בהמשך לפוסט שפתחתי לפני 3 שבועות, קיבלתי תוכנית אימונים בחדר כושר.
המטרה כרגע להתאמן "משקולות מכשירים" ואירובי עד להורדת מסת השומן מ27% ל20% ומשם לעבור למשקולות חופשיות
אשמח להערות, הארות והצעות שלכם.
המטרה כרגע להתאמן "משקולות מכשירים" ואירובי עד להורדת מסת השומן מ27% ל20% ומשם לעבור למשקולות חופשיות
אשמח להערות, הארות והצעות שלכם.
שלום לכולם,
אחרי התחבטויות של שנים קריאה של מאמרים החלטתי לעשות את הצעד.
הגעתי למשקל שעובר את הBMI התקין והאי נוחות גרם לי להחליט לעשות סוויצ'
הייתי בפגישה בהולמס פלייס גרנד קניון ובשבוע הבא אני מתכוון לסגור איתם.
אחרי קריאת תגובות של אנשים, הבנתי שהמכון יותר של "זקנים" ופחות לחבר'ה של פתוח גוף.
המכון קרוב למקום עבודתי וזו הסיבה שבחרתי בו (בנוסף לכל מה שהוא מציע והגודל שלו) מכיוון שלא אצטרך "להגיע לשם במיוחד" אלא הוא נמצא בדרך לביתי.
בנוסף עימתתי את העניין שבאמת רוב האוכלוסייה שם מבוגרים אבל מבחינתי זה ייתרון מהסיבה שכל המפותחי גוף לא יסתכלו ולא ארגיש לא בנוח עם עצמי.
בנוסף, כדי לא "ליפול" אני מעוניין לעשות צעדים קטנים אך בטוחים שיגמרו לי לרצות להמשיך לחיות בדרך הזאת ולהתמיד עם ההגעה לחדר כושר (מה שהרבה נופלים ומוותרים). את תוכנית האימונים אקבל כשארשם לחדר כושר וכמובן שאשתף אתכם לשמוע את דעתכם.
המטרה שלי היא להוריד את השומן העודף ממני ולהגיע למצב של קוביות (בתקווה שזה יתאפשר..)
קצת נתונים עליי:
בן 27 גובה: 1.73 משקל: 86.8 אחוז שומן: 33% מסת שריר: 56kg מסת עצם(אם זה משנה): 3kg
מצורפים תמונות של הגוף.
ניתן לראות שיש לי מלבד הבטן "צדדים" ולאחר קריאת המאמרים שוקל אם החזה שלי משתייך ל"גינקומסטיה" או שאולי לא?
בנוסף, אחרי קריאת מאמרים בעניין של תזונה ראיתי שעבור המשקל שלי לצריכת המזון היומית גבוה בהרבה ממה שאני צורך..
אני מתבסס על 2.5 ארוחות מזון ביום וכנראה שאצטרך לשנות אותן אבל השאלה אם אני צריך לאכול יותר ממה שאני אצורך עכשיו או לא
ככה בדר"כ נראה סדר היום שלי מבחינת אכילה:
בבוקר: קפה
ארוחת 10: מעדן
צהריים-ערב(בממוצע אני אוכל בשעה 3-4): פסטה/אורז וכאלה
ערב-לילה (במומצע בשעה 8-9): דגנים או עוד פסטה לדגומא. הרבה פעמים לא אוכל את הארוחה הנ"ל.
בנוסף, מלבד בסופי שבוע, לרוב אין בתפריט אצלי כמעט ירקות/פירות.
ולצערי החולשה שלי זה למלוחים.. חטיפים וצ'יפס בעיקר.
לגבי שתייה מתוקה, די הפסקתי עם זה לפני שנה.. אני צורך בעיקר סודה נקייה ובשבתות שותה שתייה מתוקה.
אני יודע שאני ממש לא אוכל בריא, ואם אני נכנס למסלול חיים ודרך חדשה אני מוכן לוותר על כל הלא בריא הזה..
אני לא יודע עד כמה קל יהיה לי לספור קלוריות במדוייק, להסתכל על טבלת ערך תזונתי ולדעת מה אני מכניס לבטן ולמנוע מראש זה יותר קל.
בנוסף, אני מתחבט עם עצמי בעניין אבקת חלבון/גיינר וכאלה שכבר ממש בלבלו אותי ואין לי מושג אם יש לי צורך בהם אז אשמח אם תוכלו לעשות לי סדר בדברים ולהתאים לי במידת הצורך את האבקה המתאימה עבורי על סמך הנתונים.
תודה לכולם על העזרה וסליחה על החפירה.
השתדלתי לכתוב מכל הלב ולחשוף את כל מה שיכולתי כדי שבסופו של דבר אשיג את התוצאות הכי טובות עבורי.
אז שוב, תודה לכולם!
צפה בקובץ המצורף 37853 צפה בקובץ המצורף 37852 צפה בקובץ המצורף 37851