הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שלום לכולם ! מישהו יודע מה ההבדל בין חתירה אופקית לFACE PULL מבחינת שרירים שעובדים?

הכשל מהרחב גבי כי הוא בעיקר עובד וגם הבייספס מתעייף לא מעט אבל הכתף האחורית בקושי עובדת וכן תנסה את מה שאמרתי ותראה שזה לא כזה משפיע (קצת משפיע מן הסתם כי בכל זאת יש קצת עבודה של הכתף האחורית+ תשישות של הגוף מהמתח)

הנקודה שלי זה : אף אחד לא נפצע ממשיכה עם ידיים פתוחות לצדדים אם הוא עבד עם משקל סביר , אין סיבה לא לעשות את התרגיל הזה והכתף הקדמית עובדת הרבה יותר בלחיצות ממה שהאחורית עובדת במשיכות כמו מתח או חתירה שהמרפקים צמודים לגוף ואין לי כוח למצוא לך סימוכין לזה כל אחד שמתאמן מספיק זמן מבין את זה,

אגב חתירה עם מרפקים ב 45 מעלות סטייל בנצ באחיזה רחבה בהחלט תערב את הכתף האחורית לא מעט אבל יש מקום להוסיף בידודים אליה
כשל במתח מהרחב גבי? אתה צוחק נכון?
שלא לדבר על השטות שרשמת קודם שUPRIGHT ROW לא פוגע בכתף, זה שאתה לא מרגיש את זה עכשיו לא אומר שלא תרגיש את זה בהמשך.

אף אחד לא נפצע ממשיכה עם ידיים פתוחות לצדדים אם הוא עבד עם משקל סביר
לא נכון. הצביטה תקרה גם ללא משקל בכלל. אתה כנראה לא מבין מה הפעולה המכנית שקורה בכתף אם אתה טוען שזה קשור למשקל.
הכתף הקדמית עובדת הרבה יותר בלחיצות ממה שהאחורית עובדת במשיכות כמו מתח או חתירה שהמרפקים צמודים לגוף ואין לי כוח למצוא לך סימוכין לזה כל אחד שמתאמן מספיק זמן מבין את זה,
הכתף הקדמית עובדת בלחיצות בדיוק באותה המידה שהכתף האחורית עובדת במשיכות. אין לך שום דרך לבודד ולדעת מה כמות העבודה של כל אחד מהשרירים וזה שאתה מרגיש את זה מהניסיון שלך אומר שום דבר פחות או יותר.
כן, כנראה שהוא צוחק. אין לי הסבר אחר.

שלא לדבר על השטות שרשמת קודם שUPRIGHT ROW לא פוגע בכתף, זה שאתה לא מרגיש את זה עכשיו לא אומר שלא תרגיש את זה בהמשך.
לא דיברתי על UPRIGHT ROW ,כנראה שאם אני אעשה את התרגיל הזה אני אשבית את עצמי מהמכון להרבה זמן ..
לא נכון. הצביטה תקרה גם ללא משקל בכלל. אתה כנראה לא מבין מה הפעולה המכנית שקורה בכתף אם אתה טוען שזה קשור למשקל.

הכתף הקדמית עובדת בלחיצות בדיוק באותה המידה שהכתף האחורית עובדת במשיכות. אין לך שום דרך לבודד ולדעת מה כמות העבודה של כל אחד מהשרירים וזה שאתה מרגיש את זה מהניסיון שלך אומר שום דבר פחות או יותר.

כן, כנראה שהוא צוחק. אין לי הסבר אחר.
מה הבעיה ? הכשל במתח לרוב בא מזה שהרחב גבי לא חזק מספיק לתת עוד חזרה

לא דיברתי על UPRIGHT ROW ,כנראה שאם אני אעשה את התרגיל הזה אני אשבית את עצמי מהמכון להרבה זמן ..

מה הבעיה ? הכשל במתח לרוב בא מזה שהרחב גבי לא חזק מספיק לתת עוד חזרה
אז על איזה חתירות אתה מדבר?
הבעיה היא שהרחב גבי חזק מידי בשביל להכשל ראשון במתח, יש שם כל כך הרבה דברים שיכשלו הרבה לפניו.

אז על איזה חתירות אתה מדבר?
הבעיה היא שהרחב גבי חזק מידי בשביל להכשל ראשון במתח, יש שם כל כך הרבה דברים שיכשלו הרבה לפניו.
facepulls או חתירה לצוואר עם חבל בכבל ,
הרחב גבי עושה את רוב העבודה בתרגיל , זה תרגיל שמיועד לו ואם אתה נכשל כנראה הכשל בא ממנו

facepulls או חתירה לצוואר עם חבל בכבל ,
הרחב גבי עושה את רוב העבודה בתרגיל , זה תרגיל שמיועד לו ואם אתה נכשל כנראה הכשל בא ממנו
איך קבעת שהוא עושה את רוב העבודה בתרגיל? ואיך קבעת שבגלל שהתרגיל מיועד לו הכשל בא ממנו?
כשל בכל תרגיל מורכב כמעט ובתרגילים כמו מתח, חתירות, לחיצות (חזה וכתפיים) בפרט מגיע לרוב מהשרירים הקטנים יותר שמעורבים בתנועה, הם החוליות החלשות בתרגיל.
במתח (וגם בחתירה) כמו שציינו זה בדרך כלל כופפי מרפק או הראש הארוך של הטריספס.
ובלחיצות זה בדרך כלל הטריספס או הANTERIOR DELTOID.

נדיר מאוד שהשריר הגדול יגיע לכשל לפני הקטנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית