הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פעם ראשונה יוהימבין

• פותח/ת השרשור ddoogg
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

ddoogg

משתמש מתחיל
211
18
נק' מוניטין:
56
211
18
בקרוב אני אתחיל חיטוב עם תפריט ואימוני ארובי ורציתי לעשות את זה הפעם עם יוהימבין לשומן העיקש ויש לי כמה שאלות-

1 המינון הוא 0.2 מ"ג לכל קילו ואני שוקל 90 אז אני צריך 18 מ"ג שזה 7 כדורים של 2.5 מ"ג, אם אני אקח פחות כמו 5 כדורים שזה היה 12.5 מ"ג עדיין היה לזה השפעה? מפחיד אותי לקחת כל כך הרבה כדורים ביחד בפעם הראשונה

2 להתחיל ישר עם אותה כמות כדורים או לעלות בהדרגה?

3 הבנתי שצריך להיות בצום במשך 8 שעות (4 לפני ו4 אחרי) אבל אפשר לשתות עם זה חלבון או BCAA כדי למנוע שרפת שריר? אני מתכוון לקחת אותם ב7 בבוקר עם BCAA או חלבון ולאכול ארוחה רק ב11 כי בערב אני מתאמן

4 אפשר לקחת את הכדורים באמצע השינה? אני אוכל ארוחת ערב ב8-9 אז חשבתי לקחת כדורים ב3 בבוקר ואז לחזור לישון כי אז יש לי מרווח של 8 שעות וגם אני לא אפספס ארוחה בבוקר

5 אני מתכוון לעשות חיטוב במשך 3 חודשים אז להתחיל ישר עם הכדורים או להתחיל בלי ואז שאני שם לב שאני לא מתקדם להתחיל עם הכדורים? לדוגמא חודש ראשון בלי כלום ואז חודשיים עם

6 אין לי אפשרות לעשות אירובי בבוקר אלה רק בערב אחרי האימון, זה בסדר שאני אקח את הכדורים בבוקר בלי אימוני ארובי?

7 מאחר וזה תרופה לבעיות זיקפה עלולה להיות בעיה בזקיפה לאחר השימוש לחודשיים-שלושה? הגוף לא מתרגל לזה ?

גיל-20
גובה- 1,88
משקל- 90-91

• פותח/ת השרשור
זה אשכול על קלן ואני מדבר על משהו אחר, קראתי את הסיקורים על יוהימבין ובכולם לא היה תשובה לשאלות ששאלתי פה לכן פתחתי את האשכול, אין לי כוונה להספים או משהו אני פשוט רוצה להיות בטוח לפני שאני מתחיל את זה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית