הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור יציבה

yuval729

משתמש פעיל
445
108
נק' מוניטין:
122
445
108
הכתפיים שלי מעט מעוגלות קדימה, סוג של קיפוזיס קל ואני רוצה לשפר את זה ככה שכשאני עומד הכתפיים יהיו מאחור כמו שצריך בלי שאני אחשוב על זה. אני יודע שזה קשור קצת לתרגילים של משיכות שאולי מוזנחים ביחס ללחיצות. אני עכשיו בהתחלה של SS, אז יש לי את הסט של הדדליפט ועוד שלושה סטים של צ'ין אפס שאני עושה במקום הפאוור קלין, השאלה אם כדאי לי להוסיף עוד תרגיל שמחזק שם את השרירים מאחורה: טרפזים,מעוינים, כתף אחורית וכו', כדי לתת יותר דגש על החלק הזה..חשבתי להוסיף בנט אובר רואו אחרי המתח, או תרגיל מבודד אחר כמו face pulls

פייספולס יהיה התרגיל המתאים לצורך הזה, בהנחה שהכיפוף בא מהכתפיים ולא ממבנה עמוד השדרה.
אם אתה ב-SS תעשה אותו קל יחסית ולחזרות גבוהות, לא פחות מ-10.
אגב, מבודד הוא לא. הוא מערב יותר ממפרק אחד.

• פותח/ת השרשור
תכלס יש לי איך לדעת אם הכיפוף מגיע מהכתפיים או ממבנה עמוד השדרה? נראה לי שאני אנסה את זה, אשים את זה באימון B של המתח עם 2-3 סטים של 12 חזרות

• פותח/ת השרשור
אני עוקב אחרי הסרטונים שלו וראיתי כבר את זה, תודה בכל זאת! האמת שיש מלא סרטונים על זה וכל אחד מציע דברים אחרים, אבל הקו הכללי הוא מתיחות מסוימות ושילוב של יותר תרגילי משיכה לעומת לחיצה בתכנית. פשוט תהיתי איזה משיכה להוסיף בהתחשב בעובדה שאני בSS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית