הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בהמשך לקרחות

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
היי חברים,

אני לא מזמן סיימתי בלאסט אנד קרוז ועדיין מתאושש כמה דברים ששמתי לב ומעניין אותי מה אתם חושבים:

אז קודם כל קראתי הרבה בפורום על קרחת בזמן סייקל, גם מה שטום רשם עם המון מידע מעניין, ולנושא:

1. סיימתי בלאסט אנד קרוז ארוך, שבמהלכו שמתי לב שנהיית נשירת שיער מוגברת יותר, בלאסט אחד השתמשתי בטרן, בלאסט שני בבולדנון, ואני לוקח כבר כמה שנים פינסטריד, עקב כך שאבא שלי קירח, איך טפו טפו עדיין לא קרח חח.
שאלתי היא כזאת, אני כבר אחרי הפי סי טי כמה שבועות, ושמתי לב שבחודש האחרון השיער שלי ממש גדול טוב, באיזורים שגם לא היה גדל, איך זה הגיוני?
אגב האם פרווירון מזיק לשיער גם כן? האם מומלץ לקחת כמות גדולה יותר של פינסטריד אם אתה לוקח חומרים שמעודדים הקרחה כמו וויני טרן?

2. שיערות בגב, בכל סייקל שעשיתי גם בבלאסט אנד קרוז, גדל לי רעמה של שערות בגב, איך אני אחרי הפי סי טי אין לי כמעט כלום, הכיצד? האם תופעה זו היא זמנית רק בסייקל?

פינסטריד יתן לך את אותו האפקט במינון של 1 מ"ג ומעלה. זאת אומרת שאם תעלה מעל כדור אחד אתה סתם מבזבז אותו.

• פותח/ת השרשור
כן קראתי שמעל 1 מ"ג אותו אפקט, מעניין אבל מה לגבי כיצד זה מתנגש עם חומרים עד כמה זה משפיע? ואיזה חומרים מאוד מעודדים הקרחה?

כל עוד משתמשים בחומרים פינסטריד ודומיו לא יעזרו במאת האחוזים. תלוי גם אילו חומרים משולבים

חומרים שיותר חזקים אנדרוגנית, לרבות טרן, נגזרות DHT כמו מאסטרון, אנאדרול, סופרדרול, וינסטרול ופחות אנאבר ופרימובולן וכמובן טסט לעצמו
חומרים נוחים יחסית הם ננדרולון, בולדנון, טורינבול, אנאבר ופרימובולן כמו שצויין לעיל

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון לחפוף הרבה את השיער במהלך השבוע? הכיצד זה עוזר בדיוק?

תשמע אני עכשיו יצאתי מסייקל ארוך ועל פינסטריד שנים וגם במהלך הסייקל ודווקא באיזור שניהיה לי דלילות וקירחות התחיל לצמוח שיער...

אתה מתכוון לחפוף הרבה את השיער במהלך השבוע? הכיצד זה עוזר בדיוק?

תשמע אני עכשיו יצאתי מסייקל ארוך ועל פינסטריד שנים וגם במהלך הסייקל ודווקא באיזור שניהיה לי דלילות וקירחות התחיל לצמוח שיער...
התכוונתי שאל תרטיב את השיער יותר מפעמיים שלוש בשבוע,שיער שנוטה לנשור צריך את הברק הטבעי שלו והמים הורסים את הברק של השיער וזה מאיץ התקרחות

התכוונתי שאל תרטיב את השיער יותר מפעמיים שלוש בשבוע,שיער שנוטה לנשור צריך את הברק הטבעי שלו והמים הורסים את הברק של השיער וזה מאיץ התקרחות

חחחחחחח עשית פרסום לישראל מתייבשת אבל מסכים איתך מה שאתה קורה לו ״ ברק״ זה המרקם השומני שכן חיוני וטוב לשיער אבל להתחשב בעובדה שכולנו מזיעים מינימום חמש פעמיים בשבוע בחדר כושר אהיה קצת לא נעים לא לחפוף אני יכול להמליץ לבחור שימרח פשוט קרמים מיוחדים שמזיינים את השיער יש טובים יותר ויש פחות אבל עובד כמו קסם רצוי עם מינרלים

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* עשית פרסום לישראל מתייבשת אבל מסכים איתך מה שאתה קורה לו ״ ברק״ זה המרקם השומני שכן חיוני וטוב לשיער אבל להתחשב בעובדה שכולנו מזיעים מינימום חמש פעמיים בשבוע בחדר כושר אהיה קצת לא נעים לא לחפוף אני יכול להמליץ לבחור שימרח פשוט קרמים מיוחדים שמזיינים את השיער יש טובים יותר ויש פחות אבל עובד כמו קסם רצוי עם מינרלים
אחי קצת הגיון בריא,אם אתה לא חופף תשיער שלך מן הסתם שלא תשאיר אותו מסריח ובמיוחד בימי הקיץ שלפנינו ותמרח שמן או קרם שיעשיר אותו וישמור על ריח נעים

אני דיי חדש פה כי אני רוצה התחלתי להתאמן, אבל אני חושש בגלל שגם אני מקריח. אני אמנם לא משתמש בפינסטיריד (בחיים), אבל עדיין חושש מנשירה מוגברת.

מישהו פה רשם לחפוף את השיער קבוע וזה יעצור את ההתקרחות. סלח אבל זה שפוט שטויות.
ההתקרחות מתרחשת בגלל רגישות גנטית של הזקיק שנמצאת מתחת לעור הרחק מהשפעות השמפו.

אימוני כוח מעלים את רמות הטסטוסטרון בדם- משמע יותר המרות לאנדרוגן הגברי דיהו-טסטוסטרון, משמע יותר פגיעה בזקיקי השיער הרגישים גנטית.

אני שמח לשמוע שאין לך תופעות לוואי מהשימוש בפינסטיריד (שתפקידו להוריד את כמות ההמרות לאותו אנדרוגן בגוף). אבל אתה גם מפר איזון הורמונאלי בגוף וגם משלב חומרים אחרים- משחק באש.

אם זה יעודד אותך אותך אז פתרון אמיתי וחדשני באמת נמצא בפיתוח ויהיה זמין עוד כמה שנים (מדברים על סוף 2018). מדובר בטיפול מהתחום הרפואה הרגנרטיבית (טיפול בעזרת תאים) שבעצם אמור לגרום לכל השיערות שלך להיות עמידים בפני ההאנדרוגן הגברי כמו השיער שנמצא בעורף.

תקרא כאן אולי זה יעלה לך את מצב הרוח:

טיפול חדיש בהתקרחות ונשירת שיער - רפואת הדור הבא

אגב זה זה האתר היחידי שמסקר את הטיפול הזה בעברית, אבל אם אתה יודע אנגלית, יש על זה ערימות מידע ברשת.

ובלי שום קשר, לכל אלה שלפעמים מטעים אנשים על ההתקרחות ומה יכול להועיל או להזיק, באותו אתר יש מאמר מאוד יפה על הסיבות להתקרחות- באמת כדאי שתקראו ותשכילו

סיבות להתקרחות ונשירת שיער גברית - רפואת הדור הבא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית