הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה דחופה לגבי עלייה במסה

Mrbenefector

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
לא יודע מה אני לא עושה לא בסדר.. בן 17 1.70 כבר שנה וקצת האימונים שלי טובים , התפריט מצוין ואני מקפיד , אני הולך 4 פעמים בשבוע למכון ואני לא גודל גם במשקל וגם מבחינה פיזית (נ.ב - הם טובים לפי בדיקה של מאמן במכון שעוזר לי ) מרגיש שאני איכשהו "תקוע" וזה לא זז המשקל והראייה

תיכננתי השנה לתת פוש רציני ולעלות כמה שרק אפשר ולהיות הכי רציני ומשקיע שיש כדי לראות עוד ועוד תוצאות ואני לא רואה , וחבר שרק התחיל לפני כמה חודשים עשה שינוי עצום . אולי בגלל שאני כבר שנה וקצת במכון ואת השינוי העצום בהתחלה עשיתי ועכשיו זה פשוט נתקע איכשהו? מה חסר לי טסטוסטרון?

יכול להיות שהקצב חילוף חומרים שלך מאוד גבוה אולי גיינר יכול לעזור
אין דבר כזה שאתה לא גודל מסה ניהית רק כשיש מאזן קלורי חיובי ואם אתה לא גודל כנראה שאתה לא אוכל מספיק ביחס למה שהגוף שלך צריך

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהקצב חילוף חומרים שלך מאוד גבוה אולי גיינר יכול לעזור
אין דבר כזה שאתה לא גודל מסה ניהית רק כשיש מאזן קלורי חיובי ואם אתה לא גודל כנראה שאתה לא אוכל מספיק ביחס למה שהגוף שלך צריך

כן יש לי קצב חילוף חומרים מהיר (ביום מס 2 פעמיים) ואני שותה גיינר של דיימטייז סופר מאס פעם ביום אחרי אימון כף של 150 גרם ומוסיף מים , צריך אולי לשתות עוד פעם?
עריכה - פעם זה לא היה ככה פשוט מאז שאני במסה ואוכל מלא אני יושב פעמיים ביום לא יודע למה זה כבר תקופה ככה יענו אבל אם מסתכלים על פעם לפני כמה חודשים אז זה לא היה ככה.. אולי משהו לא טוב שאני אוכל ?

• פותח/ת השרשור
יש לי תחושה שאתה לא אוכל מספיק

אז אפשר ייעוץ כלשהו לגבי התזונה או עזרה והנחייה איך כן לאכול מספיק? כי אני כן אוכל הרבה אבל נראה לי שהאוכל פשוט יוצא בחילוף חומרים מהיר במקום לעבור כמו שצריך לשריר (הפעולה ששכחתי את שמה) גיינר זה דרך טובה לשתות במקום לאכול לא? אבל גם זה יוצא איכשהו אני לא יודע כבר מה לעשות אני ממש תקוע וזה לא קצת זמן ככה.. אפשרי אולי לבנות לי תפריט?

לא יודע מה אני לא עושה לא בסדר.. בן 17 1.70 כבר שנה וקצת האימונים שלי טובים , התפריט מצוין ואני מקפיד , אני הולך 4 פעמים בשבוע למכון ואני לא גודל גם במשקל וגם מבחינה פיזית (נ.ב - הם טובים לפי בדיקה של מאמן במכון שעוזר לי ) מרגיש שאני איכשהו "תקוע" וזה לא זז המשקל והראייה

תיכננתי השנה לתת פוש רציני ולעלות כמה שרק אפשר ולהיות הכי רציני ומשקיע שיש כדי לראות עוד ועוד תוצאות ואני לא רואה , וחבר שרק התחיל לפני כמה חודשים עשה שינוי עצום . אולי בגלל שאני כבר שנה וקצת במכון ואת השינוי העצום בהתחלה עשיתי ועכשיו זה פשוט נתקע איכשהו? מה חסר לי טסטוסטרון?

תרשום תוכנית אימון כולל משקלי עבודה. תרשום תפריט שלך כולל ערכים סופיים.

עד שלא יהיה את הנתונים האלו אף אחד לא באמת יוכל לעזור לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית