הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחת צ'יט בחיטוב

Simcha23

משתמש מתחיל
169
100
נק' מוניטין:
729
169
100
כמה קלוריות אתם עושים לכם בארוחת צ'יט? וכל כמה זמן אתם עושים? האם אתם מגבילים את עצמכם או שלא?

עניין של בחירה יש כאלו שבוחרים להיות קפדניים ויש כאלה שחייבים את היציאה מהשגרה פעם בשבוע.

יש כאלו שעושים צ'יטים כל שבוע ויש כאלו שכל שבועיים.

אין פה מדע אבל אני תמיד אומר למי ששואל אותי שלאכול מדי פעם דברים בשביל הנפש זה חיוני, בלי הגבלת קלוריות אפילו, פשוט לאכול, להנות מהרגע ולהמשיך.
בדרך כלל הפרעות אכילה ודימוי מתחילות ממצבים קיצוניים: להחשיב כל דבר כצ'יט, למדוד בקיצוניות וכו'

מי שחושב ששינוי באורח חיים יכול להיות 100% התנזרות מאוכל עם סוכר לדוג' כנראה יחווה לא מעט קשיים נפשיים עקב עומס ולחץ מיותרים שהוא מעמיס על עצמו... אני מכיר מספיק גברים ונשים שמנסים להתנזר לגמרי ואז "מתפרקים" בבולמוס של כל מה שבא ליד וחבל, כי אין שום רכיב של הנאה.

ככל שהדינוי יהיה תודעתי ולא לפי חוקים החשק למתוק יפחת.

אני מסכים שיש דברים שצריך למחוק מרשימת המזונות(לדוג' אוכל רווי במרגרינה ושומן טראנס ואוכל מתועש מאוד כמו נקניקיה שהשד יודע מה יש בה)

עניין של בחירה יש כאלו שבוחרים להיות קפדניים ויש כאלה שחייבים את היציאה מהשגרה פעם בשבוע.

יש כאלו שעושים צ'יטים כל שבוע ויש כאלו שכל שבועיים.
אין פה מדע אבל אני תמיד אומר למי ששואל אותי שלאכול מדי פעם דברים בשביל הנפש זה חיוני, בלי הגבלת קלוריות אפילו, פשוט לאכול, להנות מהרגע ולהמשיך.
בדרך כלל הפרעות אכילה ודימוי מתחילות ממצבים קיצוניים: להחשיב כל דבר כצ'יט, למדוד בקיצוניות וכו'

מי שחושב ששינוי באורח חיים יכול להיות 100% התנזרות מאוכל עם סוכר לדוג' כנראה יחווה לא מעט קשיים נפשיים עקב עומס ולחץ מיותרים שהוא מעמיס על עצמו... אני מכיר מספיק גברים ונשים שמנסים להתנזר לגמרי ואז "מתפרקים" בבולמוס של כל מה שבא ליד וחבל, כי אין שום רכיב של הנאה.

ככל שהדינוי יהיה תודעתי ולא לפי חוקים החשק למתוק יפחת.

אני מסכים שיש דברים שצריך למחוק מרשימת המזונות(לדוג' אוכל רווי במרגרינה ושומן טראנס ואוכל מתועש מאוד כמו נקניקיה שהשד יודע מה יש בה)

אז אם אני מרגיש שאני צריך בשביל הנפש ובשביל להמשיך בתפריט, לעשות יום ציט שהוא כמו יום העמסה זה טוב ? פשוט לאכול הרבה מאוד פחמימה וחלבון ושומן ? זה חוקי?

• פותח/ת השרשור
השאלה כמה לאכול? כי זה כן יכול לפגוע אם תכלס אני יכולה לסיים 200 גרם חמאת בוטנים אבל אם אעשה צ'יט כזה,זה כן יפגע לי במטרה

השאלה כמה לאכול? כי זה כן יכול לפגוע אם תכלס אני יכולה לסיים 200 גרם חמאת בוטנים אבל אם אעשה צ'יט כזה,זה כן יפגע לי במטרה
גם לסיים קופסאת נוטלה פעם בשבוע לא יפגע באף אחד.
אבל אם את מהאלה שמחפשים חוקים מדוייקים- תאכלי בארוחת ציט משהו שישביע אותך ויגרום לך להרגיש מרוצה, לא להתפוצץ ולאכול הכל כדי ״לנצל״ כמה שיותר את הציט..
תקציבי לך זמן לסיים אותה- ככה זה ימנע פורענות ועודף של אכילה..

יש כאלו שנהנים מפיצה יש כאלו שמהמבורגר יש כאלו שמלאפה ויש כאלו מפאקינג בן&ג'רי'ז.

אם בא לך לאכול -תאכלי אבל גם לדברים מסוימים יש גבול. אל תשכחי שעדיין יש לך מטרות.

אז אם אני מרגיש שאני צריך בשביל הנפש ובשביל להמשיך בתפריט, לעשות יום ציט שהוא כמו יום העמסה זה טוב ? פשוט לאכול הרבה מאוד פחמימה וחלבון ושומן ? זה חוקי?
כן, אם היום הזה יגרום לך להתמיד בשאר הימים בתפריט בהחלט כן
אם את עומדת בתפריט שלך הייתי מתחיל לחשוב על הגבלות כלשהן שיגרמו לך להיות מרוצה ממה שאכלת ומבלי להגזים, לדוג' להקצות 1500 קלוריות לארוחה כזו

Back
למעלה תחתית