הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשר לעבוד על תרגילי משקל גוף אחרי ss?

Jack_London

משתמש מתחיל
75
3
נק' מוניטין:
3
75
3
אפשר לעבוד על תרגילי משקל גוף אחרי ss? או שאולי בימים שונים

נגיד מתח 4x8
שכיבות סמיכה 4x25
בטן 3x30

השאלה היא בשביל מה אתה צריך את זה? למה לעשות שכיבות שמיכה אם אתה עושה לחיצת חזה שעובד על אותם שרירים? אתה יכול להסוף מתח ובטן לתכנית.

• פותח/ת השרשור
השאלה היא בשביל מה אתה צריך את זה? למה לעשות שכיבות שמיכה אם אתה עושה לחיצת חזה שעובד על אותם שרירים? אתה יכול להסוף מתח ובטן לתכנית.
צבא
וממה שהבנתי אימוני סיבולת כאלה לא דורשים הרבה מהגוף

כשאין לך אפשרות לעשות אימון ss תעשה מה שאתה יכול. כשיש תעשה את התכנית. לא אידיאלי אבל עדיף מכלום.

• פותח/ת השרשור
כשאין לך אפשרות לעשות אימון ss תעשה מה שאתה יכול. כשיש תעשה את התכנית. לא אידיאלי אבל עדיף מכלום.
אה כנראה לא הסברתי טוב לא במקום אחי בנוסף סתם איזה פעמיים-שלוש בשבוע לעבוד על מתח ושכיבות סמיכה אני לפני צבא מתגייס תכף רוצה לעבוד על סיבולת שריר קצת

אפשר להוסיף לתוכנית מתח מקבילים ובטן כנס למאמר על התוכנית בפורטל ותראה איך היא מסודרת עם התרגילי עזר. את המקבילים תחליף לשכיבות סמיכה בהתאם למטרה שלך

איך בדיוק כמה שכיבות שמיכה יפגעו לו בהתקדמות?
בקלות.
אה כנראה לא הסברתי טוב לא במקום אחי בנוסף סתם איזה פעמיים-שלוש בשבוע לעבוד על מתח ושכיבות סמיכה אני לפני צבא מתגייס תכף רוצה לעבוד על סיבולת שריר קצת
או זה או זה. אם אתה תכף מתגייס אני באמת לא רואה סיבה לסבול ב-SS. תעבוד איך שאתה רוצה ותהנה קצת לפני הגיוס.

• פותח/ת השרשור
בקלות.

או זה או זה. אם אתה תכף מתגייס אני באמת לא רואה סיבה לסבול ב-SS. תעבוד איך שאתה רוצה ותהנה קצת לפני הגיוס.
גיבוש יחטיות ואני לא סובל אני אוהב ללכת למכון ולעשות ספורט בכללי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית