הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להתאמן לפני ארוחת בוקר

iamnooneman

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן מדיי פעם יוצא לי שיש לי זמן להתאמן בבוקר עכשו בכללי אני אוהב לעשות את האימון כמה שיותר מוקדם אז מתי שיוצא לי אני קם בבוקר וישר הולך לחדר כושר מסיים ואז אוכל ארוחת בוקר טובה.
עכשו קראתי איפה שהוא שזה מזיק בצורה ממש גדולה כי זה מוריד מסת שריר וזה וזה ממש לא בריא ככה
אני אישית כרגע עושה מסה אבל אני כול סיום אימון עושה ריצה לא מהירה ולא איטית של רק 2 קילומטר אז לא יודע אם להחשיב את זה אירובי או לא.
השאלה שלי היא האם זה באמת מזיק או אפשר ככה כי ככה אני הכי אוהב

תלוי, אם זה אירובי אני חושב שזה יהיה אחלה אבל בעיקרון להתאמן על בטן ריקה שורף יותר קלוריות לפי מה שהבנתי אז אם זה המטרה שלך אז לך על זה.

• פותח/ת השרשור
תלוי, אם זה אירובי אני חושב שזה יהיה אחלה אבל בעיקרון להתאמן על בטן ריקה שורף יותר קלוריות לפי מה שהבנתי אז אם זה המטרה שלך אז לך על זה.
לא יזיק לי להוריד קצת שומן חח אבל השאלה העיקרית האם זה ממש פוגע במסת שריר כמו שאמרו לי.

פוגע בשריר זה לא המונח שהייתי משתמש בו, יותר כמו מרוויח הרבה פחות ממה שהיית יכול להרוויח
למה לא לאכול איזה משהו קטן או שייק לפני האימון, ואז אחרי לאכול ארוחת בוקר?

• פותח/ת השרשור
מ
פוגע בשריר זה לא המונח שהייתי משתמש בו, יותר כמו מרוויח הרבה פחות ממה שהיית יכול להרוויח
מה למשל אפשר לאכול לפני שאחרי שעה מקסימום יהיה אפשר ללכת לחדר כושר אין לי שייקיים יש לי דייסה ללא גלוטן טבעונית שהיא ממש בריאה ויש שם הרבה דברים מין הצומח וזה

מ

מה למשל אפשר לאכול לפני שאחרי שעה מקסימום יהיה אפשר ללכת לחדר כושר אין לי שייקיים יש לי דייסה ללא גלוטן טבעונית שהיא ממש בריאה ויש שם הרבה דברים מין הצומח וזה
דייסה ללא גלוטן טבעונית נשמע כמו הדבר העצוב ביותר ששמעתי בחיי...
אבל אם אתה יכול לאכול את זה ולהתאמן אז נראה לי סבבה

• פותח/ת השרשור
דייסה ללא גלוטן טבעונית נשמע כמו הדבר העצוב ביותר ששמעתי בחיי...
אבל אם אתה יכול לאכול את זה ולהתאמן אז נראה לי סבבה
חחחחח הרגתה אותי.
אוכלים את זה עם חלב אז זה טעים חח לאכול את זה ואחרי שעה ללכת להתאמן זה סבבה אז?
איזה באסה שאי אפשר ישרר זה הכי נוח ככה חח

חחחחח הרגתה אותי.
אוכלים את זה עם חלב אז זה טעים חח לאכול את זה ואחרי שעה ללכת להתאמן זה סבבה אז?
איזה באסה שאי אפשר ישרר זה הכי נוח ככה חח
אם אתה מצליח לעכל את זה וזה לא מפריע לך אז סבבה
ואפשר להתאמן ישר, אבל לא מומלץ

• פותח/ת השרשור
אם אתה מצליח לעכל את זה וזה לא מפריע לך אז סבבה
ואפשר להתאמן ישר, אבל לא מומלץ
יש תמונה או סירטון שמראה טבלה של היתרונות חסרונות של אימון ישר שאתה מכיר?

יש תמונה או סירטון שמראה טבלה של היתרונות חסרונות של אימון ישר שאתה מכיר?
אני לא חושב קיים משהו כזה (למיטב ידיעתי), כי זה משהו מאוד אינדיווידואלי
זה תלוי בכמה זמן ישנת, כמה זמן לא אכלת, מה אכלת לפני השינה, מתי אתה קם ודברים כאלה

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב קיים משהו כזה (למיטב ידיעתי), כי זה משהו מאוד אינדיווידואלי
זה תלוי בכמה זמן ישנת, כמה זמן לא אכלת, מה אכלת לפני השינה, מתי אתה קם ודברים כאלה
אוקיי ככול הנראה אני ימשיך עם הישר שאני קם ללכת בכול מקרה זה רק פעם בשבוע ככה שאר הפעמים אני הולך ישר אחרי בית ספר (בסביבות הצוהריים)
מחר יש לי את האימון על הבוקר אז אני ילך לישון ב 10 ו ב 9 יאכל מה מה דעתך?

זה לא נכון

אוקיי ככול הנראה אני ימשיך עם הישר שאני קם ללכת בכול מקרה זה רק פעם בשבוע ככה שאר הפעמים אני הולך ישר אחרי בית ספר (בסביבות הצוהריים)
מחר יש לי את האימון על הבוקר אז אני ילך לישון ב 10 ו ב 9 יאכל מה מה דעתך?
אפשר אם זה לא מפריע לך לישון

אני אישית לא חושב שזה כזה משפיע אם אתה מרגיש טוב באימון עצמו.

אתה יכול לפרט יותר? אם בתכלס הוא נמצא במאזן קלורי חיובי למה שתהיה לזה השפעה שלילית?

אתה יכול לפרט יותר? אם בתכלס הוא נמצא במאזן קלורי חיובי למה שתהיה לזה השפעה שלילית?
כי אם אתה מתאמן אחרי צום, באותו זמן אתה במאזן קלורי שלילי, כלומר לגוף יש מעט מאוד חומרי תזונה בדם, אז לא רק שרוב הסיכויים לא תהיה לו מספיק אנרגיה בשביל לעשות את האימון שהוא היה יכול לעשות, אלא גם הגוף מגיע לסטרס כבד יותר ומפריש יותר קורטיזול, אז הפירוק של אחרי הוא יותר כבד

Back
למעלה תחתית