הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה להוסיף לאימונים?

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
היי לכולם, אני עכשיו במסה, fbw ומצאתי את עצמי עם קצת זמן פנוי לאימונים(מה שלא בטוח שיהיה בעתיד). אני נורא מתלבט איך להשקיע תזמן, ממש בא לי להשקיע בגוף שלי(ולווא דווקא במראה).
אופציה אחת זה לשפר את הקפיצה בחבל, אני מתאמן בזה לסירוגין ונהנה נורא. הדופק שלי במנוחה באזור ה60, שזה מצב טוב ולכן לא בטוח שזה מה שאני צריך.
אופציה נוספת היא תרגילים ליציבה טובה יותר. כמו כן, אולי תרגילים לחיזוק הגב התחתון(או שדדליפט מספיק?).
והאחרון, זה חשבתי על מוביליטי וגמישות, אבל אין לי בכלל מושג מאיפה לתקוף את זה..

ושאלה קצת לא קשורה, האם בטן בסוף אימון שמעבר ל3 סטים של משהו פשוט-אפקטיבי או מיותר?

המון תודה!

אתה טוען שבהמשך יהיה לך פחות זמן? אז תתחיל כבר מעכשיו להתאים תכנית שתהיה במינימום זמן ומקסימום יעילות.
אוהב חבל? תקפוץ בין הסטים או התרגילים.
לבנות תכנית שתתבסס על תרגילי הבסיס ולהוסיף מולביטי וגמישות באימון אחד של השבוע ובאימון הבא להכניס בילדינג אחרי הכבדים.

בטן לא אפקטיבית אם אתה עושה סטים של כפיפות. תעשה גלגל ל12 חזרות לסטים, זה הרבה יותר יעיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית