הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה א"ש?

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
20170203_085055.jpg

20170203_085010.jpg

אני כרגע 83 קילו ונשאר לי עוד שלוש שבועות עד לגיוס אז כדאי לסיים לחטב עוד קצת בשלוש שבועות שנשארו לי ואז בצבא לעשות מסה או שלהמשיך לחטב עוד קצת גם בצבא ואז להיכנס למסה נקייה?

נערך לאחרונה:
נראה כמו 20. ממש חבל לי שהתעקשת לעשות ss במצב הלא אידיאלי שהיית לפני כמה חודשים, לא עשה לך טוב בכלל.
לא הייתי עושה שוב את אותה הטעות ומתחיל מסה עם כמות כזו גדולה של שומן, תמשיך לחטב לדעתי.

18 בערך.
בשלושה שבועות לא תצבור מסה משמעותית, הייתי עושה חיטוב קטן שמתבסס פחות על גירעון קלורי שמגיע מתפריט מופחת אלא ניטראלי ומתחיל להתאמן בריצות ופק"לים על מנת לשפר סיבולת לב ריאה לקראת הטירונות.

• פותח/ת השרשור
18 בערך.
בשלושה שבועות לא תצבור מסה משמעותית, הייתי עושה חיטוב קטן שמתבסס פחות על גירעון קלורי שמגיע מתפריט מופחת אלא ניטראלי ומתחיל להתאמן בריצות ופק"לים על מנת לשפר סיבולת לב ריאה לקראת הטירונות.

טירונות 02 בחיל האוויר לא נראה לי שצריך לשפר משהו פה...
והתכוונתי שאני מחטב עוד שלוש שבועות ואז אחרי טירונות מתחיל מסה. אני אנסה לעשות אותה כמה שיותר נקייה ומקווה שהאוכל יהיה סבבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית