עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה ונשמע כמו ליצן ואם תחפש אתה תמצא פוסטים בפורום שרק ליגלגו עליו כי רוב הדברים שהוא אומר בסרטונים שלו הם חארטה טהורה.
מה עשו? חיטוב ב3 חודשים? כל תפריט עם גרעון ותוכנית סבירה יעשו את זהאז איך זה שיש לו לקוחות שעשו שינוי כזה טוב? הוא כנראה יודע משהו לא?
מצטרף, יש לך פה בפורום ייעוץ אישי עם משה, איש מקצוע עם שני תארים ומלא ניסיון באימון אנשים. וגם המתאמנים שלו מגיעים לתוצאות מדהימות.למה שלא תשקול ייעוץ כאן באתר אצל משה?
מצטרף, יש לך פה בפורום ייעוץ אישי עם משה, איש מקצוע עם שני תארים ומלא ניסיון באימון אנשים. וגם המתאמנים שלו מגיעים לתוצאות מדהימות.
עבדת לפי התוכנית והתפריט שלו אחד לאחד? שיתפת אותו בזה שאתה לא עולה במשקל? בחודש לא רואים שינוי.אני למען האמת הייתי בייעוץ אצלו למשך חודש. אבל לא ראיתי כל כך תוצאות ואפילו ירדתי במשקל. אז חשבתי אולי ללכת למישהו עם פגשים פרונטליים.
עבדת לפי התוכנית והתפריט שלו אחד לאחד? שיתפת אותו בזה שאתה לא עולה במשקל? בחודש לא רואים שינוי.
אצלי זה גם היה ככה ולפי דעתי זה בסדר גמור. קודם כל, בחודש אחד באמת קשה לראות תוצאות. שנית, החודש הראשון הוא חודש שבו המאמן צריך להכיר אותך, את אורח החיים שלך, ולגלות מה עובד עליך ומה לא. גם אצלי בחודש הראשון היו ירידות ועליות במשקל גוף וגם במשקלי עבודה מכיוון שלא ידעתי מאיזה משקלים כדאי להתחיל בתרגילים שאף פעם לא עשיתי. אחרי החודש הראשון גילינו מה עובד ומה לא, ובכל פעם שנתקעתי משה עדכן לי את התפריט והמשכתי להתקדם. לפי דעתי, כדאי לתת לייעוץ אישי עם משה עוד קצת זמן.אכלתי והתאמנתי רק לפי התוכנית שלו. שתפתי אותו בזה שירדתי. פעמיים העלתי (לפי בקשתו) את הכמות, וימים ראשונים עליתי במשקל ולאחר מכן ירדתי שוב - למרות שלא שיניתי דבר בתפריט.
אכלתי והתאמנתי רק לפי התוכנית שלו. שתפתי אותו בזה שירדתי. פעמיים העלתי (לפי בקשתו) את הכמות, וימים ראשונים עליתי במשקל ולאחר מכן ירדתי שוב - למרות שלא שיניתי דבר בתפריט.