ייעוץ מה לעשות?

avihaiB

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום חברים,
קצת על עצמי:
אני מתאמן באיזור השלוש שנים(בן 23), התחלתי ממש שמן עשיתי מסה, לאחר מכן עשיתי חיטוב שבו הורדתי 20 קילו(כולל שריר). מאז אני מתאמן ולא מתקדם ממש, לאחרונה טסתי לתאילנד לחודש אז רציתי להגיע לשם בכושר הכי טוב שאני יכול אז קבעתי כמה חודשים מסה(לא הצליח ממש), ולאחר מכן כמה חודשים של חיטוב(לא הצליח ממש), ובתאילנד כמובן שלא התאמנתי והשמנתי שם ממש עם כל הזבל שאכלתי.
עכשיו אני בארץ, ואני רוצה לחזור לאימונים ולהיות רציני והכל, המטרה היא להיות שרירי ומחוטב עד מאי.

תמונה עדכנית שלי:
5004830.jpg

כמו שניתן לראות יש לי השמנה בטנית הרגליים שלי רזות וכל השומן שלי מתרכז באיזור הבטן.
אני 1.86 ושוקל 80 קילו
מה אתם ממליצים לעשות חיטוב או מסה? ואשמח לכמות קלוריות שאזדקק(פחמימות, שומנים וחלבונים).
תודה.

המטרה היא להיות שרירי ומחוטב עד מאי.
בלי לבאס אבל... זה כנראה לא יקרה. עדיף שתיהיה ריאלי

אתה יכול לעשות חיטוב מעכשיו עד מאי אבל אתה תהיה עור ועצמות

לכן לדעתי במצבך הייתי עושה מסה ארוכה ואיטית עכשיו

• פותח/ת השרשור
אוקיי,
אשמח לעזרה בבניית תפריט למסה

עם ההיסטוריה שלך באימונים כדאי שתיקח מישהו שילווה אותך בתהליך. זה ייתן לך גם ידע וגם מוטיבציה.
מבחינת תפריט קח מה שיש בפורטל ותתאים אותו למה שאתה אוהב

• פותח/ת השרשור
עם ההיסטוריה שלך באימונים כדאי שתיקח מישהו שילווה אותך בתהליך. זה ייתן לך גם ידע וגם מוטיבציה.
מבחינת תפריט קח מה שיש בפורטל ותתאים אותו למה שאתה אוהב
מזאת אומרת מה שיש בפורטל?
מצטער אני פשוט חדש פה

מזאת אומרת מה שיש בפורטל?
תראה למעלה בעמוד הראשי של הפורום יש לשונית "מאמרים", לחיצה עליה תעביר אותך לפורטל קילוגרם, יש שם הרבה מאמרים. תמצא את "המדריך השלם להעלאה במסת שריר" ותקרא אותו מהתחלה עד הסוף.
לא חושב שחיטוב זה רעיון טוב כרגע.

• פותח/ת השרשור
תראה למעלה בעמוד הראשי של הפורום יש לשונית "מאמרים", לחיצה עליה תעביר אותך לפורטל קילוגרם, יש שם הרבה מאמרים. תמצא את "המדריך השלם להעלאה במסת שריר" ותקרא אותו מהתחלה עד הסוף.
לא חושב שחיטוב זה רעיון טוב כרגע.
כן קראתי את זה כמה וכמה פעמים(על פי זה הכנתי את התפריט מסה הקודם שלי)
אפילו הסתכלתי על התפריטים המוכנים מראש למשקלים שונים(55 קילו, 70 קילו, 90 קילו וכו') אבל אני לא יודע מה מהם נכון לגבי כי אני לא 80 קילו שריר אז תפריט של 80 קילו לא רלוונטי כלפיי נכון?

כן קראתי את זה כמה וכמה פעמים(על פי זה הכנתי את התפריט מסה הקודם שלי)
אפילו הסתכלתי על התפריטים המוכנים מראש למשקלים שונים(55 קילו, 70 קילו, 90 קילו וכו') אבל אני לא יודע מה מהם נכון לגבי כי אני לא 80 קילו שריר אז תפריט של 80 קילו לא רלוונטי כלפיי נכון?
אתה צריך לבנות תפריט שמבוסס על ה 70 קילו פלוס תוספות. כלומר משהו באמצע בין ה 70 ל 90.
מדובר על משקל גוף לא על משקל "שריר"

אני באמת שחושב שתחסוך לך הרבה זמן אם תיקח הדרכה.

Back
למעלה תחתית