הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמינושופ פשטה רגל?

• פותח/ת השרשור iziktan
  • פורסם בתאריך

iziktan

משתמש משקיע
2,832
1,760
נק' מוניטין:
907
2,832
1,760
מפה לשם עם שיחות עם כמה מין המיתאמנים שלי, מסתבר שאמינו שופ לא פעילים כבר כמה זמן(לפחות לא בסניף ראשון)

חיפוש קצר בעמוד הפייסבוק שלהם הראה שעוד אנשים מתלוננים על אי תקשורת איתם למשך זמן מה.
מעניין אותי רק בגלל הנוסטלגיה
הם באמת פשוט רגל כמו שאומרים או שזה רק שמועה?

כנראה שכן גם באשדוד הלכתי לחנות באיזור פורים וראיתי שהיא נסגרה וריקה

• פותח/ת השרשור
דיי עצוב, אישית לי זה לא משנה כי קניתי מהם כבר שנים , אבל באמת חבל שינו פה בארץ דברים

נוסטלגיה.

האמת שאף פעם לא רכשתי מהם באופן ישיר אבל עצוב לי שחברה ישראלית שכן הצליחה איך שהוא להתחרות בשוק הכל כך מצומצם הזה נכשלה.

אולי אני מדבר שטויות אבל אני מניח שהטעות האסטרגית שלה שהיא המשיכה לייבא את MP עד שכבר כולם עברו להשתמש במוצרים שלהם ואמינושופ נחתכה בתור המתווכת כי היא לא באמת יכולה להתחרות במחירים של משלוחים מחו"ל.

לפחות זה כנראה ישתנה בקרוב מאוד וכבר יפסיק להיות הפטור הזה ממע"מ שגורם כל כך הרבה נזק לכלכלת המדינה, צריך יהיה לכסות את הגירעון איכשהו.

אין מקום יותר לחברותממקומיות שגובים סכומים מגוכחים על אבקת חלבון כאשר יש 5 ק"ג ב200 ש"ח מmyprotein, אולי אם יהיה פה ייצור מקומי של חלבון לשוק המקומי במחיר אידיאלי, יהיה אפשר לדבר

טוב טמבל. תודה שעדכנתה אותנו שאתה "לא פרייאר" כי אתה מנצל את פטור המע"מ שהמדינה נותנת כשמזימינים מחו"ל.
המחירים לא יכולים להיות קרובים בכלל כל עוד יש לאחד את יתרון הפטור ממיסים.

טוב טמבל. תודה שעדכנתה אותנו שאתה "לא פרייאר" כי אתה מנצל את פטור המע"מ שהמדינה נותנת כשמזימינים מחו"ל.
טמבל תקרא למישהו אחר, זה א.

שנים שמוצרים של חלבון קריאטין ועוד כמה דברים כאלה, עולים ביוקר במדינה הזאת, הרבה יותר יקר ממדינות אחרות... אחרי שנים ש#יינו אותנו מבחינת מחירים, קיימת האפשרות להזמין את אותו מוצר בכלום מחיר לעומת העבר, זה מבורך.

אפשר לייצר בארץ, למכור בזול יותר מחו"ל ונחש מה, ועדיין להרוויח.. אבל השוק הזה סגור כמו קרטל לחברות כמו תנובה go וכדומה...

לגבי פטור ממסים, שלח מכתב לשר האוצר שאתה רוצה לדפוק את האזרחים מבחינת חוקי המכס הנוכחיים ש75 דולר זה מהפך כי זה היה יותר גרוע בעבר, כי אתה חכם גדול.. הבנתי את זה מכך שאתה קורא ללקנות בזול "לנצל", כנראה כסף גודל אצלך על העצים או שזה מחזיר אותנו ל-א... ואתה באמת איך שאתה קורא לאחרים... ממורמר שכמותך..

טמבל תקרא למישהו אחר, זה א.

שנים שמוצרים של חלבון קריאטין ועוד כמה דברים כאלה, עולים ביוקר במדינה הזאת, הרבה יותר יקר ממדינות אחרות... אחרי שנים ש#יינו אותנו מבחינת מחירים, קיימת האפשרות להזמין את אותו מוצר בכלום מחיר לעומת העבר, זה מבורך.

אפשר לייצר בארץ, למכור בזול יותר מחו"ל ונחש מה, ועדיין להרוויח.. אבל השוק הזה סגור כמו קרטל לחברות כמו תנובה go וכדומה...

לגבי פטור ממסים, שלח מכתב לשר האוצר שאתה רוצה לדפוק את האזרחים מבחינת חוקי המכס הנוכחיים ש75 דולר זה מהפך כי זה היה יותר גרוע בעבר, כי אתה חכם גדול.. הבנתי את זה מכך שאתה קורא ללקנות בזול "לנצל", כנראה כסף גודל אצלך על העצים או שזה מחזיר אותנו ל-א... ואתה באמת איך שאתה קורא לאחרים... ממורמר שכמותך..
למיטב זכרוני המחירים הגבוהים של אבקות חלבון לא קשורים לקרטל של תנובה אלא לקרטל של חברת תוספים ספציפית שמתנהגת כמו ארגון פשע (מישל פירט על זה בפוסטים שלו בנוגע לקשיים שהיו לו עם הניהול ואחזקה של אמינושופ)

• פותח/ת השרשור
מיי פרוטין היו ידועים גם לפני שאמינשופ יבואו אותם פשוט פה לא דיברנו אליהם כי באותו זמן היה לפורום אינטרסט שיקנו מאמינושופ, הסיבה להפעלה הייתה הירידה באיכות השירות חד וחזק, משהו שדרך אגב קרה גם קצת לפני שמישל מכר את החנות.
בקשר לקנות בכול או לא זה החלטה שלך בתור הקונה

זו לא פעם ראשונה שאתה משתמש בשפה בוטה בפורום (השתמשת לפני כן במוניטין). אזהרה אחרונה

בזכות אמינושופ מיי פרוטאין ידועים ומפורסמים כל כך בארץ, זוכר שהם מכרו שק של 2.5 ב180 שקל ותוך שבוע הכל אזל ואז כולם התחילו להזמין מהאתר שלהם. לפחות הקרדיט שמור להם 😃

• פותח/ת השרשור
בזכות אמינושופ מיי פרוטאין ידועים ומפורסמים כל כך בארץ, זוכר שהם מכרו שק של 2.5 ב180 שקל ותוך שבוע הכל אזל ואז כולם התחילו להזמין מהאתר שלהם. לפחות הקרדיט שמור להם 😃
כן אבל זה גם היה טריק שלהם תוך שלושה חודשים זה נעלם להם מין המדפים והפלא ופלא החלבון שלהם תוצרת אישית פתאום עולה 180
אנשים חושבים שהם באמת באו לעזור לאנשים והיו צדיקים של התחום זה לא כזה נכון העובדים קיבלו בונוס על זה שהם מכרו מוצרים מסוים כי אלו מוצרים שהחברה הריווחה באופן ישיר עליהם. בכללי גם להם אינטרסט להרוויח כסף התמורה לקהילה הייתה כנראה תופעת לוואי של זה.
(וכול זה לא הופך אותם לאנשים רעים זאת פשוט האמת וזה טבעי ומובן למה הם עשו את זה)

מי שכתב כאן שגזלו מכם כספים על חלבון בזמן שחברות אחרות בחו"ל לוקחות פחות אז אתם לא ממש מבינים את העלויות בלהחזיק חנויות קימונעות בישראל.

דבר ראשון הזמנות בחו"ל עד $75 אינן חייבות במע"מ. אז כבר חסכתם 17%. ז"א שאם חלבון במקור עולה 180 ש"ח, בישראל החנויות ימכרו ב-210 ש"ח שזה 30 ש"ח תוספת למדינת ישראל כמס.

דבר שני השכירות של חנות כמו אמינושופ בקניונים השונים שהיא השכירה הייתה בעלות של 10,000-18,000 ש"ח בחודש כולל כל ההצאות הנלוות (תלוי במיקום. בנתניה לדעתי העלות הייתה הגבוהה ביותר).

עובד שמקבל 30 ש"ח לשעה כפול 12 שעות שהחנות עובדת ביום זה 360 ש"ח ליום לעובד (לערך 450 ש"ח כי צריך להפריש לפנסיה, ביטוח לאומי וכו'). יש גם מנהל רשת ועובדים נוספים ברקע, עיצובים, תחזוקה של עמודים ברשת החברתית, פרסומים ממומנים שעושים, הוצאות שינוע מהמפעלים למחסנים ומהמחסנים לחנויות, חומרי גלם יקרים יותר (יש מונופול בנושא בישראל), עלויות רגולציה (אישור ייבוא - משרד הבריאות עושה מוות בנושא) וכך תגיעו להפרשים במחיר.

הרווח הממוצע של חנות כמו אמינושופ על כל פח חלבון הוא כ-30% שזה מה שנהוג לקחת כרשת קימונעית ככה שחזירים לא היו פה. ההזמנות מחו"ל וניהול כושל של הרשת הוא זה שגמר אותה. הייתי אומר השני יותר מהראשון.

אני גם חיפשתי את הפיור אחרי שדי "שבעתי" מהטעמים הרגילים של האבקות המוכרות כי יש להם טעמים די מגוונים

וכשנכנסתי לאתר של אמינושופ ראיתי שהמותג הנ"ל לא נמכר יותר. יצרתי קשר עם מישל והבנתי ממנו שהמוצר לא נמכר יותר ושאמינו בדרך לפשיטת רגל.

ממש התבאסתי מהנושא כי האבקה הזאת ב-Overall הייתה טובה ועכשיו זה גם מוריד לנו את המגוון ובלית ברירה הזמנתי אבקה אחרת מוכרת.

אני גם חיפשתי את הפיור אחרי שדי "שבעתי" מהטעמים הרגילים של האבקות המוכרות כי יש להם טעמים די מגוונים

וכשנכנסתי לאתר של אמינושופ ראיתי שהמותג הנ"ל לא נמכר יותר. יצרתי קשר עם מישל והבנתי ממנו שהמוצר לא נמכר יותר ושאמינו בדרך לפשיטת רגל.

ממש התבאסתי מהנושא כי האבקה הזאת ב-Overall הייתה טובה ועכשיו זה גם מוריד לנו את המגוון ובלית ברירה הזמנתי אבקה אחרת מוכרת.
לי זה עצוב כי הפיור קפה היתה האבקה הכי טעימה שיצא לי לשתות, אני קונה קבוע מיי פרוטאין אבל הטעמים שלהם פח אשפה

לי זה עצוב כי הפיור קפה היתה האבקה הכי טעימה שיצא לי לשתות, אני קונה קבוע מיי פרוטאין אבל הטעמים שלהם פח אשפה

דווקא מאוד אהבתי את השוקולד קוקוס וזה רק מראה כמה מגוון המותג הזה היה.

אני מעולם לא ניסיתי את מיי פרוטאין בעיקר בגלל שהמשלוח שלהם מהאתר הרשמי כשבדקתי בזמנו היה יקר בצורה מוגזמת(לא יודע איך זה היום)

אני מעולם לא ניסיתי את מיי פרוטאין בעיקר בגלל שהמשלוח שלהם מהאתר הרשמי כשבדקתי בזמנו היה יקר בצורה מוגזמת(לא יודע איך זה היום)

היום אתה יכול לקנות שק חלבון של 5 קילו ב-250 ש"ח והמשלוח חינם.

אמממ זכור לי שלא עפתי על הטעם הזה, אבל מסכים שהיה אחלה מגוון של טעים, היו טעמים שרציתי לטעום ולא הגעתי לזה כי התחיל כל הטירוף של מיי פרוטאין
ועכשיו הכי משתלם לקנות ממיי פרוטאין
היום אתה יכול לקנות שק חלבון של 5 קילו ב-250 ש"ח והמשלוח חינם.
כמעט נכון, אתה צריך קצת יותר מ250 ואז זה טיפה גבולי על ה75 דולר והמעמ, כבר כמה פעמים קרה לי שנדפקתי על זה (עדיין יותר זול מלקנות בארץ אבל מבאס)

אמממ זכור לי שלא עפתי על הטעם הזה, אבל מסכים שהיה אחלה מגוון של טעים, היו טעמים שרציתי לטעום ולא הגעתי לזה כי התחיל כל הטירוף של מיי פרוטאין
ועכשיו הכי משתלם לקנות ממיי פרוטאין

כמעט נכון, אתה צריך קצת יותר מ250 ואז זה טיפה גבולי על ה75 דולר והמעמ, כבר כמה פעמים קרה לי שנדפקתי על זה (עדיין יותר זול מלקנות בארץ אבל מבאס)

קניתי לפני שבוע ועלה לי 254 עם עמלה של פייפאל.
יש שם תמיד הנחות גדולות, גם עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית