הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת מסגרת אימונים לחיטוב

barak188053

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
ערב טוב,
אני נמצא כרגע במצב שבו אין לי מסגרת קבוע של ספורט, אני רץ מדי פעם שוחה ועושה טיפה משקולות. בעבר הייתי מתאמן קצת יותר ברצינות אבל לא הצלחתי להתמיד.
אני מאוד רוצה להיכנס לשגרת אימונים ומכאן הפוסט.. אני בן 28 1.80 שוקל 84 על אחוז שומן בינוני (שמנמן) מסת שריר דיי קטנה, קראתי קצת מאמרים ועשיתי קצת מחקר והגעתי למסקנות הבאות : אני רוצה להוריד באחוז שומן ובמשקל מצד אחד, להגיע 74 קילו (לא להשתגע) ואז להתחיל לעלות במסה. להבנתי, כדאי גם לעשות במקביל לאירובי גם תוכנית אימונים עם משקולות.

דבר ראשון - אני מתלבט בין קרוספייט לבין חדר כושר, המסגרת מאוד חשובה לי, כמו שאמרתי בעבר נסיתי כמה פעמים וקשה לי להתמיד לבד.

בקשר לחדר כושר - יש לכם המלצה על תוכנית? בחודש הראשון כמובן שFBW, מה לגבי החודש השני? אני מעדיף תוכנית קצרה עם תרגילים מורכבים (אני רוצה להגיע לחד"כ לפני העבודה ואין לי הרבה זמן), יש למישהו דוגמא לתוכנית עם בנץ פרס, סקוואטים, דדליפט וכוי? האם כדאי ללכת על תוכנית שכזאת?

אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בדברים

במצבך כדאי לקחת הדרכה כדי שלא תבזבז זמן.
אני יכול להמליץ על היעוץ האישי דרך האתר

Back
למעלה תחתית