הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני משקל גוף

• פותח/ת השרשור shaya1
  • פורסם בתאריך

shaya1

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי , אני חייל קרבי כרגע נמצא בקורס מכים מקווה להגיע לקבל טירונים, כמו שאתם מבינים הזמן שיש לי להתאמן כמו שצריך והאמצעים הם מאוד קטנים שלא לדבר על הפנטזיה הנחמדה של חדר כושר,
בחודש האחרון התחלתי לעשות סטים על בסיס יומי של שכיבות שמיכה כ8 סטים של 30 חזרות ויום שני מתח כ8 סטים של 8 חזרות
כמובן שהאימון הזה הוא פשוט מאוד ולא מורכב נכנסתי לשגרה של אימון יומיומי וכרגע הוא כבר לא מספק אותי הבעיה היא שאני לא מכיר יותר מידי תרגילים ולא יודע כמה זמן התאוששות הגוף צריך במשקל גוף.
הייתי רוצה לשים דגש על החזה שלי ומעבר לזה הייתי רוצה תוכננית טובה של תרגילים שאני יכול לבצע בצבא על בסיס יומי אימון כוח של כ 40 דק והאם אני יכול לעשות את אותם תרגילים יום אחרי יום מבחינת ההתאוששות ?

אף אחד לא ישב ויבנה לך תוכנית ספציפית, שירות כזה עולה כסף.
מה שכן אתה יכול לקחת תיק ולמלא אותו בדברים כבדים כדי לעשות מתח, שכיבות שמיכה, פשיטת מרפקים בהישענות על מיטה, סיט אפ וקצת ספרינטים. בעיקרון אתה מאוד מוגבל אז אל תצפה ליותר מדי.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה לא רציתי שיבנו לי תוכנית רק ימליצו לי על תרגילים, בכל מקרה מה לגביי ההתאוששות קשה לי להאמין שהיא התאוששות של 48 שעות כמו אימוני כוח עצימים, אולי אפשר לקבל קצת קישורים למאמרים על אימוני street לא כלכך בקיא בתחום לא יודע איפה החומר הכי אמין 🫤
תודה לעוזרים

Back
למעלה תחתית