עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רכיבים עתירי סידן, כמו ציפורניים למשל 🤡שהשד יודע מה יש בה
עניין של בחירה יש כאלו שבוחרים להיות קפדניים ויש כאלה שחייבים את היציאה מהשגרה פעם בשבוע.
יש כאלו שעושים צ'יטים כל שבוע ויש כאלו שכל שבועיים.
אין פה מדע אבל אני תמיד אומר למי ששואל אותי שלאכול מדי פעם דברים בשביל הנפש זה חיוני, בלי הגבלת קלוריות אפילו, פשוט לאכול, להנות מהרגע ולהמשיך.
בדרך כלל הפרעות אכילה ודימוי מתחילות ממצבים קיצוניים: להחשיב כל דבר כצ'יט, למדוד בקיצוניות וכו'
מי שחושב ששינוי באורח חיים יכול להיות 100% התנזרות מאוכל עם סוכר לדוג' כנראה יחווה לא מעט קשיים נפשיים עקב עומס ולחץ מיותרים שהוא מעמיס על עצמו... אני מכיר מספיק גברים ונשים שמנסים להתנזר לגמרי ואז "מתפרקים" בבולמוס של כל מה שבא ליד וחבל, כי אין שום רכיב של הנאה.
ככל שהדינוי יהיה תודעתי ולא לפי חוקים החשק למתוק יפחת.
אני מסכים שיש דברים שצריך למחוק מרשימת המזונות(לדוג' אוכל רווי במרגרינה ושומן טראנס ואוכל מתועש מאוד כמו נקניקיה שהשד יודע מה יש בה)
גם לסיים קופסאת נוטלה פעם בשבוע לא יפגע באף אחד.השאלה כמה לאכול? כי זה כן יכול לפגוע אם תכלס אני יכולה לסיים 200 גרם חמאת בוטנים אבל אם אעשה צ'יט כזה,זה כן יפגע לי במטרה
בחיטוב?כמה קלוריות אתם עושים לכם בארוחת צ'יט? וכל כמה זמן אתם עושים? האם אתם מגבילים את עצמכם או שלא?
כן, אם היום הזה יגרום לך להתמיד בשאר הימים בתפריט בהחלט כןאז אם אני מרגיש שאני צריך בשביל הנפש ובשביל להמשיך בתפריט, לעשות יום ציט שהוא כמו יום העמסה זה טוב ? פשוט לאכול הרבה מאוד פחמימה וחלבון ושומן ? זה חוקי?
אם את עומדת בתפריט שלך הייתי מתחיל לחשוב על הגבלות כלשהן שיגרמו לך להיות מרוצה ממה שאכלת ומבלי להגזים, לדוג' להקצות 1500 קלוריות לארוחה כזוהשאלה כמה לאכול? כי זה כן יכול לפגוע אם תכלס אני יכולה לסיים 200 גרם חמאת בוטנים אבל אם אעשה צ'יט כזה,זה כן יפגע לי במטרה