עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן הגבתי על הטקס בפוסט, אמרתי להקפיץ ל0:40 כי שכחתי לחתוך חחחח, בקצרה.. זה מכון של כוסיות, אין לא סקואט ראק לא חרא, אפילו דדליפט בקושי מרשים לי לעשותשאפו חבר
כל הטקס של להתפלל למוט לפני קצת נראה לי מיותר
אפשר לשאול למה לא מותר מגנזיום?
שאני אבין... אתה קורא לטקס שלי לפני הדדליפט מיותר גם כן?שאפו חבר
כל הטקס של להתפלל למוט לפני קצת נראה לי מיותר
אפשר לשאול למה לא מותר מגנזיום?
נו בודאי, אף פעם לא קמת בבוקר והרמת ישר את הרבע טון שנמצא ליד המיטה?שאני אבין... אתה קורא לטקס שלי לפני הדדליפט מיותר גם כן?
נחבי אתה שחיף ששמר עליי עם נשק שהיית מוכרח,כולך מיותר אחד גדול,וכן גם הטקס שלך!שאני אבין... אתה קורא לטקס שלי לפני הדדליפט מיותר גם כן?
יש הבדל בין טקס מיותר לבין להיכנס לרייג ולמודנו בודאי, אף פעם לא קמת בבוקר והרמת ישר את הרבע טון שנמצא ליד המיטה?
הטקס שלי זה אחלה רייג׳ ומוד יא שחיף מניאק, חבל לא נתתי בך כדור 😡נחבי אתה שחיף ששמר עליי עם נשק שהיית מוכרח,כולך מיותר אחד גדול,וכן גם הטקס שלך!
יש הבדל בין טקס מיותר לבין להיכנס לרייג ולמוד
סורי אחי, כל עוד זה לא פוגע לו להרמה אלא עוזר לו (גם מנטלית) אין שום בעיה שיעשה את זה.יש הבדל בין טקס מיותר לבין להיכנס לרייג ולמוד
מנטלית אפשר להיכנס גם על ידי צעקות או הכאפות שהוא מקבל (שאני בספק אם זה לא מכניס אותו כבר לאובר רייג)סורי אחי, כל עוד זה לא פוגע לו להרמה אלא עוזר לו (גם מנטלית) אין שום בעיה שיעשה את זה.
מעטים האנשים עם 270+ DL שמכריזים להם כניסה שלישית והם באים ישר למוט ומרימים. ביניהם סופטי ושומינוב.
נו שוין, מקבלמנטלית אפשר להיכנס גם על ידי צעקות או הכאפות שהוא מקבל (שאני בספק אם זה לא מכניס אותו כבר לאובר רייג)
בכל מקרה זה לא דבר רע או משהו,פשוט לדעתי מיותר וסתם הצגה (ולא,לדעתי לא עוזר לבנאדם מנטלית להתפלל למוט)