הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שוקל להתחיל ייעוץ

• פותח/ת השרשור Seymde
  • פורסם בתאריך

Seymde

משתמש מתחיל
68
0
נק' מוניטין:
0
68
0
היי,
אני שוקל להתחיל ייעוץ אצל דור אקשטיין. מישהו היה אצלו ויכול להמליץ\לא להמליץ?

תודה 😃

נראה ונשמע כמו ליצן ואם תחפש אתה תמצא פוסטים בפורום שרק ליגלגו עליו כי רוב הדברים שהוא אומר בסרטונים שלו הם חארטה טהורה.

• פותח/ת השרשור
נראה ונשמע כמו ליצן ואם תחפש אתה תמצא פוסטים בפורום שרק ליגלגו עליו כי רוב הדברים שהוא אומר בסרטונים שלו הם חארטה טהורה.

אז איך זה שיש לו לקוחות שעשו שינוי כזה טוב? הוא כנראה יודע משהו לא?

• פותח/ת השרשור
מצטרף, יש לך פה בפורום ייעוץ אישי עם משה, איש מקצוע עם שני תארים ומלא ניסיון באימון אנשים. וגם המתאמנים שלו מגיעים לתוצאות מדהימות.

אני למען האמת הייתי בייעוץ אצלו למשך חודש. אבל לא ראיתי כל כך תוצאות ואפילו ירדתי במשקל. אז חשבתי אולי ללכת למישהו עם פגשים פרונטליים.

אני למען האמת הייתי בייעוץ אצלו למשך חודש. אבל לא ראיתי כל כך תוצאות ואפילו ירדתי במשקל. אז חשבתי אולי ללכת למישהו עם פגשים פרונטליים.
עבדת לפי התוכנית והתפריט שלו אחד לאחד? שיתפת אותו בזה שאתה לא עולה במשקל? בחודש לא רואים שינוי.

• פותח/ת השרשור
עבדת לפי התוכנית והתפריט שלו אחד לאחד? שיתפת אותו בזה שאתה לא עולה במשקל? בחודש לא רואים שינוי.

אכלתי והתאמנתי רק לפי התוכנית שלו. שתפתי אותו בזה שירדתי. פעמיים העלתי (לפי בקשתו) את הכמות, וימים ראשונים עליתי במשקל ולאחר מכן ירדתי שוב - למרות שלא שיניתי דבר בתפריט.

אכלתי והתאמנתי רק לפי התוכנית שלו. שתפתי אותו בזה שירדתי. פעמיים העלתי (לפי בקשתו) את הכמות, וימים ראשונים עליתי במשקל ולאחר מכן ירדתי שוב - למרות שלא שיניתי דבר בתפריט.
אצלי זה גם היה ככה ולפי דעתי זה בסדר גמור. קודם כל, בחודש אחד באמת קשה לראות תוצאות. שנית, החודש הראשון הוא חודש שבו המאמן צריך להכיר אותך, את אורח החיים שלך, ולגלות מה עובד עליך ומה לא. גם אצלי בחודש הראשון היו ירידות ועליות במשקל גוף וגם במשקלי עבודה מכיוון שלא ידעתי מאיזה משקלים כדאי להתחיל בתרגילים שאף פעם לא עשיתי. אחרי החודש הראשון גילינו מה עובד ומה לא, ובכל פעם שנתקעתי משה עדכן לי את התפריט והמשכתי להתקדם. לפי דעתי, כדאי לתת לייעוץ אישי עם משה עוד קצת זמן.

זה נטו עניין של תזונה, זה קורה לכל מתאמן בכל שלב, פשוט צריך לאכול יותר.
בחודש הראשון זה בעיקר ניסוי וטעייה, הרי אתה נשקל רק פעם בשבוע, עם הזמן אתה לומד את הגוף שלך וכמה לאכול ואיך.
חוץ מזה שמה אתה חושב שתגיע לגורו פייסבוק ההוא (כבודו במקומו מונח) ותראה תוצאות תוך חודש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית