עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וזה נשמע לך מקור רלוונטי לתכנית ויטליפטינג?יש בספר של ריפטו.
או שפשוט הוא לא מאמן ויטליפטינג וזה לא תחום ההתמחות שלו.אה נכון, שכחתי שאין לו מושג כי יש לו קלין 80 או שיט אחר שלא רלוונטי.
יש את האתר של גרג אוורט (Catalyst Athletics) עם המון תכניות ל-WL, אבל עקרונית אם אתה מתאמן במקום רציני אז לרוב המאמן הוא זה שמכתיב לך את התכנית
נראה לי לא רוולנטי לשלם על תוכנית כזאת, פשוט אי אפשר להתקדם בתחום הזה בלי מקום מסודר או איזה מאמן רוסי
שמעתי לא מזמן ראיון איתו (The Worlds Largest Weightlifting Education Source - Greg Everett of Catalyst Athletics - Brute Strength Podcast - Brute Strength Training) והוא עונה על שני הטיעונים שלך בערך החל מהדקה ה-30 בצורה רבה יותר טובה מכל מה שאני אגיב. אני לא מבין למה אנשים מניחים שכל ידע אפשר פשוט למצוא באינטרנט בחינם אז כל מה שבתשלום הוא לא רלוונטי, הטיעון השני הוא נכון חלקית, נכון שעדיף וכדאי ללמוד (לפחות את הבסיס) ממאמן הרמת משקולות, אבל אם לפותח השרשור יש את הרמה הבסיסית וכל מה שהוא מחפש זאת תכנית בסיסית זה עדיף כמובן על להתאמן בלי תכנית.
שמעתי לא מזמן ראיון איתו (The Worlds Largest Weightlifting Education Source - Greg Everett of Catalyst Athletics - Brute Strength Podcast - Brute Strength Training) והוא עונה על שני הטיעונים שלך בערך החל מהדקה ה-30 בצורה רבה יותר טובה מכל מה שאני אגיב. אני לא מבין למה אנשים מניחים שכל ידע אפשר פשוט למצוא באינטרנט בחינם אז כל מה שבתשלום הוא לא רלוונטי, הטיעון השני הוא נכון חלקית, נכון שעדיף וכדאי ללמוד (לפחות את הבסיס) ממאמן הרמת משקולות, אבל אם לפותח השרשור יש את הרמה הבסיסית וכל מה שהוא מחפש זאת תכנית בסיסית זה עדיף כמובן על להתאמן בלי תכנית.