הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשר להפצע מדדליפט?

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
האם לדעתכם אני יכול להפצע בגלל הטכניקה הזאת? עד כמה היא גרועה? איך לתקן?
170*5

האם לדעתכם אני יכול להפצע בגלל הטכניקה הזאת? עד כמה היא גרועה? איך לתקן?
170*5

לא מוצלח אבל לא מהגרועים שראיתי. צריך לתקן את הסטאפ ולסלק את החגורת חדר כושר לטובת חגורה נורמלית.

• פותח/ת השרשור
לא מוצלח אבל לא מהגרועים שראיתי. צריך לתקן את הסטאפ ולסלק את החגורת חדר כושר לטובת חגורה נורמלית.
כנראה שלא רואים טוב את החגורה. זאת חגורת פאוורליפטינג 10 מ"מ. אני שואל אם אפשר להפצע כי אחרי האימון הזה יש לי כאב בהאמסטרינג ימין שדומה לפי מה שקראתי לקרע. זה מחלים לאט לאט אבל רציתי לדעת אם זה יכול להיות בגלל הדדליפט. יש סיכוי טוב שהחימום לא היה מספיק טוב וגם העובדה שהדדליפט היה אחרי סקוואט שיא ל5. איך אתה מציע לתקן את הטכניקה?

לא טוב בכלל
מציע לך לגשת למוט כשהוא על הרצפה ממצב של" דדליפט רומני באוויר"
ז"א שהגב יהיה ישר כבר לפני שאתה בכלל מרים את המוט זה יעזור לך
דבר שני הכנסת ברכיים מוקדם מידיי

אל תקשיב לאלו מלמעלה
אתה פשוט "דוחף" את התחת החוצה, כאילו מנסה ליישר אותו אבל הוא כבר ישר .
ובנוסף אתה מצמיד את המוט לרגליים לפני והוא נדחף קדימה.
תן לעצמך איזה כמה סנטים מהמוט לרגל כדי שתוכל להכניס את הברכיים , ואל "תלחץ" את הגב החוצה

כנראה שלא רואים טוב את החגורה. זאת חגורת פאוורליפטינג 10 מ"מ. אני שואל אם אפשר להפצע כי אחרי האימון הזה יש לי כאב בהאמסטרינג ימין שדומה לפי מה שקראתי לקרע. זה מחלים לאט לאט אבל רציתי לדעת אם זה יכול להיות בגלל הדדליפט. יש סיכוי טוב שהחימום לא היה מספיק טוב וגם העובדה שהדדליפט היה אחרי סקוואט שיא ל5. איך אתה מציע לתקן את הטכניקה?
אתה מתחיל עם טוסיק גבוה מדי, חפש סרטון של ריפטו לגבי דדליפט ביו טיוב, מאוד נוח להבנה

אתה לא משתמש בכל הגוף לתרגיל, זה מזכיר קצת דדליפט רומני מהרצפה
דדליפט הוא לא נטו משיכה, אם תחשוב על זה ככה אתה תמיד תנסה רק למשוך מהשרשרת האחורית וזהו
אתה גם מכין את עצמך לא רע, אבל אז בשנייה האחרונה דוחף את המוט קדימה וזה דופק לך את כל ההרמה
בנוסף, התלת ראשי צריך להיות מכווץ ביד שפונה קדימה, אחרת אתה בסיכון לקרוע את הביספס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית