הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להמשיך מכאן

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
אני מתאמן כבר מעל שנתיים, כשבערך בשנה האחרונה אני עושה פיצול AB של רגליים חזה יד אחורית, וגב כתפיים יד קדמית.
לצערי בחודש האחרון לא יכלתי להתאמן ואני חוזר השבוע. רציתי לשאול מה לדעתכם כדאי לי לעשות? להמשיך עם אותה AB
או שיש לכם רעיון על תוכנית\אימון כלשהו. כרגע אני במסה והמטרה שלי היא היפרטרופיה.

באופן כללי אם תכנית כלשהי עבדה לך לפני שהפסקת יש טעם לשקול לחזור אליה.
באופן פרטני אי אפשר לענות לך כי לא כתבת לא פרטים על התכנית ולא פרטים עליך (גיל, גובה, משקל גוף, משקלי עבודה בתרגילים המורכבים).
לגבי הפיצול שלך, אם אתה עושה 4 אימונים בשבוע אני לא אוהב את זה כי הכתפיים עובדות גם בתרגילי חזה וגם בתרגילי כתפיים כך שהן לא מקבלות מספיק מנוחה

• פותח/ת השרשור
באופן כללי אם תכנית כלשהי עבדה לך לפני שהפסקת יש טעם לשקול לחזור אליה.
באופן פרטני אי אפשר לענות לך כי לא כתבת לא פרטים על התכנית ולא פרטים עליך (גיל, גובה, משקל גוף, משקלי עבודה בתרגילים המורכבים).
לגבי הפיצול שלך, אם אתה עושה 4 אימונים בשבוע אני לא אוהב את זה כי הכתפיים עובדות גם בתרגילי חזה וגם בתרגילי כתפיים כך שהן לא מקבלות מספיק מנוחה
גיל 20, 1.72 מטר, 78 ק"ג.
סקוואט: 110
בנץ' 92.5
פרס 52.5
דדליפט לא עשיתי הרבה זמן אבל מעריך שסביבות ה130

אני מתלבט אם לעבור קצת לSS ואז לחזור לתוכנית פיצולים או משהו שיותר קלאסי לבילדינג.

לא הכל שחור ולבן, ההתלבטות לא חייבת להיות בין SS לבין בילדינג, יש תחום אפור עבה מאוד באמצע.
יכול לקחת בסיס התקדמות של תוכנית כוח ועלייה להוסיף כמה תרגילי עזר.

• פותח/ת השרשור
לא הכל שחור ולבן, ההתלבטות לא חייבת להיות בין SS לבין בילדינג, יש תחום אפור עבה מאוד באמצע.
יכול לקחת בסיס התקדמות של תוכנית כוח ועלייה להוסיף כמה תרגילי עזר.
נשמע אש
יש לך המלצה או תוכנית לדוגמה או משהו בסגנון?

Back
למעלה תחתית