הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן על משקל גוף- שאלה לגבי צורת האימון היעילה ביותר

baruh443

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
התחלתי להתאמן לפני חודש וזה מה שאני עושה לפי הסדר.. בינתיים אני +- עולה חזרה כל אימון בכל תרגיל, המטרה שלי היא לגדול קצת בעיקר בפלג גוף עליון (לעלות איזה 5-7 קילו), ובעיקר להתחזק וגם להיראות יותר טוב על הדרך, צאו מנקודת הנחה שאני דואג לשמור על התזונה והמנוחה.
וסלחו לי על השמות פשוט לא זוכר תמונחים המקצועיים של הכל 😃

מתח 5 5 4
סמיכה 10 10 9
משקולת (bicep curl) 9 9 8
משקולת (dumbell row) 9 9 9
בטן 11 11 11
התרגיל ב4:45

דקה וחצי מנוחה בין כל סט ותרגיל

סקוואטים 51
גומי בין הרגליים ורגל הצידה 17
עליות תאומים 21
סקוואט מדרגה רגל אחת 18

דקה מנוחה בין כל סט ותרגיל

אימון הרגליים הוא חלק מפיזותרפיה שלי עקב שחיקת סחוס בברך לכן החזרות הגבוהות, והסקוואטים שאני עושה הם חצאי סקוואטים כי לא טוב לי ליצור קיפול של יותר מ45 מעלות בברך..
ואני גם משחק כדורגל פעם פעמיים בשבוע..

עכשיו לשאלה:
האם עדיף את החלק של פלג גוף עליון לעשות כסופר סט 3 סטים ואז לעבור לרגליים בנפרד, או מה שאני עושה כרגע שזה בין כל סט ותרגיל לקחת דקה וחצי מנוחה?

וגם האם יש תרגילים שעדיף לוותר\להחליף\להוסיף? (רק בפלג גוף עליון)

תודה רבה לעוזרים! 😃

נערך לאחרונה:
אימון הרגליים הוא חלק מפיזותרפיה שלי עקב שחיקת סחוס בברך לכן החזרות הגבוהות, והסקוואטים שאני עושה הם חצאי סקוואטים כי לא טוב לי ליצור קיפול של יותר מ45 מעלות בברך..
ואני גם משחק כדורגל פעם פעמיים בשבוע..
כל מה שכתבת כאן בהמלצת מי זה?

• פותח/ת השרשור
מישהו יכול לענות בבקשה?

• פותח/ת השרשור
האורטופד אמר לך לקחת תוכנית של "בום חיים כהן"?
חח לא רק החלק של הרגליים זו הפיזותרפיה שלי השאר זה אני החלטתי לעשות, זה למה שאלתי רק על התרגילים של פלג גוף עליון

עדיף שתייעץ עם האורטופד שלך לגבי מה מותר ומה אסור.
בלי להכיר אותך לעומק ואת הבעיה שלך זה יהיה לא אחראי להמליץ משהו

• פותח/ת השרשור
תשמעו לא ביקשתי שתייעצו לי על תרגילי רגליים, עזבו את זה שיש לי בעיה בברך אני מדבר על פלג גוף עליון.
בתור אימון לפלג גוף עליון, מה שרשמתי זה בסדר? או שיש משהו להחליף\להוריד\להוסיף?

ויש לי גם עוד שאלה, אם אני עושה תרגיל כמו חתירה (dumbell row) שאני עושה יד אחת ואז עובר ליד שניה, איך זה עובד מבחינת מנוחה בין סטים? לעשות ימין, שמאל, מנוחה דקה וחצי ככה 3 סטים או ימין שמאל ימין שמאל ימין שמאל כי בזמן שאני עושה כל יד השניה נחה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לכבוד כיפור אני סולח לכם שלא עניתם לי

• פותח/ת השרשור
שוב אני שואל.. לא שאלה קשה מדי

תשמעו לא ביקשתי שתייעצו לי על תרגילי רגליים, עזבו את זה שיש לי בעיה בברך אני מדבר על פלג גוף עליון.
בתור אימון לפלג גוף עליון, מה שרשמתי זה בסדר? או שיש משהו להחליף\להוריד\להוסיף?

יש לך ספה? עד כמה משקולות היד מאתגרות אותך?

ויש לי גם עוד שאלה, אם אני עושה תרגיל כמו חתירה (dumbell row) שאני עושה יד אחת ואז עובר ליד שניה, איך זה עובד מבחינת מנוחה בין סטים? לעשות ימין, שמאל, מנוחה דקה וחצי ככה 3 סטים או ימין שמאל ימין שמאל ימין שמאל כי בזמן שאני עושה כל יד השניה נחה?

תעשה חצי דקה מנוחה בין יד ליד. זה באמת לא קריטי.

• פותח/ת השרשור
יש לך ספה? עד כמה משקולות היד מאתגרות אותך?

תעשה חצי דקה מנוחה בין יד ליד. זה באמת לא קריטי.

תודה על התשובה, אם אתה מתכוון לספה של סלון כן, כל ספה אחרת לא, ומשקולות היד לאט לאט פחות מאתגרות אותי אבל ברגע שאגיע ל15 חזרות אקנה משקולות יותר כבדות

Back
למעלה תחתית