתמול סייקל ויני עם טסט והייה לפני זה עם משתמש בקלן גם.
עכשיו לגבי הצו,האם בבדיקות יוכלו לדעת שהוא נטל סטוראידים? ואם כן,האם דחיתו תעזור לו
ונגיד והוא רוצה להתקבל ליחידה מובחרת,האם יש סיכוי שיתקבל,עם מה שהוא לקח
סליחה שאני שואל דברים כאלו פשוט אני לא יודיע מה בודקים שם

שלום
יש לי חבר שיש לו בעוד שבועים צו ראשון והוא סיים אתמול סייקל ויני עם טסט והייה לפני זה עם משתמש בקלן גם.
עכשיו לגבי הצו,האם בבדיקות יוכלו לדעת שהוא נטל סטוראידים? ואם כן,האם דחיתו תעזור לו
ונגיד והוא רוצה להתקבל ליחידה מובחרת,האם יש סיכוי שיתקבל,עם מה שהוא לקח
סליחה שאני שואל דברים כאלו פשוט אני לא יודיע מה בודקים שם
בבדיקות מוצאים מה שרוצים לחפש... לא יראו שהוא לוקח סטרואידים בגלל שהם לא עושים בדיקות שבודקות את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית