הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט יחף או עם אולסטאר

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, רציתי לדעת מה עדיף (מבחינת נוחות/משקלים וכו'), דדליפט יחף או עם נעלי אולסטאר?
אני מתאמן בבית ויש לי נעלי סקוואט (נעלי הרמת משקולות) ונעלי אולסטאר, אז שיש לי אימון סקוואט ודדליפט באותו יום אני כל פעם צריך להחליף נעליים, בכללי הייתי מעדיף להישאר כבר יחף השאלה אם זה בסדר..

תודה !

שלום לכולם, רציתי לדעת מה עדיף (מבחינת נוחות/משקלים וכו'), דדליפט יחף או עם נעלי אולסטאר?
אני מתאמן בבית ויש לי נעלי סקוואט (נעלי הרמת משקולות) ונעלי אולסטאר, אז שיש לי אימון סקוואט ודדליפט באותו יום אני כל פעם צריך להחליף נעליים, בכללי הייתי מעדיף להישאר כבר יחף השאלה אם זה בסדר..

תודה !
מהמילים של ריפטו עדיף להרים עם נעליים חוץ מזה זה מקצר את טווח התנועה אז ככה שאתה תגיע לנעילה מהר יותר

• פותח/ת השרשור
מהמילים של ריפטו עדיף להרים עם נעליים חוץ מזה זה מקצר את טווח התנועה אז ככה שאתה תגיע לנעילה מהר יותר
אם זה מקצר את טווח התנועה זה דווקא לא טוב לא?
פעם אחת אמרו לי שבדדליפט צריך להיות כמה שיותר קרוב לקרקע, וזה נשמע שצריך להיות יחף בשביל זה..

זה לא משנה כמעט כלום מבחינת גובה, רק תיקח בחשבון שאם אתה יחף אתה עלול להחליק וזה גם אסור בתחרות.

מה שריפטו אמר זה שצריך נעל טובה, אם הנעל שלך היא ברמה של נעל בית אז זה לא ישנה בכלל אם אתה עובד עם או בלי

מה שכן, גם יש אנשים שעושים דדליפט עם נעל אולימפית, כי הם עובדים יותר טוב כשהעומס עובר יותר לארבע ראשי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית