הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכס בהסמנה מאסוס, עוד מישהו אכל אותה?

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
הזמנתי מ asos קצת גרביים, וקיט לניקוי נעליים, סהכ 62 פאונד, אחרי הנחה 53 פאונד.
היום בבוקר קיבלתי הודעה מחברת המשלוחים שאני צריך לשלם 18 פאונד מיסים.
הבנתי שזה קרה לעוד כמה אנשים ברשת, לא מצאתי פתרון, מישהו מכיר את הבעיה?
זה הופך את אסוס לפחות רלוונטים להזמנות, המחיר הקפיץ משמעותית את ההזמנה והמחירים כמעט כמו בארץ.

היי, אם אתה זוכר גם אני פתחתי פוסט כזה לא מזמן והגבת לי אם אני לא טועה.
קודם כל, תערוך את הפוסט ותמחק את האתר שממנו הזמנת מכיוון שינעלו לך את הפוסט.
דבר שני, אני הלכתי לדואר והגשתי טופס ערעור בצירוף קבלות והמכס קיבל אותו. מציע לך לנסות אותו דבר. חפש בגוגל "ערעור על גובה המיסים" ותופיע לך שם תוצאה עם קובץ PDF. כנס אליה ותוריד את הטופס.
בהצלחה!

דבר שני, אני הלכתי לדואר והגשתי טופס ערעור בצירוף קבלות והמכס קיבל אותו. מציע לך לנסות אותו דבר. חפש בגוגל "ערעור על גובה המיסים" ותופיע לך שם תוצאה שתפנה אותך לקובץ דרייב עם הטופס.
בהצלחה!

איסור לדבר על הזמנות מחו"ל תקף רק לתוספי תזונה לא לאתרים אחרים

• פותח/ת השרשור
דבר שני, אני הלכתי לדואר והגשתי טופס ערעור בצירוף קבלות והמכס קיבל אותו. מציע לך לנסות אותו דבר. חפש בגוגל "ערעור על גובה המיסים" ותופיע לך שם תוצאה עם קובץ PDF. כנס אליה ותוריד את הטופס.
בהצלחה!
מה שאייל אמר מעלי,איסור הזמנה רק על מוצרי תזונה.
התשלום נדרש דרך חברת המשלוחים,לא דרך המכס,יכול להיות שמכס בכלל לא לוקח את זה.

מכס נכנס לתוקף רק מ60 פאונד, תראה אולי הייתה טעות.

• פותח/ת השרשור
באג בחברת המשלוחים של אסוס.
חיפשתי קצת בקבוצות אסוס בפייסבוק, מסתבר שאם מזמינים 2 פריטים מאותו מוצר,אסוס מחשבים את זה רגיל, זאת אומרת מוצר עלה 10 דולר,הם ירשמו 2 מוצרים סכום כולל 20 דולר.
חברת המשלוחים פשוט מכפילה את ה20 דולר האלו,מתייחסת אל הסכום כאילו הוא של מוצר אחד.
זה קרה לעוד הרבה אנשים,שירות לקוחות של אסוס זה כמו לדבר עם בוט,בקיצור אבטל את ההזמנה ואזמין שוב,רק לא כפול.

הזמנתי מ asos קצת גרביים, וקיט לניקוי נעליים, סהכ 62 פאונד, אחרי הנחה 53 פאונד.
היום בבוקר קיבלתי הודעה מחברת המשלוחים שאני צריך לשלם 18 פאונד מיסים.
הבנתי שזה קרה לעוד כמה אנשים ברשת, לא מצאתי פתרון, מישהו מכיר את הבעיה?
זה הופך את אסוס לפחות רלוונטים להזמנות, המחיר הקפיץ משמעותית את ההזמנה והמחירים כמעט כמו בארץ.
תן לי לנחש.
קנית את אותו הפריט פעמיים?
באג בחברת המשלוחים של אסוס.
חיפשתי קצת בקבוצות אסוס בפייסבוק, מסתבר שאם מזמינים 2 פריטים מאותו מוצר,אסוס מחשבים את זה רגיל, זאת אומרת מוצר עלה 10 דולר,הם ירשמו 2 מוצרים סכום כולל 20 דולר.
חברת המשלוחים פשוט מכפילה את ה20 דולר האלו,מתייחסת אל הסכום כאילו הוא של מוצר אחד.
זה קרה לעוד הרבה אנשים,שירות לקוחות של אסוס זה כמו לדבר עם בוט,בקיצור אבטל את ההזמנה ואזמין שוב,רק לא כפול.
עכשיו אני רואה שכן.
בעיה מוכרת ומאוד דבילית. ממליץ לך לא לקנות את אותו מוצר פעמיים באותה הזמנה.
אתה לא יכול לבטל הזמנה. אתה יכול לא לשלם את המיסים ולדעתי אחרי זמן מסויים ההזמנה תתבטל (תבדוק בדף פייסבוק של אסוס ישראל).

• פותח/ת השרשור
דיברתי עם התמיכה הטכנית שלהם,מישהו פתחה פוסט על זה בפייסבוק של אסוס,אני ועוד כמה אנשים הגבנו.
במידה ועדיין ידרשו תשלום אחכה שההזמנה תתבטל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית