הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע לבנית שריר /מדריכים שצריך להרוג

Born slippy

משתמש קבוע
1,707
836
נק' מוניטין:
3,222
1,707
836
היי
באמת שלא ידעתי איפה לשאול את זה.
אבל באוף טופיק זו המומחיות שלי אז אני שואלת כבר כאן.

ולפני שתשימו לי לינק למאמרים, אני חייבת לציין שכבר חיפשתי פה.

בקיצור העניין הוא כזה...
חבר שלי בנה לי תפריט ותוכנית אימונים.
מפה לשם אחרי חודש של התמדה בתפריט וירידה במשקל, חזרתי להתאמן אחרי הפסקה ארוכה ולאחר קצת יותר משבוע בלי לזייף בתוכנית וכל יום אימון, ראיתי עליה במשקל של קילו וחצי!!!
ושוב חשוב לי לציין, אותו תפריט.. אותה כמות נוזלים, יד על הדופק בכל מה שנוגע לנתרן וכיוצ"ב.

אחרי שנשקלתי במכון והסברתי את זה למדריך, הוא ניסה להאכיל אותי בשטויות שזה שריר.

בא לי להרוג אותו! והתווכחתי איתו שאין מצב שעליתי קילו שריר בשבוע!
בבקשה שמישהו יחזק את הטענה שלי כי המדריכים נשמעו כל כך בטוחים בעצמם ובtanita שאני כבר מתחילה להאמין להם :/
בקיצור אשמח לתגובות בשביל לנופף להם עם זה בפרצוף

תודה ולילה טוב.

אני לא רוצה לפלוט שטויות למרות שאני דיי בטוח שאני יודע כתוצאה ממה זה. נחכה לאדם מקצועי באמת.
בכל אופן מהניסיון הדל שלי, היית צריכה להתמקד על היקפים בגוף לפני תחילת האימונים ומיד לאחר העלייה הזו.

שום דבר קיצוני חוץ מעליה / ירידה בנוזלים קורה במסגרת של שבוע.

חשוב מאוד גם מתי נשקלים, אני רואה הרבה בחורות (סורי על ההכללה) שנשקלות בערב אחרי ארוחה ויום שלם של אוכל ולא מבינות למה שוקלות (יחסית) הרבה.

תני לזה יותר זמן.

לפעמים (תלוי באדם) תפריט שמותאם לך באופן אישי מכיל יותר קלוריות / נפח אוכל ממה שאת רגילה לאכול ככה אינטואיטיבית בלי תפריט.

יכול להיות שכתוצאה מהאימון מערכת העיכול שלך עובדת טיפה שונה ומשאירה יותר בפנים, או שהשריר קיבל גירוי לאגור יותר, כולל מים
אבל בסופו של דבר זה נפח ריק, מים או יותר אוכל במערכת העיכול

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.
די חבל שמדריכים בחדר כושר אומרים דבר כל כך מטומטם כמו עליה של קילו שריר בשבוע.
כלומר תוך חודשיים יכולתי להיות עם קוביות ותחת של פיטנס -_-

ובלי שום קשר..
אפשר להוציא קיטור על החדר כושר שלי? זה פשוט נוראי!
קודם כל הדוגמה של המדריכים והתאוריה של השריר בשבוע.
ואחר כך שאר המתאמנים החופרים בחד"כ.
השבוע קרו לי כמה מקרים שכמעט העפתי אנשים מהחלון מרוב עצבים.

מקרה אחד שקרה לי שלשום בזמן שעשיתי לחיצת חזה.
איזה פסיכי אחד רץ אליי בזמן שעשיתי את התרגיל והוריד לי את הפלטה של העשר וצעק עליי שזה יותר מדי משקל.
ביום אחר איזה רוסי משוגע רדף אחרי אחריי כל תרגיל שעשיתי ותיקן -אותי - בהכל!
ולפני כמה ימים! עשיתי תרגילים של גב ואחרי שעוד מישהו עמד לידי ותיקן אותי, הגיע עוד מישהו לתקן אותו שהוא מתקן אותי
והם ביקשו שאני אדגים להם שוב בשביל ההכרעה.

מה נדפק?!
מאיפה החוצפה של אנשים לראות בן אדם שהם לא מכירים עם אוזניות כמו שתי אנטנות, ולהתחיל לחפור לו?

קיצור יש לי זבל של מכון.

אה כן ותודה על התשובות שלכם בהתייחס לנושא המקורי.

את צריכה להבין שאנשים האלו לא עושים את הדברים האלו בכוונה , אלא שבראש שלהם זה פשוט הדבר הנכון ביותר לעשות.(שילוב של ישראליות וטיפשיות ממוצעת ) דוגמה המאמן שדיברת עליו מקודם , הוא באמת נשמע בטוח כול בעצמו כי הוא באמת כך. זה מה שהוא למד וזה מה שלמדו אותו
וזה מה שלימדו את מי שלימד אותו , זאת בעיה בתעשייה שלמה לא רק באדם הספציפי הזה ואת לא יכולה לשנות את זה רק להנהן ולהתעלם.

ואותו דבר לגביי החוצפה של המתאמנים, שאני התאמנתי באמריקה תקופה ארוכה אף אחד לא העיר לאף אחד ובאמת הייתה יכול להתאמן בשקט,
כי ככה לימדו אותם.
לעומת זאת עשיתי אימון חינם במכון שליד הבית שלי, וכול שנייה דחפו לי הערות ועיניים על 170 דדליפט שעשיתי בלי שום בעיה או קניק בטכניקה,
למה? כי ככה למדו אותנו בישראל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פעם עוד היו רק זורקים הערה קטנה.
באיזה קטע בן אדם אשכרה מוריד לי פלטות מהמוט?
או נוגע לי במרפקים שאני עושה כתפיים?!
מה נסגר.
לפני כמה שנים שהייתי במכון הזה, זה בקושי קרה.
ועכשיו שזה לא קורה אני מרגישה מוזר

חשוב מאוד גם מתי נשקלים
עוד אוסיף שבתקופת המחזור החודשי משקל הגוף עולה ב 1-2 קילו עקב נוזלים ותהליכים שקורים בגוף.

בלי קשר חשוב להישקל בזמן קבוע (עדיף בבוקר כשקמים) באותו משקל, כל משקל מכויל אחרת.

פעם עוד היו רק זורקים הערה קטנה.
באיזה קטע בן אדם אשכרה מוריד לי פלטות מהמוט?
או נוגע לי במרפקים שאני עושה כתפיים?!
מה נסגר.
לפני כמה שנים שהייתי במכון הזה, זה בקושי קרה.
ועכשיו שזה לא קורה אני מרגישה מוזר
זה כבר משהו שהייתי מעביר להנהלה במכון , גופך הוא רכושך ואם מתאמן או שניים נוגעים בך בלי רשות זכותך להתלונן.

• פותח/ת השרשור
זה כבר משהו שהייתי מעביר להנהלה במכון , גופך הוא רכושך ואם מתאמן או שניים נוגעים בך בלי רשות זכותך להתלונן.
כבר התלוננתי למדריכים שמציקים לי, הם סוג של משכו בכתפיים והסבירו שיש כוכבים כאלה במכון.
עוד אוסיף שבתקופת המחזור החודשי משקל הגוף עולה ב 1-2 קילו עקב נוזלים ותהליכים שקורים בגוף.

בלי קשר חשוב להישקל בזמן קבוע (עדיף בבוקר כשקמים) באותו משקל, כל משקל מכויל אחרת.
לא מזלזלת ומעריכה את התשובות.
אבל זה מצחיק שאתם מסבירים למישהי בת 30 על שינויים במשקל בזמן מחזור ושצריך להשקל רק בבוקר, זה נושא כאוב ודי ידוע ;)
תודה! בכל מקרה

כבר התלוננתי למדריכים שמציקים לי, הם סוג של משכו בכתפיים והסבירו שיש כוכבים כאלה במכון.

אבל זה מצחיק שאתם מסבירים למישהי בת 30 על שינויים במשקל בזמן מחזור ושצריך להשקל רק בבוקר, זה נושא כאוב ודי ידוע ;)
תודה! בכל מקרה
תעברי מכון.
בכול מכון שאני עבדתי בו יש קו מסוים שהמדריך לא צריך לעבור, לגעת במתאמן למרות שהוא מבקש מימך לא לעשות זאת הוא אחד מהם.

1. תעני "תודה אבל יש לי מאמן"
2. אוזניות ומבט רצח בעיניים כשמישהו מתקרב. לא יתקרבו יותר באחריות:79nb:

תודה! בכל מקרה
בלי לעליב, מצחיק שבחורה בת 30 לא יודעת להתמודד עם מצבים שאת מתארת וגם רצה לבקש הצעות בפורום.

• פותח/ת השרשור
בלי לעליב, מצחיק שבחורה בת 30 לא יודעת להתמודד עם מצבים שאת מתארת וגם רצה לבקש הצעות בפורום.
אני באמת לא חיפשתי פה פיתרון לבעיה, אלא הבעתי תסכול

יש הבדל בין לדבר איתי על משחקי נוזלים, ועל שינויים בעיכול בגלל האימונים.
לבין להסביר לי שבחורות לפני מחזור עולות במשקל.
זה כמו שתסביר לי שצומחות שיערות במפשעות ושזה טבעי לגמרי.
אבל כל אחד שישתעשע ממה שבא לו.
ומעריכה בכל זאת כל ניסיון לעזור פה.
1. תעני "תודה אבל יש לי מאמן"
2. אוזניות ומבט רצח בעיניים כשמישהו מתקרב. לא יתקרבו יותר באחריות:79nb:
אני מביאה מבט של רצח בעיניים אבל זה גורם להם לבוא יותר מאוחר ולבקש סליחה על מקודם חח

אני באמת לא חיפשתי פה פיתרון לבעיה, אלא הבעתי תסכול

יש הבדל בין לדבר איתי על משחקי נוזלים, ועל שינויים בעיכול בגלל האימונים.
לבין להסביר לי שבחורות לפני מחזור עולות במשקל.
זה כמו שתסביר לי שצומחות שיערות במפשעות ושזה טבעי לגמרי.
אבל כל אחד שישתעשע ממה שבא לו.
ומעריכה בכל זאת כל ניסיון לעזור פה.

אני מביאה מבט של רצח בעיניים אבל זה גורם להם לבוא יותר מאוחר ולבקש סליחה על מקודם חח
לא דיברתי על תנודות במשקל , אלא על אי יכולת של בן אדם מבוגר להסתדר במצבים מצחיקים (נראה לי גם מוגזמים ) שקורים לך בחדר כושר.

אחד לא ידע מה הם עצבים עד שלא יהיה בבור של הסקוואט באימון עצימות ומישהו שעומד לידו יגיד "אין מצב שהשחיף הזה ירים את זה עכשיו".

לא דיברתי על תנודות במשקל , אלא על אי יכולת של בן אדם מבוגר להסתדר במצבים מצחיקים (נראה לי גם מוגזמים ) שקורים לך בחדר כושר.
ומה עם יכולת של בנאדם לקחת פוסטים באינטרנט יותר בקלות ?

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג איפה קראת מילים או משפטים שגרמו לך להבין שביקשתי עזרה בלנפנף אנשים.
כמו שאמרת אלה מקרים ואנשים הזויים, וזה מה שבא לי לכתוב עליו.
מצטערת שזה הציק לך בעין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית