הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בבית השחי

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
יומיים לאחר אימון שגרתי ולא אינטנסיבי במיוחד, בסוף היום חשתי בכאב חד בבית השחי. לא בבום, כלומר, לאחד הזזה של היד פתאום הרגשתי כאב. כאשר אני נוגע בנקודה(זו איזו רצועה, או שריר, אני לא בטוח. הכאב בנקודה ספציפית על הרצועה הזו) יש כאב חד מאוד, וכאשר אני מזיז את היד למקומות שמותחים אותה, גם יש כאב. לא בטוח למה זה התחיל יומיים אחרי האימון ומה לעשות. כרגע אני בחדל אימונים עד שירגע הכאב. אני מאוד נהנה באימונים, ודי לחוץ, אשמח אם תנסו לעזור לי להבין מה זה יכול להיות, והאם לפנות לפיזיוטרפיה

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרגיש כאב גם כשאתה נוגע בשריר אז זה רוב הסיכויים שריר תפוס.
אכן השתפר וכנראה זה, סתם הדאיג אותי משום שהיה שריר במקום "מוזר" והכאב התחיל יומיים אחרי. סתם מסקרנות, קורה כאב של שריר תפוס שמתחיל רק יומיים לאחר פעילות גופנית?

אכן השתפר וכנראה זה, סתם הדאיג אותי משום שהיה שריר במקום "מוזר" והכאב התחיל יומיים אחרי. סתם מסקרנות, קורה כאב של שריר תפוס שמתחיל רק יומיים לאחר פעילות גופנית?
לרוב, שריר תפוס או מה שנקרא DOMS אתה תרגיש יום-יומיים אחרי הפעילות הגופנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית