הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 200 (בן 16)

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
כרגע 75 מ"ג, אולי זה לא נראה ככה, אבל זאתי הייתה הרמה קשה מאוד, המוט החליק לי בסוף וגרם לי ממש כמעט להפיל תמוט.
סורי על כל הדרמה לפני ההרמה פשוט שכחתי לחתוך חח, תתחילו לצפות מ0:40

*****כפפות = תחליף למגנזיום****** (אסור במכון)

שאפו חבר
כל הטקס של להתפלל למוט לפני קצת נראה לי מיותר
אפשר לשאול למה לא מותר מגנזיום?

שים מגנזיום נוזלי. לא מלכלך בכלל. אפילו לא ישימו לב ששמת בהכרח

• פותח/ת השרשור
שאפו חבר
כל הטקס של להתפלל למוט לפני קצת נראה לי מיותר
אפשר לשאול למה לא מותר מגנזיום?
כן הגבתי על הטקס בפוסט, אמרתי להקפיץ ל0:40 כי שכחתי לחתוך חחחח, בקצרה.. זה מכון של כוסיות, אין לא סקואט ראק לא חרא, אפילו דדליפט בקושי מרשים לי לעשות

שאני אבין... אתה קורא לטקס שלי לפני הדדליפט מיותר גם כן?
נחבי אתה שחיף ששמר עליי עם נשק שהיית מוכרח,כולך מיותר אחד גדול,וכן גם הטקס שלך!
נו בודאי, אף פעם לא קמת בבוקר והרמת ישר את הרבע טון שנמצא ליד המיטה?
יש הבדל בין טקס מיותר לבין להיכנס לרייג ולמוד

נחבי אתה שחיף ששמר עליי עם נשק שהיית מוכרח,כולך מיותר אחד גדול,וכן גם הטקס שלך!

הטקס שלי זה אחלה רייג׳ ומוד יא שחיף מניאק, חבל לא נתתי בך כדור 😡

סורי אחי, כל עוד זה לא פוגע לו להרמה אלא עוזר לו (גם מנטלית) אין שום בעיה שיעשה את זה.
מעטים האנשים עם 270+ DL שמכריזים להם כניסה שלישית והם באים ישר למוט ומרימים. ביניהם סופטי ושומינוב.

סורי אחי, כל עוד זה לא פוגע לו להרמה אלא עוזר לו (גם מנטלית) אין שום בעיה שיעשה את זה.
מעטים האנשים עם 270+ DL שמכריזים להם כניסה שלישית והם באים ישר למוט ומרימים. ביניהם סופטי ושומינוב.
מנטלית אפשר להיכנס גם על ידי צעקות או הכאפות שהוא מקבל (שאני בספק אם זה לא מכניס אותו כבר לאובר רייג)
בכל מקרה זה לא דבר רע או משהו,פשוט לדעתי מיותר וסתם הצגה (ולא,לדעתי לא עוזר לבנאדם מנטלית להתפלל למוט)

מנטלית אפשר להיכנס גם על ידי צעקות או הכאפות שהוא מקבל (שאני בספק אם זה לא מכניס אותו כבר לאובר רייג)
בכל מקרה זה לא דבר רע או משהו,פשוט לדעתי מיותר וסתם הצגה (ולא,לדעתי לא עוזר לבנאדם מנטלית להתפלל למוט)
נו שוין, מקבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית