הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחוזי שומן?

• פותח/ת השרשור ezgz96
  • פורסם בתאריך

ezgz96

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
מה דעתכם?

20170202_164829.jpg

שומן רב באזור הבטן התחתונה, ובהיקף המותניים גם.
להערכתי עד לא פחות מ - 22% ולא יותר מ 25%

• פותח/ת השרשור

שומן רב באזור הבטן התחתונה, ובהיקף המותניים גם.
להערכתי עד לא פחות מ - 22% ולא יותר מ 25%

בהתחלה שקלתי 81, כרגע אני שוקל 75 ק"ג.

האם אני במצב שאני יכול לבנות מסה או להמשיך את החיטוב
כי אני מתקשה להוריד משקל בחודש האחרון (ירדתי אולי קילו, או פחות)
ואני מפחד להיות 70 ק"ג ואז אני אהיה בתת משקל

בגלל מסת שריר נמוכה והצטברות שומן בצדדים זה נדמה שאחוז השומן גבוה, אבל הייתי נותן לך 18.
בכל אופן, הייתי מחטב ויורד לאחוז שומן נמוך יותר במקביל לתוכנית כוח שתחזק אותך. (בגבול הטעם הטוב

• פותח/ת השרשור
בגלל מסת שריר נמוכה והצטברות שומן בצדדים זה נדמה שאחוז השומן גבוה, אבל הייתי נותן לך 18.
בכל אופן, הייתי מחטב ויורד לאחוז שומן נמוך יותר במקביל לתוכנית כוח שתחזק אותך. (בגבול הטעם הטוב

אני כרגע שוקל 75 בגלל מסת שריר נמוכה... אני שואף לרדת כמה שיותר עד שאני אהיה מרוצה, אני מוכן להשקיע עד שאני ארד ל70 ק"ג שזה כבר על סף תת משקל שאני לא ממש מתלהב מזה

מה דעתך? כדאי לי להשקיע ל70 ק"ג או שזה מוגזם?

אני כרגע שוקל 75 בגלל מסת שריר נמוכה... אני שואף לרדת כמה שיותר עד שאני אהיה מרוצה, אני מוכן להשקיע עד שאני ארד ל70 ק"ג שזה כבר על סף תת משקל שאני לא ממש מתלהב מזה

מה דעתך? כדאי לי להשקיע ל70 ק"ג או שזה מוגזם?
איך 70 זה תת משקל?
מה הגובה שלך?

אתה במצב שבו לא הכי אידאלי להתחיל מסה אך לא הכי אידאלי להתחיל חיטוב.
עשה את השיקולים שלך איך תרגיש יותר נוח - עם פחות אחוזי שומן אך שחיף ממש או עם יותר אחוזי שומן (ע״י מסה מתונה ככל הניתן) אך גם עם יותר מסת שריר ובסיס טוב יותר לחיטוב שלאחר מכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית