הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רגל קופצת

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
מרבית מהזמן שאני יושב אני מקפיץ אחת מהרגליים, ולפעמים את שתיהן.
כשאני עוצר את זה אני מרגיש צורך להתחיל שוב, ואני עושה את זה כבר הרבה זמן.
הסיבה שבדקתי את זה עכשיו באינטרנט היא שנתפסים לי התאומים, עד עכשיו זה לא קרה לי. לדוגמה עכשיו אני יושב רגיל עם כאב קל בשריר בצד שמאל.
אז נכנסתי לynet והיה כתוב הסובלים מתארים כאב בשריר שנרגע רק כשמקפיצים את הרגל, אבל אצלי זה לא קורה.
מה שהלחיץ אותי באתר הוא שהיה כתוב הסובלים בסיכון כפול כמעט לתמותה מוקדמת.
איך אני יכול לדעת אם זה מה שיש לי ומה אני יכול לעשות

את מקפיץ את הרגליים מרצון? כמו מישהו בעל הייפראקטיבות או מתוך כאב בשרירי התאומים?

• פותח/ת השרשור
את מקפיץ את הרגליים מרצון? כמו מישהו בעל הייפראקטיבות או מתוך כאב בשרירי התאומים?
כמו מישהו היפר כי אני מרגיש חסר מנוחה כשאני עוצר את עצמי מלעשות זאת אבל מצד שני הייתי מגדיר את עצמי כרגוע
לא עשיתי אבחון ככה שאני לא יודע אם אני נחשב היפר

כמו מישהו היפר כי אני מרגיש חסר מנוחה כשאני עוצר את עצמי מלעשות זאת אבל מצד שני הייתי מגדיר את עצמי כרגוע
לא עשיתי אבחון ככה שאני לא יודע אם אני נחשב היפר
אז אם אתה היפר , אז אתה רק היפר , לא נראה שאנשים היפרים מתים מהר יותר מאנשים רגילים כי הרגל שלהם קופצת(אלא אם כמובן הם לא יושבים ליד איזה ערס בקולנוע)

• פותח/ת השרשור
אז אם אתה היפר , אז אתה רק היפר , לא נראה שאנשים היפרים מתים מהר יותר מאנשים רגילים כי הרגל שלהם קופצת(אלא אם כמובן הם לא יושבים ליד איזה ערס בקולנוע)
חחח אהבתי את הסוגריים
מקווה שאני היפר ולא הדבר השני

חחחח שמע אחי לא יודע אם אתה מטריל , אבל הרגת אותי מצחוק
ושים לב מי כתב את הכתבה בYnet ותבין הכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית