עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אעשה בשלב מתקדם של החיטוב, דווקא היום זה היה עוזר לי לשחרור, עשיתי 150 wall ball אחרי שאתמול היה לי דדליפט ופרונט סקוואט... יש מצב שבחירת המטקון הייתה קצת שגויה 😃לא רק שלא בעייתי, להפך. אחלה דרך לדחוס אימון אירובי לזמן קצר ויעיל.
אגב, אם תוסיף אחריו הליכה בעצימות בינונית נמוכה, זה בדיוק אחד הפרוטוקולים לשריפת שומן עיקש.
אעשה בשלב מתקדם של החיטוב, דווקא היום זה היה עוזר לי לשחרור, עשיתי 150 wall ball אחרי שאתמול היה לי דדליפט ופרונט סקוואט... יש מצב שבחירת המטקון הייתה קצת שגויה 😃
דרך אגב , אני מתכנן לעשות מטקון בימי חמישי שזה האימון האחרון בשבוע (AB כ-4 פעמים) , האם צריך באמת לבחור מטקון כזה או אחר מבחינת שרירים שמופעלים או שזה זניח ?
בכוונה בחרתי היום מטקון יחסית קליל כי לא עשיתי כמה שנים מטקונים אבל הכיוון הוא מטקונים של 15-20 דקות באמת (סינדי אהוב עליי), הבעיה היא שתמיד המטקון יהיה יום אחרי רגליים ומיד אחרי אימון חזה/כתפיים ככה שיהיה עוד נפח לשרירים האלה, אין מטקון שלא מערב רגליים .אין בעיה שתעשה מטקון בחיטוב, הבעיה היא כמו שכתבת: צריך לבחור את המטקון הנכוון שלא ישאיר לך כאבי שרירים ביום אחרי או לאימון הבא.
אם המטרה שלך במטקונים היא נטו לשרוף עוד קלוריות אז אין צורך לעשות מטקונים כבדים \ארוכים\ או קשה מידיי.
אתה יכול להסתפק גם באותו מטקון כל שבוע ותשתדל שהוא יהיה סביבות ה 15-20 דקות ולא תנועות קשות מידיי ומסובכות ובלי הרבה משקל
150 וולבול זה יפה אבל זהנגמר תוך פחות מ 10 דקות (למתאמן בינוני* המתקדמים עושים את זה בפחות מ5)
תנסה לעשות משהו כמו סינדי או שפשוט תחפש מטקונים שהם יותר משקל גוף
בכוונה בחרתי היום מטקון יחסית קליל כי לא עשיתי כמה שנים מטקונים אבל הכיוון הוא מטקונים של 15-20 דקות באמת (סינדי אהוב עליי), הבעיה היא שתמיד המטקון יהיה יום אחרי רגליים ומיד אחרי אימון חזה/כתפיים ככה שיהיה עוד נפח לשרירים האלה, אין מטקון שלא מערב רגליים .