הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא בטוח לגבי האיכות של מוצרים מסויימים (בסיסיים)

• פותח/ת השרשור Arcade
  • פורסם בתאריך

Arcade

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
קודם כל המטרה שלי היא לעלות מסת שריר בצורה כמה שיותר נקייה.

עכשיו נתחיל מהלחם, האם לחם מחיטה מלאה שאני קונה מהסופר, שרשום עליו שכ-62% מהלחם הוא חיטה מלאה זה בסדר לאכול? או שצריך יותר אחוזים?
וכמה פרוסות לחם מומלץ לאכול ביום?

חלב וקוטג' שניהם 3% שומן של תנובה זה בסדר?

ולגבי הטונה, של איזה חברה כדאי לקנות ועם איזה שמן? שמן בהיר,צמחי? או בכלל טונה במים?

לחם - מוצר מעובד ויחסית דל בנוטריאנטים. לא ממליץ להתבסס עליו. מקורות טובים יותר לפחמימות הם פירות, ירקות (כמו בטטה, גזר, בצל, פלפל, תפוח אדמה, סלק ועוד), שיבולת שועל, כוסמת, עדשים וקינואה.
חלב - ההבדל בין 1% ל-3% מינורי. מה שיתאים לך בערכים יעבוד. קוטג' - גם כאן אין הבדל משמעותי. אם חסר לך שומן בתפריט קנה 9%. אם חסר לך בעיקר חלבון ויש לך כמות מספקת של שומן קנה 1%.
טונה - עדיף במים.

• פותח/ת השרשור
לחם - מוצר מעובד ויחסית דל בנוטריאנטים. לא ממליץ להתבסס עליו. מקורות טובים יותר לפחמימות הם פירות, ירקות (כמו בטטה, גזר, בצל, פלפל, תפוח אדמה, סלק ועוד), שיבולת שועל, כוסמת, עדשים וקינואה.
חלב - ההבדל בין 1% ל-3% מינורי. מה שיתאים לך בערכים יעבוד. קוטג' - גם כאן אין הבדל משמעותי. אם חסר לך שומן בתפריט קנה 9%. אם חסר לך בעיקר חלבון ויש לך כמות מספקת של שומן קנה 1%.
טונה - עדיף במים.

איזה פדיחה, אני לא סגור על כמה שומן וכמה פחמימה אני אמור לעמוד ביום. איך אני בודק את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית