הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מה ההבדל באופן הביצוע

• פותח/ת השרשור RoiPow
  • פורסם בתאריך

RoiPow

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
6
314
5
אם אני לדוגמא רוצה עכשיו לחזור לכושר שלי מה שנקרא ... אני מתחיל מהעבודה על משקל גוף עושה FBW מתח שכיבות סמיכה וכו'...

חבר אמר לי שהוא עושה 3 חזרות של מתח - 10 סטים.
אני התחלתי עם תוכנית שבה אני עושה - מקסימום חזרות עד 3-5 סטים.
ואמרתי לעצמי שברגע שאני אגיע ל 12 חזרות אתחיל להוסיף משקל בשביל הנפח כי אני לא מחפש סיבולת...

ומה ההבדל בין השיטה שלו לשלי?

בהנחה שחבר שלך עובד ל3 חזרות כבדות, אז מה שהוא עושה זה נפח עצים, בסופו של דבר בשביל לייצר התקדמות צריך לטחון קצת נפח, לרוב ככל שהמתאמן מתקדם יותר נדרש יותר נפח בעצימות גבוהה על מנת להצליח להתקדם.
למתאמן מתחיל לא הייתי ממליץ להיכנס לאזורים האלה.

• פותח/ת השרשור
בהנחה שחבר שלך עובד ל3 חזרות כבדות, אז מה שהוא עושה זה נפח עצים, בסופו של דבר בשביל לייצר התקדמות צריך לטחון קצת נפח, לרוב ככל שהמתאמן מתקדם יותר נדרש יותר נפח בעצימות גבוהה על מנת להצליח להתקדם.
למתאמן מתחיל לא הייתי ממליץ להיכנס לאזורים האלה.
אני מדבר נטו על משקל גוף.

אם המטרה היא היפרטרופיה (גדילה של מסת שריר) זה יהיה בזבוז זמן לעשות מתח רק עם משקול גוף לטווחי חזרות של 20+, בשלב זה כדאי מאוד להוסיף משקל ולשמור על טווחי עבודה של 5-10 חזרות.

• פותח/ת השרשור
אם המטרה היא היפרטרופיה (גדילה של מסת שריר) זה יהיה בזבוז זמן לעשות מתח רק עם משקול גוף לטווחי חזרות של 20+, בשלב זה כדאי מאוד להוסיף משקל ולשמור על טווחי עבודה של 5-10 חזרות.
הוא לא עושה 20..

הוא 10 סטים של 3 חזרות.
ואני 3 סטים של עד כשל... כאשר אגיע ל12 חזרות אתחיל להוסיף משקל..

מה ההבדל?

אם הוא עושה כל החיים 10 סטים משקלגוףל3 חזרות ולא עולה במשקל גוף אז הוא לא התקדם..
אם עולה מאימון לאימון במשקל גוף אז הוא סתם שמן..

• פותח/ת השרשור
אם הוא עושה כל החיים 10 סטים משקלגוףל3 חזרות ולא עולה במשקל גוף אז הוא לא התקדם..
אם עולה מאימון לאימון במשקל גוף אז הוא סתם שמן..

אני סה"כ שואל מה הבדל האפקט בין שתי סוגי האימון.

ההבדל הוא בעיקר ששלוש חזרות משקל גוף (אלא אם מדובר בברנש כבד במיוחד) זה כלום ושום דבר.

Back
למעלה תחתית