הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב אימוני אירובי באימונים

gaga1234

משתמש פעיל
392
46
נק' מוניטין:
-3
392
46
בכל השנים שאני מתאמן לעולם לא עשיתי אירובי כי תמיד חשבתי שאירובי יכול להרוס מאסת שריר ולא להועיל האם זה נכון?
רציתי לדעת איך אפשר לשלב אירובי בישביל להכנס לכושר טוב מבחינת סיבולת לב ראיה באימוני משקולות?

במידה ואני עושה תוכנית AB שמחולקת ל
A:חזה,כתפיים יד אחורית
B:רגליים,גב,יד קידמית
כמה פעמים כדי לי לעשות אירובי בשבוע בישביל להכנס לכושר מבחינת סיבולת לב ראיה טוב?
והאם לעשות את האירובי רק באימוני A ? (כי אין באימון A אימון רגליים)
בכל מקרה אשמח לעזרה בהסברים של כמה לרוץ אחרי אימון משקולות בישביל להכנס לכושר כמה פעמים בשבוע לעשות אירובי וכמה זמן בדיוק להשקיע באירובי?
האם לעשות את האירובי רק באימון A כי שם אין אימון לרגליים (הבנתי שאירובי שזה פוגע בהתאוששות של האימוני כוח של הרגלים)?
האם יש הבדל בין לרוץ בחוץ לאירובי בהליכון מבחינת להשיג כושר גופני? מה יותר מומלץ? ומה ההבדל?
סליחה על כל החפירה פשוט אין לי ממש ידע בכל הנוגע לאירובי כי אפשר להגיד שכל החיים שלי מאז שאני מתאמן התנזרתי מזה מסיבה שהבנתי שזה פוגע בתוצאות ובתהאושושת של אימוני כוח.

נערך לאחרונה:
תמיד חשבתי שאירובי יכול להרוס מאסת שריר ולא להועיל האם זה נכון?
שטות.
כמה פעמים כדי לי לעשות אירובי בשבוע בישביל להכנס לכושר מבחינת סיבולת לב ראיה טוב?
כמה שבא לך. שלוש פעמים בשבוע זה כמות יפה, שים פעמיים בסיום אימון ללא רגליים, ועוד פעם אחת ביום ללא אימון.
בכל מקרה אשמח לעזרה בהסברים של כמה לרוץ אחרי אימון משקולות בישביל להכנס לכושר כמה פעמים בשבוע לעשות אירובי וכמה זמן בדיוק להשקיע באירובי?
30-45 דקות שלוש פעמים בשבוע זה זמן יפה. בהתחלה תתמקד בלהגיע ל-45 דקות, אח"כ תתמקד בלשפר את מהירות הריצה עד כמה שאפשר.
האם יש הבדל בין לרוץ בחוץ לאירובי בהליכון מבחינת להשיג כושר גופני? מה יותר מומלץ? ומה ההבדל?
הליכון טוב עוזר למנוע בעיות גב וברכיים (לעומת ריצה על אספלט למשל), אבל יכול לשעמם.
חוץ מזה אין הבדל.

• פותח/ת השרשור
שטות.

כמה שבא לך. שלוש פעמים בשבוע זה כמות יפה, שים פעמיים בסיום אימון ללא רגליים, ועוד פעם אחת ביום ללא אימון.

30-45 דקות שלוש פעמים בשבוע זה זמן יפה. בהתחלה תתמקד בלהגיע ל-45 דקות, אח"כ תתמקד בלשפר את מהירות הריצה עד כמה שאפשר.

הליכון טוב עוזר למנוע בעיות גב וברכיים (לעומת ריצה על אספלט למשל), אבל יכול לשעמם.
חוץ מזה אין הבדל.

האם אפשר לעשות 2אימוני אירובי בשבוע ולהכנס לכושר ? או שמומלץ 3?
מבחינת מהירות ההליכון מספר קילומטרים מהירות הריצה שכדי לרוץ מה מומלץ או שזה לא משנה..
ומבחינת פגיעה באימוני כוח זה לא יפגע בהתאוששות ולא כלום?.
ולמה לא מומלץ לעשות את הריצות גם באימון B (באימון שיש רגליים)

האם אפשר לעשות 2אימוני אירובי בשבוע ולהכנס לכושר ? או שמומלץ 3?
כן, אבל פחות יעיל.
מבחינת מהירות ההליכון מספר קילומטרים מהירות הריצה שכדי לרוץ מה מומלץ או שזה לא משנה..
רשמתי כבר. תתחיל במהירות איטית, תגיע לזמן מטרה שתחליט עליו (20-30-40 דקות), ואז תתחיל להעלות מהירות.
ומבחינת פגיעה באימוני כוח זה לא יפגע בהתאוששות ולא כלום?.
תלוי כמה יהיה לך קשה, וכמה הרבה/מהר תרוץ. בכל מקרה, דברים באים אחד על חשבון השני תמיד.
למה לא מומלץ לעשות את הריצות גם באימון B (באימון שיש רגליים)
משפט קודם שאלת על פגיעה בהתאוששות...

• פותח/ת השרשור
כן, אבל פחות יעיל.

רשמתי כבר. תתחיל במהירות איטית, תגיע לזמן מטרה שתחליט עליו (20-30-40 דקות), ואז תתחיל להעלות מהירות.

תלוי כמה יהיה לך קשה, וכמה הרבה/מהר תרוץ. בכל מקרה, דברים באים אחד על חשבון השני תמיד.

משפט קודם שאלת על פגיעה בהתאוששות...

בהודעה הראשונה רשמת לי
שטות.
ועכשיו אתה רושם לי שזה יכול לבוא על חשבון השני אז לא הבנתי כלכך זה כן פוגע במאסת שריר או לא?
מבחינת כמה פעמים בשבוע לעשות תאירובי אמרת 3 פעמים לפחות כדי להכנס לכושר השאלה זה משנה באיזה ימים?
אפשר לעשות יום אחרי יום או עדיף לעשות יום כן יום לא או יומים לא יום כן וכאלו?
עשיתי היום פעם ראשונה אחרי 10דקות כבר הייתי גמור זה היה מוזר המצב שלי לא טוב בלשון המעטה כמה זמן לוקח לשפר סיבולת לב ראיה ?
שבועיים שלושה זה מספיק זמן כדי להשתפר טוב ?.

בהודעה הראשונה רשמת לי
שטות.
ועכשיו אתה רושם לי שזה יכול לבוא על חשבון השני אז לא הבנתי כלכך זה כן פוגע במאסת שריר או לא?
מבחינת כמה פעמים בשבוע לעשות תאירובי אמרת 3 פעמים לפחות כדי להכנס לכושר השאלה זה משנה באיזה ימים?
אפשר לעשות יום אחרי יום או עדיף לעשות יום כן יום לא או יומים לא יום כן וכאלו?
עשיתי היום פעם ראשונה אחרי 10דקות כבר הייתי גמור זה היה מוזר המצב שלי לא טוב בלשון המעטה כמה זמן לוקח לשפר סיבולת לב ראיה ?
שבועיים שלושה זה מספיק זמן כדי להשתפר טוב ?.
אירובי לא יפגע במסת שריר. אם תעמיס יותר מדי זה יכול לפגוע בהתאוששות ואז מסת השריר יכולה להפגע, אין סיבה להגיע למצב כזה אם אתה לא מרתוניסט או משהו בסגנון.
לגבי תזמון האימונים הכי טוב יהיה ישר אחרי אימון כוח או ביום מנוחה. בשום אופן לא לפני האימון כוח.
שבועיים שלושה זה לא זמן מספיק בשביל להרגיש שיפור. אם תתמיד אז תוך חודש-חודשיים תוכל להתחיל לראות תוצאות.

• פותח/ת השרשור
אירובי לא יפגע במסת שריר. אם תעמיס יותר מדי זה יכול לפגוע בהתאוששות ואז מסת השריר יכולה להפגע, אין סיבה להגיע למצב כזה אם אתה לא מרתוניסט או משהו בסגנון.
לגבי תזמון האימונים הכי טוב יהיה ישר אחרי אימון כוח או ביום מנוחה. בשום אופן לא לפני האימון כוח.
שבועיים שלושה זה לא זמן מספיק בשביל להרגיש שיפור. אם תתמיד אז תוך חודש-חודשיים תוכל להתחיל לראות תוצאות.
סבבה אז אתה אומר לפחות 3פעמים בשבוע עוד משהו זה לא משנה באיזה ימים אני עושה תריצות? אפשר יום אחרי יום או יום כן יום לא מה עדיף? היום עשיתי 10דקות והייתי גמור אני מקווה להשתפר עם הזמן
מה השאיפה מבחינת קילומטרים כמה קילומטר אפשר לעשות ברבע שעה-20דקות לכמה לשאוף?
בכל מקרה תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית